praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Wat zit er in je onderbewuste? Een stukje van jezelf, dat je kwijt was.

Veel problemen komen vanuit het onderbewuste. Als je weet wat er in je onderbewuste zit, kun je het oplossen.

Ik werk met het onderbewuste en het energieveld. Die twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik zie via het energieveld wat er in je onderbewuste schuilt. Je hebt daar herinneringen begraven onder een laagje angst, boosheid of verdriet. Veel van mijn cliënten zijn een beetje bang, voor wat ze daar zullen tegenkomen. Maar het valt altijd mee. Het is altijd een ontmoeting met een stukje van jezelf, dat je kwijt was. De reis door het onderbewuste eindigt altijd, met een warm gevoel van 'thuiskomen'.

 

Hier drie mooie voorbeelden.

Een lieve zachtaardige dame wil graag afvallen.

Ze had mijn Inspiratiemail over afvallen gelezen. Ze besefte dat zij een 'beschermlaag' had, maar wist niet waarom. Omdat zij “alles al verwerkt had”. Zij bleek een leven vol ellende te hebben gehad. Mentaal en emotioneel had zij dat misschien wel verwerkt, maar nog niet in het onderbewuste.

Tijdens het consult kwam naar voren, dat zij als kind geen emoties mocht tonen. Zij mocht niet boos zijn. En zij mocht niet verdrietig zijn. Ook niet toen zij door een natuurramp haar vader verloor. Het verdriet en de boosheid mochten er niet uit. Die moesten diep begraven worden. In het onderbewuste. Vandaar haar 'beschermlaag'.

Met een visualisatie leidde ik deze dame naar haar onderbewuste. In eerste instantie was het daar donker en eng. Maar toen zag zij daar iets: Diep in haar onderbewuste zat een bang, verdrietig, eenzaam kind. Het kind dat niet mocht huilen, en dat dus nooit getroost was. De hereniging van dit kind met de volwassen dame was warm en hartelijk. Zij voelt zich weer 'heel'. Zij kan nu het kind in zichzelf troosten. Zij mag haar emoties weer voelen. En zij is ervan overtuigd dat het nu met het afvallen ook wel beter zal gaan.

Ninan is 9 en 'ziet' monsters in haar slaapkamer.

Die willen haar opeten. Ninan is niet de enige. Ik krijg regelmatig kinderen in mijn praktijk, met dezelfde klachten. Ninan wil niet alleen naar boven. En ze kan alleen slapen als pappa of mamma bij haar blijft, tot ze slaapt. Ninan is onzeker. Zij is bang dat andere kinderen haar niet leuk vinden. Die onzekerheid zit in het onderbewuste, en die 'ziet' zij als een monster dat haar wil grijpen. Zoals iedereen in angstige tijden droomt over honden/mannen/spinnen die aanvallen. Ik heb Ninan geleerd hoe ze zelf kan zorgen voor een veilig gevoel in haar slaapkamer. En ze heeft er een tekening van gemaakt. En voor zover ik weet slaapt ze nog steeds goed! 

Bij zwangerschap en bevalling zijn oerkrachten aan het werk. Het zal je niet verbazen, dat daarbij ook in het onderbewuste veel speelt.

In vroegere tijden zijn veel vrouwen verstoten, of vermoord, omdat zij zwanger raakten. En veel vrouwen zijn gestorven tijdens de bevalling. Geen wonder dat veel vrouwen angsten voelen. Angst om zwanger te raken. Angst om het kind te verliezen. Angst voor de bevalling. Angst om het kind alléén op te moeten voeden... Die angst kan komen vanuit een vorig leven, of vanuit het collectief onderbewuste.  

Saskia kwam bij mij met onzekerheid tijdens de zwangerschap. Ze was bang dat het mis zou gaan. Eigenlijk zag ze ook wel erg op, tegen de verantwoordelijkheid om een kindje op te voeden. Saskia zat meer in haar hoofd, dan in haar lichaam. Ze was net zwanger, na een eerdere miskraam. Ze vertelde dat haar moeder een doodgeboren kindje had gehad. Ik 'zag' een 'broertje' van 4. Maar zij zei dat het een meisje was geweest. Toen Saskia jong was was ze erg bezig geweest met dat kindje. Ze had zo graag een broertje gehad... Ik vertelde Saskia dat ik het 'broertje' zag voetballen. Saskia vertelde dat zij zelf vroeger dol was op voetballen, en boompje klimmen. En ik zag het jongetje van 4 samen met haar voetballen. Hij was heel erg blij, dat ik hem zag. En dat ik Saskia kon vertellen dat hij er was! Maar Saskia zei nogmaals dat dat kindje een meisje was geweest. Dus ik liet het los en richtte mij weer op Saskia's energieveld. Daar voelde ik in de nek een energie-klodder die niet van Saskia zelf kwam... En toen kwam het hele verhaal boven:

In een vorig leven zag ik Saskia als kind met een broertje op haar zij lopen. Toen zij 6 was overleed haar moeder. Saskia moest nu voor haar kleine broertje zorgen. Hij klampte zich letterlijk en figuurlijk aan haar vast. Voor haar was hij een broertje, voor hem was zij zijn moeder. De verantwoordelijkheid voor haar broertje viel haar erg zwaar. In het huidige leven klampte het broertje zich nog steeds aan haar vast. Hij had met haar gespeeld, hij was altijd bij haar. Saskia "miste" een broertje omdat ze hem niet kon zien en vasthouden. Maar tijdens dit consult had ze hem gevonden.

Is dit nu zomaar een mooi verhaal?

Niet voor Saskia. Want in haar onderbewuste had ze dit al geweten en gevoeld. De reden van haar angst voor de verantwoordelijkheid werd nu duidelijk. Toen ik haar vertelde over dit broertje zakte zij in haar lichaam. Haar angst verdween. Alle spanning gleed van haar af. Voor haar viel alles op de plek. Ze zei stralend: "Ik voel me hélemaal gelukkig, nu ik mijn broertje heb gevonden!"   

 

2 Tips

Hoe kom je er achter wat er in je onderbewuste zit?

  • Het is lastig om zelf met je onderbewuste aan de slag te gaan. Maar ga er maar van uit dat daar niets negatiefs zit. Hooguit je eigen angst, verdriet en boosheid.
  • Als je onrust voelt, diep van binnen, kun je misschien wel meer rust vinden door meditatie.
  • Wil je echt weten wat er zit, maakl dan een afspraak.

 

 

Wat kan ik voor je doen?

  • Ik kan helpen oude emoties uit je lijf te krijgen.
  • Ik kan helpen de gedachten om te vormen.
  • Ik kan je helpen de lading eraf te halen.
  • Ik kan je helpen je herinneringen te veranderen.
  • Ik geef je de juiste visualisaties, speciaal voor jouw situatie.
  • Ik haal stress en spanning uit je lijf.

Wil je leren hoe je zélf je klachten aanpakt met visualisatie?

 

Ik ben Jackelien Cerrone.

Energetisch therapeut en paranormaal therapeut.

Ik communiceer niet met je ratio maar met je onderbewuste.
Via het energieveld en het onderbewuste zoeken we de oorzaak van je klachten. Met helder waarnemen zie ik wat er gebeurd is.
Met energetische therapie brengen we je energieveld in balans.
En met visualisatie lossen we problemen op in het onderbewuste.
Ik ben gespecialiseerd in traumaverwerking en hooggevoeligheid.

Meer over mij lees je hier.

 

Inspiratie en Tips: Je verleden & je Onderbewuste

Inspiratie en Tips: Je verleden & je Onderbewuste

Nieuwste artikelen:

 

 

 

 

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven