praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Reacties van cliënten

Ik help mensen zichzelf te helpen, met visualisaties en geestkracht.

Hoe zinvol is een consult voor jou? Doe de test.
De reacties hieronder komen van mensen die groen scoorden.

 

 

 

Sinds het vorige consult sta ik er heel anders in. Ik heb heel veel losgelaten. Dat consult was een hele boost de goede kant op. Het was fantastisch hoe je dat deed! In 1 uur gewoon tak-tak-tak, alsof je me met een natte dweil om de oren sloeg, en alles in mijn leven hebt rechtgezet.

Sinds mijn moeder was overleden had ik PTSS. Na de sessie bij jou was dat gewoon in één keer over.

Dank voor de sessie....
heel verhelderend, waar je het zoekt en hoe je het aanpakt....

Fantastisch wat je doet! Je legt de vinger precies op wat het is. Ik voel me nu compleet een ander mens, ik moet daar gewoon even aan wennen.

Jackelien heeft me op afstand goed geholpen. Net dat zetje gegeven dat ik nodig had.

Ik merkte dat ze zicht heeft op het geheel, zonder dat ik alles hoefde te vertellen. Jackelien geeft hele praktische tips met duidelijke toelicht. Daarnaast werken haar mildheid en humor geweldig om te helen en te verbeteren. Als ik ooit weer eens vastloop in mijn gevoel, dan zou ik weer naar Jackelien gaan.

Mijn last aan onmacht werd in de loop van mijn leven zo gigantisch, dat mijn draagtas bezweek en zo kwam ik bij

Jackelien terecht. Wat viel me op: Jackelien  trapt niet in jouw escapades, samen te vatten als: “hoe red ik mijn huid voor dit moment’. Ze ziet, weet, hoe al dat geploeter op een horizontale lijn, van pool naar tegenpool en terug je al heeft gesloopt. Jackelien laat die kluwen aan onmacht dus gewoon links liggen. Dat is even niet wat ik verwachtte. Dan gebeurt het. Ze trekt je naar een ander gebied, ik noem het je kracht, je bloedeigen kracht, wat een geboorterecht is van een ieder. Ze confronteert je met je ware aard en je missie in dit leven. Visualisatie en adequate herbenoeming van het verleden speelt daarbij een sturende rol. Vaag?

Ik heb dat ervaren als erg to the point en heel troostrijk.

Hallo Jackelien,
Je hebt mij enorm geholpen, ik voel me weer goed en helemaal mijzelf, zelfs weer de versie van daarvoor. De energie rond mijn hart stroomt weer; ik ben heel, heel blij dat jij er voor mij bent! Enorm bedankt voor alle liefde, energie en aandacht die je aan mij besteed hebt en voor je immer luisterende oor. Het heeft lang geduurd, maar ik begin eindelijk compleet mijzelf te worden.
Ik ben heel blij met alles wat je voor mij gedaan hebt, en met alles wat ik van jou heb mogen leren! Dankjewel voor alles!

Ik ben hier met angst in de benen naar toe gegaan, omdat ik wist dat ik oude shit moest oplossen. Groot respect voor de wijze waarop jij dat aanpakt! Dit is zó anders! Dit is fantastisch! Dit geeft lucht, en zachtheid, en diepe dankbaarheid!

Hoi Jackelien,
Wauw wat bijzonder wat ik allemaal meemaak en voel! De structuur ben ik in rap tempo aan het loslaten. Opeens raak ik dingen kwijt, vergeet dingen. Super gaaf! Niets moet alles mag! Afgelopen weekend zei iemand: Goh volgens mij is het erg leuk met jouw een avond de kroeg in!
En weet je, ik had een irritante brok in mijn keel, las hoe dat komt en dacht: Oké, ga ik Jackelien vragen volgende keer. Maar nu ik steeds verder mijn emoties uit mijn buik gooi door de visualisaties, merk ik dat de brok ook aan het verdwijnen is.  WAUW!
Moest dit even delen met je. Je bent een heel bijzonder mens met bijzondere kwaliteiten!
Dank je wel.

Na het consult: "Ik voel me nu véél beter. Een oxazepam is er niks bij!"

Jackelien gaat zonder aarzeling en met grote daadkracht recht op de kern af.
Een kern die er bij mij zó lang zat en waar ik zóveel therapie voor heb gehad, dat ik niet verwacht had daar 'winst' te kunnen halen.
Jackelien, je raakte me. Je ZAG me op een manier waarvan ik niet wist dat ik daar zo'n behoefte aan had. Ik voel nu , een dag later, meer licht en vooral lucht voor de toekomst.

Echt geweldig! De woorden die je gebruikt zijn zo ontzettend raak. Precies zoals het voelt. Echt geweldig.
De vorige keer was al geweldig en nu zelfs nog beter!
Die grote punten, die heb je gewoon opgelost. Echt top!

Zo hee. Ik heb je niks verteld, maar dit is allemaal zo raak, wat je zegt! Dit is waanzinnig! Ik ga er heel hard mee aan de slag! Waanzinnig super bedankt. Je hebt mijn leven veranderd voorgoed.

Hoi Jackelien, Ik wist niet wat ik vanochtend van het consult moest verwachten, maar je hebt me een aantal nieuwe inzichten gegeven over hoe dingen uit het verleden samenhangen met het nu en hoe je visualisaties eraan kunnen bijdragen hoe je daar anders in kunt gaan ervaren / staan / voelen. Bedankt voor het consult.

Ik vind het heel krachtig, wat je doet. Ik snap er niks van wat je doet, maar dat geeft niks. Als het maar werkt. En het voelt goed.

Via deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor het mooie gesprek. Het heeft hij nog meer kracht en inzichten gegeven. Zeker waar ik zelf verantwoordelijk voor ben en hoe ik zelf dingen soms in stand heb gehouden. Bedankt voor de mooie hands outs waar ik nu mee aan de slag kan gaan.

Wat lever jij bijzonder werk af! Ik ben lekker aan mijn huiswerk bezig. T voelt heel goed.

Het gaat steeds beter met mijn zoon! Het is weer zo gezellig met hem. Hij is erg lief, behulpzaam en knuffelig. Ook naar zijn zusje toe. Hij blijft natuurlijk zeer temperamentvol maar zijn gedrag nu is niet te vergelijken met 6 weken geleden. Geen woede aanvallen meer gehad, bijna geen grote mond meer en is veel meer ontspannen. Hij was dinsdag nog wel heel boos, maar hij ontplofte niet. Ook het tandenpoetsen en naar bed gaan gaat stukken beter en gemoedelijker.
Ben echt heel blij hoe het nu gaat!

Afgelopen juni heb ik een telefonische sessie met je gedaan en ik wil je daarvan graag terugkoppelen dat de resultaten super zijn. Ik heb geen last meer van steken en spierpijnen op mijn borst.
De visualisatie die we hebben gedaan m.b.t het 'ongeluk met de boomstronk' heb ik enkele keren herhaald en zo blijkt nu, met het gewenste effect.
Ook heb ik de visualisatie 'over de kindertijd' een aantal keren gedaan. En ook daarover ben ik tevreden. Deze visualisatie, in combinatie met het kleiner maken van mijn aura, lijkt ook goed te werken. Ik voel me emotioneel losgeweekt van mijn ouders, wat heerlijk is en veel 'leef- en ademruimte' geeft.

Voor de behandeling had ik al veel artikelen van je site gelezen, maar de visualisaties met ondersteuning van jouw energie doen is echt iets anders! Het voelt een beetje als leren autorijden: je kunt erover lezen en het zelf proberen, maar met een goede instructrice leer je veel sneller! Ik wil je heel erg bedanken voor je werk! Ik vond het een hele bijzondere ervaring en ik voel me rustiger en heel veel minder beïnvloed door de omgeving.

Ik vind het zo bijzonder: Je kent me niet maar je weet precies te raken wat er speelt.

Ik wil je heel erg bedanken voor alles wat je voor ons hebt gedaan, wij hebben zelf het idee, dat er meer rust is in huis en de strijd wat minder is geworden, wat bijzonder! Je hebt een gave, hoor! Dank dank dank!

Hallo Jackelien, ik wilde je even met vreugde vertellen dat mijn zoon vandaag voor het eerst op school zijn aura heeft verkleind, hij was trots dat het gelukt was, dank je voor de goede uitleg afgelopen donderdag, de autorit naar den helder terug was gevuld met goede energie!!! Dank je wel!

Dankjewel voor de consultatie!

Ik vond het fantastisch hoe ik met jouw visualisaties mijn verleden kan herschrijven. Dat voelt voor mij veel positiever dan sommige reguliere therapeuten die me mijn verleden tot in den treure laten herbeleven.

Ik ben er meteen mee aan de slag gegaan. Hartelijk dank voor al jouw hulp.

Wel heftig. Maar toch wel mooi dat je het zo kunt omtoveren.

Hierbij wil ik even laten weten dat ik heel erg blij ben met het resultaat van de behandeling. Zoals het er nu uitziet ben ik van de overgevoeligheid voor histamine af. Ik heb al heel veel dingen gegeten en gedronken waar veel histamine inzit of die histamine vrijmakers zijn en totaal geen klachten gehad. Ik voel me een stuk beter! Bedankt!

Ik wist niet dat mijn aura zó groot was! Wel heel bijzonder om het verschil zo te voelen, voor en na het kleiner maken!

Jeetje! Ik voel het zó duidelijk als je in mijn aura komt. Gek, want dit gebeurt toch elke dag wel 100 keer! Nu ik er zo op let besef ik pas waarom ik altijd zo moe was na het werk.

Ik ben echt een beetje flabbergasted. Omdat het zo raak is. Het raakt zó in de kern.

Ik moet zeggen ik moest het even laten landen nadat ik bij u ben geweest gistermorgen, maar ik voel me zoveel beter. Ontspannen, positief en ik heb het gevoel alsof ik oorkleppen op heb en dus veel meer omgevingsgeluiden kan verdragen. Een heerlijk gevoel. Dankjewel daarvoor:) ik ga met de tips aan de slag. 

Beste Jackelien,
Gisteren was ik bij je en ik ben zó ontzettend blij en dankbaar voor wat je me aangereikt hebt!! Ik heb het hele consult uitgeschreven (hóe waardevol om het opgenomen te hebben) en vooral het inzicht dat ik kreeg door het beeld uit het vorige leven is voor mij een doorslaggevend inzicht. Echt alsof het laatste puzzelstukje, waar ik al heel lang naar op zoek was (zo'n 30 jaar), eindelijk op zijn plek is gelegd.
Vandaag heb ik nog meer dingen in het vuur gegooid die niet van mij zijn, en een paar keer de oefening van de tomatensoep en aura kleiner maken gedaan. Heel fijn en praktisch met een groot effect. Daar houd ik van! Verder regent het kwartjes van dingen die op zijn plek vallen en waar ik inzicht in krijg én ben ik vanochtend om 7 uur begonnen met een klus waar ik al een half jaar geen energie voor had. Alsof er opeens ruimte voor was.
Dus ja, ik kan je nooit genoeg bedanken voor dit consult !! Echt heel bijzonder en life changing voor mij!
Dank je wel Jackelien!

Wat ben ik blij dat ik je ontmoet heb. Je kunt het zo duidelijk omschrijven. En de boodschap komt binnen bij mij. Dankjewel daarvoor.

Bedankt voor het gesprek en de inzichten van afgelopen dinsdag. Ik ging vol enthousiasme, lucht en energie weg.

Heel fijn dat je, op het moment dat er even wat extra hulp nodig is, op afstand zoveel kunt doen! En ook op zo'n korte termijn. 

De ervaring bij jou in de praktijk een tijd geleden was bijzonder en heeft enorm veel gedaan, en ook nu is een half uurtje aan de telefoon weer heel effectief geweest om de spanning weg te laten vloeien en ervoor te zorgen dat ik op een andere manier naar dingen kijk met behulp van visualisatie.

Het blijft bijzonder hoe het werkt, ik vind vooral jouw nuchtere kijk op zaken en de rust die je uitstraalt heel prettig en effectief. Nogmaals bedankt!

Ik wil je nogmaals bedanken dat je dit voor me hebt willen doen!! Het voelt nu zoveel beter :).

Het is goed gegaan qua werkhouding. Hij zegt dat hij alles in heeft kunnen vullen. Hopelijk komt er voor hem een beetje een redelijke uitslag uit. Bedankt voor je mail en je hulp!

Het was zo verrijkend, maar ben dus nog steeds niet gerecupereerd van die dag. Waarschijnlijk door de energie die ik onbewust niet regelde terwijl ik van jou de kans kreeg om mijn gids te ontmoeten en dan natuurlijk een drie uur duurde trip die dus uitliep met de files tot 5 uur. Maar ik ben fier op u, raar misschien, maar als je goed bent moet dat ook gezegd worden!

Wat een gouden tip gaf je mij! Ik ben je erg dankbaar voor wat je voor me hebt betekend gisteren. Ik voel me een heel ander mens en het uitspreken naar mijn man ging ook goed!

Hey Jackelien, 
Ben net terug thuis, ben bijna 10 uur onderweg geweest dus volledig uitgeput, maar zo voldaan. 
Bedankt, je bent een fijn mens!

Ik wil je graag vertellen dat mijn operatie goed is verlopen. Je begrijpt dat ik heel erg blij hier mee ben! En ben je dankbaar dat ik zo rustig de operatie in ben gegaan en er ook weer rustig uit ben gekomen.....

Ik wist niet dat het zo intens zou zijn. Intens maar ook heel rustgevend. Ik voel me nu heel rustig van binnen.

Zo hee. Waar haal je die visualisaties toch vandaan? Je schudt ze zo uit de mouw!

Graag wil ik u ontzettend bedanken voor wat u voor mij gedaan heeft. Tijdens de visualisatie bij u had ik voor het eerst het gevoel 'echt' aanwezig te kunnen zijn in mijn lichaam en dat gevoel kan ik nu regelmatig terughalen. Dat doet me zo goed! Verder voel ik me veel veiliger en over het algemeen positiever én authentieker. Ik heb het gevoel dat ik 'mezelf' een beetje heb teruggevonden dankzij u. Tevens veel minder last gehad van angsten de afgelopen weken, bizar en zo fijn! Dit had ik niet durven dromen haha. Ook voel ik me niet meer zo alleen, een soort gevoel van steun draag ik met me mee sinds onze afspraak.. heel fijn om dat te ervaren! U doet fantastisch werk en dat wilde ik even laten weten. Graag kom ik op termijn een keer terug om nog wat andere dingen aan te pakken.

Ik wil je vanuit mijn hart bedanken! Het heeft mij veel gebracht en werkt nog steeds door. Een ware shift waar ik heel blij mee ben. Dankjewel!

Goedemiddag Jackelien ..Ik wil even zeggen dat mijn rugklachten weg zijn en van mijn maag echt een wonder en gelijk al na dat ik bij je geweest was...voor mij ben je echt een wonder vrouw en oprecht en nuchter daar hou ik van..

Beste Jackelien, Van een vriendin heb ik vernomen dat jij het vermogen hebt om vroegkinderlijke trauma's aan te voelen en de dynamiek van de trauma samen te vatten in kernthema's, die gedurende het hele leven invloed hebben gehad op iemand's leven. Vind het leuk dat die omschrijving overeenkomt met wat je doet.

Dank voor jouw gift. Ik heb een mooie oefening gekregen en nu ik hem vaak doe is er veel meer rust in mijn systeem omdat er minder ruis van buiten binnen komt. Ik heb er veel aan.

Voor het slapengaan wil ik je graag zeggen: wauw. Toen ik bij je wegliep wist ik het niet zo precies of het verandering bracht, ik voelde het wel ergens, maar alsof wat je me gaf nog ergens doorheen moest. Het lijkt alsof het per uur meer neerdaalt in mij. Alsof ik per uur meer kan binnenlaten wat je me hebt meegegeven. Vanavond heb ik de opname helemaal geluisterd. Het is precies wat ik al voelde, wat ik nodig heb in dit leven en waar ik naar opzoek was om te kunnen helen.

Bedankt voor een bijzondere ervaring. Mijn sessie bij jou was down to earth, duidelijk, no nonsense, en persoonlijk zeer treffend in je visualisatie voorbeelden om te oefenen. Ik kan gelijk aan de slag. Ik ben hoopvol! Dank je wel.

Superbedankt voor het fijne consult afgelopen vrijdag. Ik ben nog aan het nagenieten van alle ontspanning, inzichten en alles rustig aan het verwerken en laten landen. Het heeft echt indruk op mij gemaakt. Ik ben meteen aan de slag gegaan met het huiswerk en het werkt enorm en zo simpel! Ongelooflijk!

Ik voel dat dit mijn leven gaat veranderen. Letterlijk! Je zei al: "Als je hier weggaat voel je je heel goed". Nou, dat klopt!

Jouw behandeling heeft zeker gewerkt; ben zoveel vuil kwijtgeraakt, letterlijk en figuurlijk. Wonderlijk dat dit werkt, maar jij bent natuurlijk ook bijzonder! Ik kan voor het eerst weer door mijn neus ademen en dat op zich is al een wonder! Verder schept dit enorm veel helderheid in mijn hoofd; ik heb meer overzicht over mijn leven.

Dank je wel Jackelien, 
Het was bijzonder en ook indrukwekkend hoe jij het zo mooi, helder en licht vertelt. Dank je wel! En mijn maag en ik voelen (na een beetje processing) een stuk beter! Veel dank, zo fijn om jouw woorden te mogen horen. De herkenning en ook eigenlijk voor mij een stukje erkenning..
Ik ben je dankbaar! En ik ben enorm blij dat jij er bent.

Ik wil je nog laten weten dat het heel goed met me gaat. Dit is echt gekomen na de bezoekjes van jou.
Dat is vast fijn om te horen 

Ik vind jouw zo n ontzettend mooi mens! Wij zijn allen in het diepst van ons wezen licht, maar jij bent echt letterlijk licht. Jij brengt met jouw gave licht in het leven van mensen, zodat zij hun eigen innerlijke licht weer kunnen laten stralen. En dat is zo ontzettend mooi! Ik ben ongelooflijk dankbaar dat ik jou heb mogen leren kennen! Bedankt voor alles!

Jackelien heeft de gave en kennis om een client feilloos te lezen. Zo gebeurt er in 1 behandeling al ontzettend veel. Hierdoor zijn de kosten ook beperkt. Geen eindeloze behandelingen. Na 1 behandeling voel ik me zoveel beter in mijn lijf. De oefeningen en visualisaties zijn zeer zinvol

Heb een sessie gedaan voor mijn alcohol probleem, na sessie heb ik meer bewustzijn gekregen op mijn drinkgedrag waardoor ik niet meer impulsief handel en naar een biertje grijp! Geweldig hoe dit werkt, ben je zeer dankbaar!! En nog steeds niet gedronken!

Hallo Jackelien. Er is in 1 behandeling al veel gebeurd. Voel me veel beter in mijn lijf . Dank hiervoor Ga de oefeningen en visualisaties iedere dag doen.

Hallo Jackelien. 
Vreemd hoe alles verliep, gisteren. Is wat ’t is/was. Veel is er gebeurd. Zeker weten. Zo zat ik vandaag in mijn gevoel dat ik een keuze heb. Nog nooit zo kunnen ervaren. Ik wist wel dat het zo werkt … Dus het weten… Maar zo ervaarde ik het nooit. Mijn voelen…. 
Maw. Ik heb dus gisteren en nadien veel aan lading letterlijk kunnen loslaten. Anders zat ik niet in dat gevoel. Helemaal Blij mee! Een lang gekoesterde wens is hierbij in vervulling gegaan. Dankjewel

Ik had na dit consult op een of andere manier een gevoel van vrijheid wat moeilijk te omschrijven is.

Ongeveer een half jaar geleden ben ik bij jou geweest in verband met mijn migraine-aanvallen. Deze waren van dien aard dat ik vaak 3 tot 4 dagen geen licht, geen geluid kon verdragen. Zelfs eten of drinken niet. Alleen maar in een donkere kamer liggen wachten totdat het over zou gaan. 
Jij vertelde dat het, bij mij, te maken had met een vorig leven. De energie uit een vorig leven zat nog in mijn hoofd en veroorzaakte daar migraine. Ik kreeg van jou visualisaties mee.
Telkens als ik een beginnende migraine voelde opkomen kon ik die visualisaties doen en zo proberen de aanval te stoppen. In het begin (na jou advies) kreeg ik nog vaak aanvallen die ik echter binnen 5 minuten kon stoppen. De aanvallen werden steeds minder. En nu kan ik zeggen dat ik sinds die sessie bij jou geen ernstige migraine-aanval meer heb gehad. 
Natuurlijk zullen er nog vele andere oorzaken van migraine zijn. Maar energie uit een vorig leven! daar had ik nog nooit van gehoord. Ik ben heel blij en dankbaar voor je hulp,

Je plugt in en je gáát gewoon! En zo heerlijk nuchter en straight! Mensen kunnen er zo moeilijk en zweverig over doen maar jij bent heerlijk nuchter.

Hallo Jackelien,
Wat ben jij toch bijzonder! Ik ben zo ontzettend blij; ik heb veel minder tot vrijwel geen pijn meer! De pijn aan mijn elleboog en in mijn rechterschouderkop is helemaal verdwenen!

Jij bent een miracle worker! Het voelt zoveel beter en fijner, dankjewel!!!!! Ik blijf zelf ook doorgaan met de visualisaties, ik ben zo blij, zelfs de ontstoken botbult lijkt kleiner te zijn geworden. Een heel goed weekend gewenst, en echt heel erg bedankt voor alles wat je voor mij gedaan hebt.

Zelf werk ik als klinisch psycholoog vooral met praat-therapieën, dus ik weet uit ervaring dat die niet altijd effectief zijn. Jij kon mij heel goed helpen toen ik was vastgelopen, door rechtstreeks te focusen op het gevoel, de energiestroom. Dit verheldert, maakt blokkades bewust, heelt en helpt me in contact te blijven met mezelf en mijn relaties te verbeteren.

Ik wil je nogmaals bedanken voor gisteren. Het voelt alsof ik een groot waardevol cadeau heb gekregen.

Weken geleden kwam ik op je website terecht via een google search op gesplitste persoonlijkheden. De diepte van je artikel met haar genuanceerd trof me. Te meer omdat ik in een regulier therapeutisch traject op zo'n beschamende wijze vastliep en zelfs werd weggestuurd was jouw wijsheid echt een balsem. Afstemmend op jouw diepte en helderheid was je toen eigenlijk al een gids voor me, terwijl ik dus geen contact zocht voor een consult. Een gratis gebruikje.... Hihi. 

Het heeft heel goed geholpen. Ze is echt heel goed de vakantie in gegaan. Geen stress en hele grote aanpassings moeilijkheden! Wat een heerlijk gevoel voor ons! We zijn er blij mee! Dank je wel!Bedankt voor het behandelen van onze dochter.

Pfff… wat een opluchting…..het gaat al weer beter. Hoe doe je dat toch? Het werkt meteen. Wat ben ik blij dat ik je altijd mag vragen om hulp. 

Ik wil je in ieder geval bedanken voor je advies. Ik heb veel aan je antwoorden. Je bent duidelijk en recht door zee. Dat heb ik nodig.  

Ik weet niet wat je gedaan hebt.....maar er is een last van me afgevallen. Ik ben al zo blij dat ik nu rustiger ben en het gevoel heb dat ik mijn eigen emoties weer onder controle krijg. Wat een opluchting. Ik was echt bijna wanhopig dat ik me zo zou blijven voelen. Ik begin weer te genieten van andere dingen om me heen. Wat ben ik blij dat ik me nu weer anders voel. Duizendmaal dank!!!

Mijn dochter heeft door jouw behandeling grote stappen gemaakt in positieve zin. Het naar bed brengen is geen probleem meer. Contact met andere mensen is geweldig goed veranderd. Ze praat met bijna iedereen. Ze heeft meer plezier en kan zich alleen veel beter vermaken. Met plezier gaat ze naar de peuterspeelzaal.

Hoi Jackelien, 
Bedankt voor alles wat je voor ons en onze zoon gedaan hebt, super! Heel dankbaar! Ik denk dat het voor ons erg prettig zal zijn, dat je gedurende 3 maanden een korte behandeling geeft. Zal onszelf een stuk rust geven. We zijn menig keer ten einde raad geweest, hem wel willen helpen, maar niet weten hoe. Daarom ook toen via de huisarts bij de kinderpsychiater en osteopaat geweest. Maar toen niet het idee gehad dat we bij hun verder kwamen.
Jouw behandeling heeft wel geholpen. In z'n geheel is hij rustiger geworden. De tics zijn minder. Inslapen gaat beter. Z'n humeur is vrolijker en minder/nauwelijks boze buien. 

Hulp na ongeluk: Mijn zoon zegt vanmorgen mama ik heb niet meer die bonk in mijn hoofd. Echt zoooo fijn zegt hij. Het is een heel stuk rustiger en niet meer zo druk in mijn hoofd.

Ik dacht een uur? Maar het klopt wat er op je website staat, dit was echt supersnel! En Ik heb er echt wat aan.
Als ik dit toepas dan voel ik gewoon rust, dan heb ik focus op mezelf, dan vergeet ik de buitenwereld en alle prikkels.

Wat een mooie gave heb jij!

Ik heb tot nu toe vaak geluisterd naar de opname van het consult  en heb daar veel steun aan en nog steeds luister ik m af. De visualisatie gaf me lucht en verlichting van pijn.  Wat heel fijn is is dat ik geen nare energieën meer in mijn huis voel, en dat ik dat niet meer deel met ongenode energieën/gasten. Hierbij wil ik je nogmaals bedanken voor wat je voor me gedaan hebt en voor me betekent hebt in een zware moeilijke tijd. Hartelijk dank hiervoor. (Ja, je mag het zo op de site zetten. 'Keep up the good work'!)

Ik kan merken dat jouw werk erg geholpen heeft!! Heel erg bedankt daarvoor! Hoor ook van anderen dat ze positief veranderd is.

Enorm bedankt dat jij ons weer een ontspannen kind hebt gegeven. Wat er ook uit het onderzoek komt, dit is ons veel meer waard. Mijn zoon lacht, heeft energie en is ontspannen. Dankjewel!

Ik wou je nog even vertellen dat ik de vorige behandeling bij jou erg bijzonder vond. Het heeft veel met me gedaan. Had echt even n paar dagen nodig om bij te komen, het had zon impact op me. Ook omdat ik merkte dat zo`n klein zaadje dat vroeger was gepland uitgegroeid was tot n grote boom die vertakt zat in vele gebieden. Alsof alles een beetje op zijn plek viel bij jou. Nu de behandeling wat verder achter me ligt bemerk ik veel rust, een zekere rust van "Het is ok zo".

Ik weet niet wat je gedaan hebt, maar het heeft geholpen! Het lijkt wel alsof ze veel meer bij haar zachtheid kan komen. Eergisteren kwam ze even bij me zitten...  ...Het was een heel bijzonder moment. Wij genieten er heel erg van! Ontzettend fijn dat je dit gedaan hebt,
Dank je wel!!

De laatste tijd merk ik nog steeds dat mijn zoon lekkerder in zijn vel zit. Hij heeft nog steeds wel af en toe een bui, maar dat hoort denk ook bij de leeftijd. Het grootste deel van de tijd is hij vrolijk en lijkt hij niet al te veel last meer te hebben van drukte en prikkels. Pijn in zijn benen is nog één keer opgekomen, maar daarna ook weer snel weg. Nog steeds kan hij veel meer en verder lopen dan voorheen. Ik hou het in de gaten en mocht ik denken dat hij terugvalt dan neem ik contact met je op!
Bedankt zover voor je goede zorgen!

Ik voel me nu weer helemaal mezelf; er zit weer warmte in mijn hart! Ik ben weer blij! Je hebt me supergoed geholpen, dankjewel!

Voel je je futloos, weet je het even niet meer, of zit je in een dip? Ga dan op consult bij Jackelien! Als geen ander komt zij tot de kern van jouw probleem. Na slechts 1 behandeling kan ik de hele wereld weer aan!

Op de eerste plaats mijn hartelijke dank voor de sessie van gisteren, was wel heftig maar heeft mij na 61 jaar een mooie stap op mijn levenspad laten maken, dankjewel voor je hulp. De indruk heb ik dat dit de stap is waar ik heel mijn leven naar opzoek was.

Mijn zoon kwam vandaag vrolijk uit school thuis. Was druk maar wel erg enthousiast.Ik merk t gewoon als je hem hebt behandeld. Jackelien, t lijkt wel n wonder!

Dank je wel voor het helpen. Ik was een beetje sceptisch toen ik je website las. Ik dacht: “Hoe kan je me in een uur helpen?” Maar jeetje mina, wat kan jij veel in een uur! Fantastisch. Ik had een enorm lange visualisatie verwacht, maar dit was kort en praktisch. Heel erg fijn. Ik snap nu ook dat je sceptisch reageerde op de youtube visualisaties;). Jouw manier werkt zoveel fijner. Nu nog zelf oefenen met de visualisaties.

Allereerst wil ik je bedanken dat je mij in een korte tijd veel nieuwe inzichten hebt gegeven. Ik heb voornamelijk geleerd om anders te denken. Ik merk dat ik een stuk beter in mijn vel zit.

Hallo Jackelien,
Bedankt voor al jouw hulp! Het bezoek van ... was supergezellig en totaal niet uitputtend, zo fijn!
Ook jouw behandeling van vanmiddag heeft geholpen bij mijn voorhoofdsholteontsteking (echt heel bijzonder, omdat ik het nog nooit zonder antibiotica heb gered!!) ik heb bijna geen hoofdpijn meer.
Saillant detail: Mijn moeder viel het direct na jouw behandeling op dat mijn neus en gezicht minder opgezet waren, bizar toch?! Fijne vakantie en nogmaals bedankt, het is heerlijk dat die vreselijke hoofdpijn verminderd is en ik mijn energie heb weten te behouden!

Dank voor de opname en voor al het advies vandaag!! Fijn gevoel dat je mijn energie hebt kunnen voelen met de blokkades zodat ik even niet alleen ervoor sta zeg maar. Dat ik terug koppeling heb gekregen wat voor mij het belangrijkste is in het leven namelijk mezelf en mijn gevoel! En dat ik vanaf nu verder het op kan bouwen. Ik ga met de tips aan de slag en hoop dat de hart blokkade opgeheven blijft en ik beter kan aarden.

Jou behandeling heeft mij ontzettend goed gedaan, sindsdien voel ik me heel sterk, vrolijk, positief en een heel ander mens weer, geweldig!!!! Bedankt toppertje!!!!

Sinds ik bij jouw ben geweest heb ik het heerlijk warm. Warme handen en voeten, fantastisch :)  En ik voel me super, sta op met een glimlach omdat het nu echt voelt dat ik hier vrijwillig ben en er wat moois van wil maken.  Dank je!

Dat was een mooie sessie gisteren. Ik ben vandaag helemaal van de richel; ik denk dat er 'grote opruiming' gaande is in mijn lijf.  Wil alleen maar zitten en liggen en knorren. Heb er alle vertrouwen in dat het weer goed komt.

Ik heb zelf een opleiding reading en healing gedaan, maar dat ging niet zo ver als dit

Hallo Jackelien,
Je hebt de zon weer in mijn hart terug gebracht! Daar ben ik heel blij mee! Ik voel weer warmte en liefde in mijn hartchakra en ben veel rustiger, meer in harmonie met mezelf. Dit wilde ik je even laten weten.
Een behandeling bij jou brengt me altijd weer terug bij mijzelf en dat voelt zoveel beter!
Bedankt voor alles.

Wou je heel erg bedanken voor wat je gedaan hebt! Mijn dochter zit duidelijker beter in haar vel! Mocht ik in de toekomst je hulp nodig hebben neem ik zeker contact met je op maar voor nu is het goed zo!

Ik ben zo blij dat ik toen bij je ben geweest! Ik had een afspraak gemaakt omdat ik niet kon stoppen met huilen, en na het consult was dat echt helemaal over, ongelooflijk!
Ik weet niet hoe het werkt maar echt, wat bijzonder!

Bij deze wil ik je even vertellen dat ik me een stuk beter voel door jouw behandeling. De tintelingen zijn bijna verdwenen en de nek en mijn hoofd voelen “lichter”. Ik voel me als het ware “verlicht.

Na die eerste behandeling is de pijn nog niet helemaal weg, maar het is extreem veel verbeterd.

Vond het bijzonder wat je allemaal hebt gezien en gevoeld. Dat van mijn moeder was ik al wel deels achter, maar het was nu nog meer een duidelijker bevestiging op het geheel. Erg bedankt nogmaals, ook voor de opname!

Dit had ik echt even nodig. Ik denk dat als ik zo was doorgegaan, dat ik dan mijn studie wel kon vergeten. Maar nu voelt het alsof ik gewoon verder kan.

Hoi Jackelien
Het gaat gelukkig veel beter met mijn zoon. Hij zit beter in z'n vel, is meer zichzelf en wordt gewoon niet meer zo snel boos. En als hij wel boos wordt, dan is t niet meer zo heftig en ook duurt ook niet meer zo lang. Ik Ben je dan ook erg dankbaar. Hij verteld weer dingen uit zichzelf en maakt grapjes. Z'n humor komt terug en hij is weer vrolijk en levendig.  Wel heeft hij nog problemen op school. Maar goed. We hopen dat dat langzaam aan ook beter wordt.
Heel erg bedankt voor je hulp die je ons gegeven hebt. Top

Hallo Jackelien, wonderbaarlijk dat een fotobehandeling je zoveel rust kan geven. Weg moeheid en verdriet! Hoe het werkt begrijp ik nog steeds niet, maar dat hoeft ook niet. Jouw behandelingen werken, punt! Alleen al gewoon even praten met jou helpt.
Dankjewel, lieve Jackelien!

Een fotobehandeling kan voor volwassenen alleen NA een gewone behandeling, als blokkades zijn opgelost.

Ik weet niet wat je precies gedaan hebt (Dat snap ik nooit trouwens, hoe je dat doet) maar het heeft ontzettend goed geholpen.

Wat grappig, dat verschil: Hoe je hier binnenkomt en hoe je hier weer weggaat. Goed bezig!

Hoi Jackelien, Wat ben je weer geweldig bezig geweest deze maand en wat is mijn zoon weer heerlijk rustig geworden en veranderd, helemaal top! Hij zit weer in een (voor hem) fijn ritme! Super!!! Ik mail vast nog wel weer voor hulp...

Het heeft gewerkt!!!! Ze heeft heerlijk doorgeslapen. In een woord FANTASTISCH!
Ik wil je even een heel groot compliment vertellen van een moeder van een vriendinnetje (Ze wist niet van de behandelingen). Ze vertelde me dat zij vond dat mijn dochter zo goed in haar vel zat en zo positief verandert was. En dat zij dat niet alleen vond, maar dat haar eigen dochter ook gezegd had dat ze zo lief was geworden en dat ze het samen nu zo goed konden vinden.
Jackelien, wij zijn hier zo blij mee!!!!

Onze zoon is vanmorgen erg positief en enthousiast uit bed gestapt! Nogmaals erg bedankt hiervoor! Fijn dat je hem hebt kunnen helpen!
Natuurlijk mag je dat op je website zetten. Het heeft hem ook echt geholpen, en het zou heel fijn zijn als je op deze fijne manier nog heel veel kinderen kunt helpen! Ik ben er echt ook zo blij mee! Hij is nu de laatste week ook erg relaxt, terwijl hij n drukke week heeft gehad!

Na heel lang bezig te zijn geweest met het halen van mijn rijbewijs... Heb een afspraak gemaakt met Jackelien, omdat ik tijdens het examen mijn zenuwen niet in controle kon houden en elke x mijn emoties de overmacht namen... Vandaag heb ik examen gedaan en ik merkte echt verschil... Ik heb heel relaxt gereden had de controle over mezelf en de zenuwen... En ben dan ook eindelijk GESLAAGD!! dankjewel Jackelien!!!

Ik ben al ZO lang op zoek naar hulp, Jackelien.  Doorslaggevende hulp. Ik heb veel therapeuten en mediums bezocht, en ze hebben we me allen een stukje op weg geholpen. Maar tot op heden toe vond ik geen doorslaggevende hulp. Nu heb ik eindelijk iemand gevonden  -  jou -  die mij met doorslaggevende hulp en handvatten vooruit helpt.

Hoi Jackelien,
Ik weet niet hoe het werkt en wat je precies gedaan hebt, maar sinds ik woensdag bij je ben geweest heeft onze zoon nog geen boze bui gehad. Hij heeft z'n aandacht overal beter bij, is vrolijk, maakt grapjes en komt weer knuffelen bij ons. Ik ben zo ontzettend blij dat ik bij je geweest ben.
Hij vind t fijn als ik de "yoghurtmassage" bij hem toepas. Hij vraagt er zelfs om.
We hoeven nu vaak maar 1 keer iets aan hem te vragen of aan hem te vertellen en dan heeft hij (meestal) meteen z'n aandacht erbij.
Heel erg bedankt alvast :)

Heel bijzonder! Onvoorstelbaar hoeveel effect dit heeft. Wat een verschil! Die stress is echt zoveel minder. Hoe je 't doet weet ik niet, maar echt fantastisch. Ik hoop dat je nog heel veel mensen kunt helpen.

Jackelien vindt jouw sleutel in de vorm van een visualisatie.... de sleutel die past op de poort van Onvoorwaardelijke Zelfliefde. Het is aan jou om de sleutel te gebruiken en door de poort te stappen.
Mag bovenstaande op jouw website bij testimonials? Zou ik heel blij mee zijn. Iedereen moet het weten ;)  Ik vind jou een Geschenk. Dank.

Wat is dit bijzonder, zeg!

Hoi Jackelien,
De behandeling heeft heel goed gewerkt, visualisatie gaat ook heel goed....Ik voel me heel vrij....heerlijk.....bedankt....

Met onze zoon gaat het momenteel erg lekker. Gisteren gaf hij zelf aan dat het wat rustiger in z'n hoofd was! Heel erg bedankt nogmaals.

Ik volgde bij Jackelien 2 behandelingen voor m'n hakkelen/stotteren en een soepeler ademstroom. Door de heldere visualisaties en het "oplossen" van de ademblokkade is m'n situatie totaal verbeterd, waarvoor Dank.

Ik had steeds in mijn hoofd: "Ik moet naar Jackelien", en dat snapte ik niet, want ik kan het toch zelf oplossen? Maar ik ben blij dat ik toch gekomen ben, want door wat je me nu vertelt heb ik het plaatje rond. Nu is het helemaal helder.

Vanwege tijdgebrek bij een telefonisch consult stelt Jackelien voor om mij verder op afstand te behandelen. Ik zei helemaal niets meer, maar sprak alleen nog de woorden "hier word ik stil van". Het maakt mij altijd weer stil als ik ervaar hoe deze wereld, die ik niet kan zien, maar wel kan voelen werkt. En dat de hulp die ik vraag zonder tussenkomst van apparatuur bij mij arriveert en het niet uit maakt waar ik mij bevindt. Zo puur en zo zuiver, dat valt voor mij met geen pen te beschrijven.
Ik ben altijd dankbaar voor de hulp die ik dan mag ontvangen.

We merkten inderdaad (gelukkig) weer verbetering, wat is dat toch fijn!!! Wat brengt hem dat rust (zo te zien) en onszelf ook, heerlijk!

 Ik weet niet wat je met me hebt gedaan, maar ik ben gewoon trots op mezelf, op wie ik ben!

Super dat het op deze manier kon! We merken zeker verschil bij onze zoon. Mocht het nodig zijn dan melden we ons zeker weer.

Jouw visualisaties (hoe vreemd ik ze soms ook vind) hebben altijd een heilzaam effect op mij. Na een visualisatie voel ik me letterlijk en figuurlijk lichter, alsof ik minder belast bij me heb. Wat op zich ook niet vreemd is wanneer je vaak energie en emoties van anderen overneemt. Fijn is ook dat je bereid bent de visualisaties samen met mij te doen, wanneer ik moeite heb met visualiseren.
Het is prettig om te doen; na een visualisatie kom ik weer dichter bij mijzelf, bij mijn eigen kern. Er is meer ruimte voor mij. En altijd zorgt het voor een diep gevoel van ontspanning en rust. Langzaamaan leer ik meer over mijzelf en mijn hooggevoeligheid en durf ik meer te vertrouwen op mijn eigen inzicht.
Bedankt dat je er altijd voor mij bent!

Hallo Jackelien,
Dank je wel dat ik gisteren contact met je kon hebben, dat je tijd voor mij hebt gemaakt. Ons gesprek heeft mij enorm goed gedaan. Al snel merkte ik dat ik (letterlijk en figuurlijk?) veel meer lucht kreeg en weer in staat was om dingen te doen. Ik heb afgewassen, opgeruimd, plannen gemaakt. Ik kreeg veel rust in mijn hoofd omdat ik niet langer verstrikt zat in wat andere mensen allemaal hadden gezegd. Bedankt dat je mij weer in mijn kracht hebt gezet. Ik ben je erg dankbaar.

Bedankt voor je enorme inzet, Jackelien!

Dag Jackelien, ik wilde je teruggeven dat ik het fantastisch vond gisteren! De visualisatie werkt gigantisch goed. Geeft zoveel hoop en kracht!!! Zo dank je wel!!!! Ik vind je echt geweldig! Hoop je niet uit het oog te verliezen. Eindelijk iets wat me echt helpt! Xxxx

Hè, wat een opluchting weer!
Ik verheugde me er al zo op dat ik hier weer naartoe kon!

Bij deze wil ik je heel graag bedanken voor je behandeling. Je hebt me maar 1 keer hoeven te behandelen, toen was er al resultaat. Super! Heel bijzonder dat je van alles over me wist te vertellen, dat je me tips gaf (d.m.v. visualisaties) en natuurlijk de bijzondere auratekening. Ik heb er veel aan gehad en nog steeds. Ook al werd het consult voor mij niet vergoed, het  was me echt meer dan waard!!! Ik kan het iedereen aanraden, ga naar Jackelien!!!

Bedankt voor het consult. Fijn dat je zo duidelijk bent! Er is de afgelopen dagen veel naar boven gekomen en er zijn een hoop aha-momentjes geweest :).
Ik had wel al de conclusie getrokken dat sommige overtuigingen bij mijn moeder vandaan kwamen, maar wist niet dat het zo'n omvang had. Ook wel confronterend dus.
Je hebt me weer een stuk verder geholpen in mijn groeiproces. Ontzettend bedankt daarvoor.

Bedankt voor de visualisaties door sturen, ik heb het vandaag nog een keer gedaan en dat werkte weer heel sterk! De c.d. ook net ontvangen. Veel dank voor alles, voel nu wel dat het me heel goed doet.

Ik zei tegen mijn man: "De spanning moet eruit, en de enige die dat kan is Jackelien".

Ik doe elke dag de visualisaties zoals je me die geleerd hebt. En wat denk je....... ik voel me vrijer, heb meer lucht, minder zwaar. Wat een vrij gevoel. Hierdoor kom ik op de een of andere manier meer in mijn kracht te staan. En zoals je al voorspelde reageert de omgeving hier ook op en komen dingen in beweging. Mijn dank is groot.

Mijn onderbuik is minder verkrampt waardoor ik niet van alles meer vast houd.
Ik slaap 's nachts ook dieper en daardoor droom ik ook meer heerlijk.
Mijn dank is erg, erg, erg groot. Gewoon geweldig dat jij bij mij de stappen neemt om ook te healen. Jij bent erg sterk in het healen en dat is wat mijn lichaam nodig heeft.
Dank, Dank Dank je wel.

Bedankt voor het opsturen van de visualisaties! Ik ga er mee aan de slag. Ik voel me een stuk rustiger in mijzelf sinds het consult, en dat is zo fijn! Dank je wel voor je hulp!

Het gaat goed met me en ik ben heerlijk rustig in mijn hoofd en lichaam. De oefeningen gaan goed en ik merk dat ik al de hele week geen stemmetje in mijn hoofd heb.

Heb veel aan jou behandeling gehad!!!
Ongelofelijk hoe processen je leven kunnen versnellen, alleen maar door simpelweg los te laten, zat er al jaren tegen aan te hikken. Wat n verademing!!
In het nieuwe jaar zou ik graag opnieuw af willen spreken, 't is een enorm eind, maar dan heb je ook wat.

Bedankt voor jou hulp. Ik denk dat ik echt even iemand nodig was die niet allen spiritueel inzicht heeft, maar ook met beide benen op de grond staat.

Ik heb veel aan je bezoek gehad, en wil je daarom uit de grond van mijn hart bedanken. Binnenkort maak ik weer een afspraak. Afstand is groot, maar zou het zo weer doen. Ik doe iedere morgen mijn aura afsluiten, de aura-tekening ligt naast mijn bed. Ook overdag wanneer ik denk dat het nodig is.

Dank je wel Jackelien. Wat bijzonder wat jij kan!!! Ik ben je echt intens dankbaar. Ik ben al 14 jaar de oplossingen aan t zoeken voor verschillende issues in mijn leven. Al zo ontiegelijk veel geprobeerd. Van regulier tot alternatief. Maar bij jou Jackelien voel ik voor t eerst dat de oorzaak word aangepakt. Dit is geen symptoom bestrijding. Dit is een oorzaak bestrijding en de gevolgen veranderen dus meteen!!
Ik voel me zo anders nu. Lichter vrolijker en blijer.

Nogmaals bedankt voor vanmiddag. Heb het als heel verhelderend ervaren en ben blij dat het iets is waar ik dan ook concreet en praktisch mee aan de slag kan.

Even een update over Mijn zoon. Na jouw behandeling net voor het begin van het nieuwe schooljaar heeft hij echt een vliegende start gemaakt. Hij is met een enorme passie aan school begonnen, kan zich prima concentreren en doet erg goed mee in de klas. Daardoor zit hij ook weer in de plusgroep. Hij is positief ingesteld en maakt met veel plezier zijn huiswerk, op dezelfde dag als dat hij het meekrijgt. Hij laat nu ook toe dat ik hem help als hij iets niet begrijpt. Echt helemaal top.
En dit weer allemaal dankzij jou! Hartelijk dank daarvoor.

De behandeling bij Jackelien heb ik als erg verhelderend en effectief ervaren. Ik heb inzicht gekregen in mijn klachten en in de oorzaak daarvan. Ik bleek bijvoorbeeld hooggevoelig te zijn, waardoor ik makkelijker last heb van emoties, ladingen en energieën van anderen. Dit inzicht zorgde bij mij voor meer acceptatie. Daarnaast is het probleem mbt mijn hooggevoeligheid ook behandeld door mij o.a. als persoon sterker te maken en bepaalde overtuigingen te transformeren zodat ik niet meer overspoeld en leeggetrokken werd.
Over bepaalde gebeurtenissen in mijn leven, waaronder een trauma, heb ik duidelijkheid gekregen. Dat heeft mij weer geholpen in het nemen van beslissingen over zaken in de toekomst.
Ik heb handvaten gekregen om met zaken om te gaan, die goed bij mij paste en die mij ook geholpen hebben om zelf op een efficiënte manier verder te gaan.
Inmiddels ben ik 3 maanden verder en het effect van de behandeling is blijvend.

Het voelde vertrouwd, eindelijk iemand die ons begreep en dat we echt iets hadden aan de oefeningen die we hebben gedaan en mee hebben gekregen.

Jackelien!! Superbedankt voor vandaag! Echt fantastisch. Wat bijzonder dat je dit kan. Ik ben je dankbaar! Tot ziens.

Eerlijk gezegd had ik direct na afloop van de behandeling niet direct de indruk dat we echt iets bereikt hadden. Maar dat was uiteindelijk wel het geval. Super goed gedaan!

Na het consult bij Jackelien heb ik jarenlange schuldgevoelens t.o.v. mijn moeder los kunnen laten en af kunnen sluiten, omdat ik merkte dat zij zich echt kon inleven in de gevoelens en situatie van beide kanten.

Hooi! Maaarrrrrr, ik wilde je wel even laten weten dat mijn pijn met de dag verminderd! Hallelujah in the gloria hosanna!!! :D Dus énorm bedankt! X

Nogmaals dank je wel voor vanmiddag. Erg verhelderend met een goede kijk!!!

...Ik straal ook en ben vol positieve energie en blijheid!

Ten eerste wil ik je bedanken voor de energetische healing die ik via de telefoon heb gehad vorig week. Het heeft me ontzettend geholpen,  ik zit niet meer met heel mijn emotie in een bepaalde situatie. Ik merk ook dat ik ver weg sta van mijn ex, heel raar ik voel er niets meer bij. Geen verdriet, geen pijn, geen woede gewoon "niets".

....Ik dacht: "Jackelien had wéér gelijk! Wat irritant zeg!".

Hallo Jackelien,
'T is nu bijna 9mnd á 1jaar geleden dat jij mijn dochter (& mij) hebt behandeld. Ik ben nooit meer aan toegekomen om jou uit mijn hart hiervoor te bedanken. Mijn dochter is sinds eind verleden jaar een heel ander kind geworden & ik heb sindsdien ook veel meer geduld met haar. Wij kunnen beter met elkaar communiceren & gaan elkaar steeds meer begrijpen. 'T is fijn om haar geest zo te zien groeien & de mijne ook samen die van haar. Bovendien voel ik me steeds meer in balans komen.

Twee jaar geleden ben ik langs geweest ivm mijn kinderwens. Vlak na de behandeling werd ik eindelijk zwanger. Inmiddels heb ik een zoontje van 1 die ik graag nog een broertje of zusje "geef". Ik hoop dat een nieuwe afspraak met u daarbij weer zal helpen...

Het gaat nog steeds goed met mijn zoon, maar inderdaad toen hij weer naar school ging, was het allemaal weer moeilijker omdat daar een jongen is die hem pest. Toch ben ik blij met hoe het gaat. Erg blij zelfs. Ik denk dat het enorm geholpen heeft. Ik wil jou heel hartelijk bedanken voor alles! Ik hoop dat het blijvend is. Dat kan ik me bijna niet voorstellen, maar het lijkt echt enorm te helpen. Ik ben er heel blij mee. Ik zie nu namelijk het kind dat er altijd al was. Nogmaals: BEDANKT!!

Ik had al heel wat therapieën gehad maar dít heeft in een keer zo'n uitwerking dat ik denk: "Hoe kan het?". Ik kijk ook in een keer heel anders tegen dingen aan.

Ik had hier al een goed gevoel over maar nu zegt mijn gevoel dat het goed komt. Ik voel me nog steeds erg "compleet" "vol" hoe je het maar wilt noemen. In ieder geval erg prettig. Het heeft me erg goed gedaan.

Mijn zoon G. is 7 jaar en is nu twee keer behandeld door Jackelien,
Tijdens de weken van behandeling en daarna zien we de 'echte G' weer volop vanuit zijn eigen krachtveld op bloeien, Vanuit zijn eigen energie gaat hij het onbekende weer tegemoet en laat zich niet terugdeizen voor reactie van anderen, Hij babbelt aan een stuk door en durft weer uitdrukking te geven aan wat hij voelt, Alsof hij zichzelf weer heeft gevonden, zo moet het zijn. G. heeft het voorrecht deze behandelingen van Jackelien te mogen ontvangen, Als ik kijk naar veel kinderen om ons heen, hoop ik dat meer overheidsinstellingen en ouders het besef krijgen dat het werk van Jackelien even noodzakelijk is dan naar school gaan, Dat een kind weer zichzelf terug vind en zichzelf mag zijn  in de overdrukke wereld van vandaag zou geen voorrecht mogen zijn maar een doodgewone levenssituatie die G. gelukkig weer heeft teruggevonden.
Vanuit mijn hart geschreven, I.

Lieve Jackelien,Langs deze weg wil ik je enorm bedanken voor alles wat je voor mij en mijn dochter hebt gedaan het afgelopen jaar! Je hebt me weer in mijn kracht gezet! De oefeningen doe ik nog steeds en heb ik nog zeer hard nodig. Het lukt me door al jouw hulp en door de inspiratiemails! Super bedankt daarvoor!

2014 Zal het jaar zijn van grote veranderingen. Mijn dochter en ik krijgen de kans een nieuw leven op te bouwen, waarin groei en ontplooiing weer tot de mogelijkheden liggen. Reuze bedankt voor al jouw bijdrage hierin! Dat was van onschatbare waarde!

Jackelien, je kunt je niet voorstellen hoe blij we met deze ontwikkelingen zijn. Ik ben er echt van overtuigd dat jij hem hierbij heel goed hebt geholpen en ons dus ook! Super bedankt. Ik hoop echt dat het zo blijft gaan.
...En alsnog heel erg bedankt wat je voor ons hebt gedaan tot nu toe!!!! Daar kan geen enkele dokter of therapeut tegenop, die we tot nu toe ontmoet hebben tijdens onze zoektocht naar hulp voor onze zoon.

Vandaag zei onze schoonmaakster/babysitter tegen me dat ze mijn zoon veranderd vond de afgelopen weken. Beter luisteren, meer rust, betere manieren, minder moeilijk... Dingen sneller accepteren! Ik lees tussen de regels door: beter in zijn vel zitten! Ik denk dat dit compliment voor jou is bedoeld!!! Het gaat ook beter met hem, juist de dingen zoals hierboven beschreven zijn echt waar!!!

Hallo Jackelien,
Dank voor de snelle service. Ik heb de opname al een keer beluisterd. Fijn om het bij de hand te hebben ter ondersteuning. Vanmiddag vond ik heel bijzonder. Je zei veel rake dingen en ik heb het gevoel dat er puzzelstukjes op hun plek zijn gevallen. Begrijp mezelf nu beter, kan het allemaal beter plaatsen. Voel me rustiger en zekerder. Ik ga oefenen met het visualiseren. Dank je wel....

Het is onbeschrijflijk, ik heb er geen woorden voor, dit is 300% verbetering!

Hoi Jackelien,
Wil je graag even wat vertellen, sinds ik bij je kom is mijn leven 380 graden gedraaid, en ik ben pas twee keer geweest. En ik zoek al jaren naar een oplossing. Alle problemen lossen zich van zelf op ik heb me in jaren niet zo fijn gevoeld, eindelijk energie, niets is te veel, ik voel eindelijk dat ik leef en ik hou der van. Dikke knuffel daar voor.

Ik merk dat het gronden aanslaat, hij is rustiger zonder zwaarte. Hij doet nu al meer dingen uit zichzelf: huiswerk, een boek lezen, de schuurdeur achter zich op slot doen: eerst moesten we dat hem elke dag weer vertellen, nu komt het uit hem zelf. Al een hele verbetering wat ook hier meer rust geeft. De yoghurt-massage 's avonds vind hij hartstikke fijn, er is ook geen kans dat we dat vergeten, hij vraagt er zelf wel om!

Het is inmiddels alweer bijna een jaar geleden dat ik bij je was voor een consult en ik kan je vertellen dat het mij veel heeft gebracht en tot op de dag van vandaag nog na suddert en mij hele belangrijke en verrijkende inzichten heeft gegeven. Ik heb moeilijke dingen uit mijn jeugd en het verre verleden kunnen verwerken en los kunnen laten, ze rusten niet meer op mijn schouders en veroorzaken geen pijn, verdriet en frustraties meer. Het heeft ongelooflijk bevrijdend gewerkt en daar ben ik ontzettend blij mee!!
Dit is vet een compliment voor jou én voor mijzelf vind ik.

Het gaat weer beter met ons zoontje.... Dank je wel!!!!!!!!!!! We gaan effe kijken of het deze week stand houdt en anders laat ik het je weten. Ik ga je over een tijdje effe een berichtje sturen hoe het met hem gaat. Gewoon omdat ik je wil bedanken voor je hulp! Hij is een stuk rustiger en accepteert nu ook dingen, hij is minder gefrustreerd sinds je hem behandeld. Hopelijk kan die het nu zelf zonder je hulp en anders weten we je te vinden

Voel me al een stuk beter na dat ik bij je ben geweest, zo heb ik me lang niet gevoeld. 

Wij zijn via kennissen  in aanraking gekomen met Jackelien. We hebben het contact als erg prettig ervaren. Ook spannend wat er ging gebeuren.  We hebben een intake gesprek gehad en nadien heeft Jackelien onze zoon behandeld. We hebben grote verschillen gemerkt. Hij is meer en beter gaan praten. Hij is meer zich zelf en dat is z`n fijne ontwikkeling. Super Bedankt ook voor je gastvrijheid en hulp, als er iets is kunnen we Jackelien altijd mailen of bellen en dat is ook erg prettig.

Hoi Jackelien,
Wilde je langs deze weg even laten weten dat het nog steeds goed met me gaat. Sinds ik bij je geweest ben en jij mij opnieuw in balans hebt gebracht, voelt het allemaal een stuk beter. Heb de oefening ruim twee weken uitgevoerd. Meestal twee keer per dag. Grappig dat ik sinds die tijd ook heel actief met dingen bezig ben. Het gevoel niet in actie te kunnen komen is voorbij en ik kan mezelf weer voldoende motiveren om te doen wat ik wil en (van mezelf) moet. Het voelt allemaal erg prettig. Het voelt rustiger....meer in balans. Niet dat er nu opeens een andere baan en een leuke man voorbij gekomen is maar ik maak me minder druk in mijn hoofd. Heb er vertrouwen in dat ook dat goed komt.
Je zult begrijpen ik ben er hartstikke blij mee!
Veel succes verder met je praktijk en wie weet tot ziens nog ooit.

Hallo Jackelien,
Ik heb de CD nog eens afgeluisterd, en ik ben je heel dankbaar. Het was heerlijk om nog eens te horen, en ik voel me gewoon een heel stuk lichter. Dank je wel, Jackelien, Dank je wel!

Het is precies mijn dochter, zoals je haar nu beschrijft. Ik heb er wel vertrouwen in dat de behandeling verbetering zal geven, je weet nú al de vinger te leggen op haar. Je hebt geen woord gezegd wat niet klopt. Alles is precies hoe ze is. Je hebt nu een soort profiel van mijn dochter gegeven, en die klopt precies!

Ik voel ook dat jij mij veel meer duidelijkheid verschaft, dan dat ik in eerdere ervaringen met andere therapeuten had.

Hierbij de stand van zaken aangaande mijn dochter na 3 behandelingen (van de 4 weken op afstand)!
Ik moet zeggen dat ik eigenlijk weinig te melden heb! Alles gaat eigenlijk prima met haar! Ik vind echt dat ik een heel ander kind heb. Natuurlijk heeft ze haar eigen karakter en het daarbij behorende temperament, dat hoort bij haar en dat is er nog steeds, dat zal ook blijven. Maar toch is het anders… Ze oogt in alles, zowel doen als laten, veel kalmer, veel meer ontspannen, kortom gewoon rustiger dan voorheen. Ze heeft een heel opgeruimd humeur, fluit veelvuldig, doet veel meer haar eigen ding.
Jackelien, ik ben echt heel positief over de behandelingen en de veranderingen die deze met zich meebrengen bij mijn dochter! Ik vind het bijna jammer dat dit de laatste week is, maar als het nu zo blijft is het doel natuurlijk bereikt! Ik ben heel blij dat ik bij jou heb aangeklopt, heel erg bedankt voor nu!
Wellicht heb ik je in de toekomst weer nodig. Als dat zo is, meld ik mij zeker weer!

Dit is echt heel vreemd! Het is echt heel anders, het is echt...
Het voelt echt meteen heel anders! Alsof ik ineens goed in mijn lijf zit!     (Namibië)

Jackelien, Dank je wel! Ik moest er wel twee uur voor reizen, en ik moet nu ook nog helemaal terug, maar het was het dubbel en dwars waard!

Jackelien ik wil je bedanken want het werkt zó goed! Ik heb helemaal nergens meer last van! Ik ben zo enthousiast ik zit het overal rond te vertellen, en mensen zíén het ook aan me! Het is geweldig!

Bedankt Jackelien,
Je doet je job met zoveel liefde en overgave dat je jezelf een engel zou mogen noemen. Bedankt voor wat je al verwezenlijkt hebt voor mij tijdens de sessies.      (België)

Hai,
Het gaat stukken beter met mij. Ik heb meer goede dagen, slaap wat beter en heb af en toe een minder moment. Ik beluister je CD vaak en dan voel ik me daarna beter en meer ontspannen. Ik ben nog niet 100 procent beter maar wel op de goede weg.
Bedankt hiervoor, het was een goede keuze om bij je een consult te doen! Wel wonderlijk dat je dit doet op een natuurlijke manier en dat je dit voelt/ziet.

Bedankt ook voor je fijne en bijzondere sessie!
Ik sta altijd weer versteld van je bijzondere, creatieve en logische oplossingen.
Hierdoor kun je het probleem snel oplossen, zodat de sessies niet lang hoeven te duren.
Je werkt doelgericht en dat is erg prettig! Tevens is het fijn om het samen te doen. Jij reikt oplossingen aan en ik voer het uit, dat voelt ook prettig. Gelukkig kan ik het ook zelf goed 'zien', waarnemen, zodat het voor een snelle oplossing zorgt. Nogmaals alle dank!!!

Nogmaals bedankt voor je hulp tot dusver, we merken op veel vlakken een groot verschil!

Hai Jackelien,
Heel erg bedankt voor gisteren. Voel me weer nuchterder en relaxeder, wat fijn.Ik heb goed geslapen en was gistermiddag en avond ook relaxed. De dingen die je zei, klopten ook. Ook deed je dat op een nuchtere manier en praktisch en hield me bij de les m.b.t. 4 acties voor herstel.
Ik ga volgende week de cd eens rustig naluisteren.
Heel bijzonder dat je deze gave hebt hoor. Ik mail je nog een keer als ik de CD heb beluisterd.
Nogmaals bedankt!

Jij  “ervaarde” mijn overleden moeder precies zoals ze was. Je zei: “.....”.  Met deze zin viel alles op zijn plaats.   Ik kan het nu accepteren zoals het was en de jarenlange schuldgevoelens t.a.v. mijn negatieve gedachten aan haar van me af zetten.  Dank je wel. Ik ben weer een heel stuk verder.

Jackelien, jij bent geweldig! Ik voel me herboren!

Ik wil je hierbij ontzettend bedanken voor wat jij voor mijn zoon hebt gedaan. Ik ben echt tot tranen geroerd. Hij is een stuk zekerder van zichzelf, zijn blik in zijn ogen is helderder, hij is minder angstig. Het is echt bizar!!
Niet alleen mij valt het op, ook vrienden, de juffen en familie zien dat mijn zoon erg goed in zijn vel zit. Nogmaals super bedankt!!!

Dank je wel Jackelien voor je warme en betrokken hulp.

Bedankt voor de mooie mail waarin alles heel duidelijk staat beschreven.
Ik heb een fantastische vakantie gehad. Boven verwachting!
Op één of andere manier voelt alles anders. Hopelijk hou ik dit vast en anders zal ik bellen voor een nieuwe afspraak.
Bedankt!!

Het gaat veel en veel beter met mijn zoon, hij is veel meer bij het gezin betrokken en veel opener naar mensen toe.

Heel erg fijn te weten dat jij zo de juiste snaar hebt weten te vinden en mij in zo'n korte tijd zo'n goed gevoel hebt kunnen geven. Mijn hart maakt vandaag telkens een klein sprongetje van geluk en dankbaarheid, ik heb mij vanmorgen in de spiegel even toe gelachen en een vette knipoog gegeven en tegen mezelf gezegd.......... zie je wel, je bent wel een kanjertje en een mooi mens, hou maar van jezelf! Eigenlijk wist ik dat in mijn onderbewustzijn al wel een beetje MAAR NU WEET IK HET ZEKER!!!
En wil ik het wel van de daken schreeuwen Mooi, mooi, wat er met me gebeurd op dit moment.

Ik ben nog een beetje bibberig van vanmiddag, het heeft veel bij me losgemaakt, ben heel blij dat ik door heb gepakt en bij je ben geweest.
Tjonge je hebt me, in die korte tijd, echt aan kunnen geven om anders te kijken naar de dingen die me zijn overkomen, ik voel dat ik al een stuk sterker ben geworden.
Je zei vanmiddag, dat ik als een ander mens de deur uit zou gaan bij jou, ik moet je eerlijk zeggen dat ik dat ook wel een beetje hoopte maar dacht dat dat bijna niet zou kunnen. Alles moest nog even landen en op mij in laten werken maar nu ik een paar uurtjes verder ben weet ik het wel. En kan ik nu ook van mijzelf zeggen dat het goed is zo en dat ik een waardevol mens ben en in mijn eigen kracht kan en mag staan. En dat alles wat ik heb meegemaakt alleen maar een sterker en mooier mens van mij heeft gemaakt.
Hoor mij................. ik had nooit gedacht dat ik dat van mijzelf zou kunnen zeggen, mooi hé. Het was heel bijzonder. Het heeft me in deze korte tijd al zoveel meer zelfvertrouwen gegeven, geeft een heel goed gevoel en ben een heel blij en gelukkig mens!
Dank je, dank je wel!

Bedankt voor gisteren! De pijn in de arm is bijna weg. De visualisaties voelen goed en ik kan er goed bijkomen. Nogmaals bedankt en succes met jouw praktijk!

Bedankt, je hebt me een duw in de goede richting gegeven. Ik vond het heel bijzonder!

Bedankt voor je hulp bij onze zoon; ik merk dat hij beter in zijn vel zit om naar school te gaan en hij heeft een vriendinnetje en vraagt de hele vakantie al of hij bij klasgenootjes mag spelen. Een hele vooruitgang!

Ze is opener, alerter en spontaner geworden, vanmorgen is ze voor het eerst alleen naar boven gegaan om de tanden te poetsen. Op school is ze wakkerder zegt de juf. Kortom ze is nu al (na 1 week) veranderd, ze is ook vrolijker.

Heel bijzonder! Het lijkt wel alsof ik langer ben geworden!

Beste Jackelien,
Anderhalf jaar geleden was ik bij je, omdat ik maar niet zwanger kon worden. De doktoren vertelden me dat ik bijna in de vervroegde overgang zou zitten en dat zwanger worden nagenoeg onmogelijk was. Dat bleek ook uit tests. Ik had al een ICSI behandeling achter de rug en ze gaven ons maar een paar procent kans op een succesvolle behandeling. In die tijd ben ik bij je geweest en heb je me geholpen met visualisaties. De tweede en laatste ICSI poging resulteerde in 1 bevruchting en deze bevruchting is uitgegroeid tot een heel mooi, lief en tevreden meisje. Een wonder! Ik wil je hierbij heel erg bedanken voor de hulp die je me gegeven hebt!

...Overigens heeft even praten met jou een gunstig effect gehad op de ontstekingen en gewrichtsklachten aan mijn vingers; de zwellingen werden direct minder erg en de pijn ook. Bizar maar waar! Kennelijk heeft jouw stem ook helende vermogens! Dit wilde ik je even laten weten.

Ik heb je nog wat bijzonders te melden. Wij hebben hier een poes in huis die erg angstig is, mijn vriend kan nog redelijk met haar, en kan haar aanhalen. Mij is het in de drie jaar dat ik nu samenwoon met poes en vriend nog niet gelukt. Ik ben toen ik na het consult thuis kwam even lekker warm gaan douchen. Toen ik de cabine uitkwam zat de poes in de badkamer op me te wachten, ik mocht haar aanhalen en zelfs even optillen. Ik werd hier emotioneel van, de poes likte de tranen van mijn wangen.
We hebben vanmiddag duidelijk iets veranderd in mijn uitstraling en aura!

Het is een heel waardevol consult geweest; heel treffend wat je zei. Ik voel me nu een stuk rustiger en ik heb er weer meer vertrouwen in.

Jackelien,
Wij ervaren het contact met jou als professioneel, integer en energiek. Jouw vermogen tot scherp luisteren, gericht vragen stellen en energie laten ontstaan is bijzonder. Ook jouw aandacht/zorg voor onze jongste zoon daar waar het aankomt op balans, eigenwaarde en energie en dus het opheffen van blokkades is een gave die jij hebt en extra fijn daar waar het aandacht betreft voor onze toekomstige generatie.
Last but not at least jouw openheid en bereikbaarheid maken jou sterk binnen jouw vakgebied, zeker ook gezien de grote afstand tussen ons die het ons niet toelaat elkaar frequent (er) te ontmoeten.
Ga door met jouw mooie werk en hartelijke groet,

Hoi Jackelien,
Jouw behandeling heeft gisteren supergoed geholpen! Ik voelde heel snel mijn hoofdpijn wegtrekken en de koorts leek zelfs te verdwijnen, ook kon ik beter door mijn neus ademen. ... In ieder geval erg bedankt voor gisteren, het is altijd fijn om met je te praten.

Hartelijk bedankt! Ik heb het meteen gemerkt bij haar.
Er was in de afgelopen dagen een situatie waarop ze altijd heel boos reageerde.
Nu was dat helemaal niet meer! Ze is nu weer terug naar haar eigen zelf - heel lief meisje!
Hartelijk bedankt!!!!                         (behandeling kind op afstand)

Hallo Jackelien,
Nog bedankt voor gisteren, je hebt me weer supergoed en supersnel geholpen! Van alle paranormale mensen die ik bezocht heb [en dat zijn er best veel] ben jij de enige die heel snel een verklaring voor mijn klachten had en nog belangrijker deze ook samen met mij kon oplossen! Hier ben ik je eeuwig dankbaar voor! Je werkt snel en efficiënt, kunt heel goed luisteren, komt snel tot de kern van het probleem, bent heerlijk nuchter en bovendien ook nog eens ontzettend aardig! Ik vind het een voorrecht dat ik jou heb mogen ontmoeten!
Na jouw laatste behandeling voel ik me knettergelukkig!!
Bedankt Jackelien!

...Ik heb keurig gedaan wat je me hebt uitgelegd te doen, dus de visualisaties nog dagelijks voor mezelf herhaald, en .. ik kan er met m'n hoofd niet bij, maar eh.. ik voel me prima! 't is ongelooflijk, dat mij dit zo goed helpt!
Ik wil je dan ook bedanken, en ik zal je zéker aanbevelen. Ik ben erg blij dat ik naar mijn intuïtie heb geluisterd, en de moeite heb genomen om anderhalf uur heen en anderhalf uur terug te reizen voor een consult bij jou. Dankjewel.

Na je behandeling ben ik meteen weer naar huis gereden om zo de beleving vast te houden. Het voelt nog steeds heel goed en ik kan zo terug naar de momenten die ik wil. Heel fijn.

Het gaat heel goed met mijn dochter. Ze maakt grapjes, kan zelf tegen een plagerijtje en straalt totaal iets anders uit. Als ze boos is flipt ze niet meer helemaal uit en gedraagt ze zich snel weer normaal. In het begin durfde ik er bijna niet in te geloven. Maar het gaat echt heel goed.

Ik wil e nog even bedanken voor de fijne behandeling gisteren. Ben de rest van de dag nog wel wat emotioneel geweest, maar voelde me toch best lekker. Het heeft letterlijk meer ruimte gegeven.

Ik wil je heel erg bedanken voor wat je hebt gedaan! Ik zal ongetwijfeld je hulp nog een keer nodig hebben en hoop dat  je me dan weer bij wilt staan; je bent heel bijzonder in wat je doet!

Ben zo blij dat ik naar je toe ben gegaan! Je hebt me echt geweldig geholpen!

Lieve Jackelien, ik voel me nog niet helemaal de oude maar wel wat beter en rustiger in mijn hoofd; jouw behandeling heeft dus zeker geholpen! Dus nogmaals bedankt dat je altijd zo snel tijd voor me vrijmaakt, een luisterend oor biedt en altijd vanuit liefde handelt! 

OpTwitter:
Vanmorgen top consult gehad bij praktijk @Leven_in_Licht. Dankjewel, Jackelien Cerrone!
(Ik voel me heel goed na vanochtend, dus ik vond dat de wereld het moest weten)

Lieve Jackelien,  jouw behandeling heeft me goed geholpen vandaag! Ik heb veel minder hoofdpijn en heb veel meer lucht!

Gister was ik bij je voor een consult en we hebben samen een visualisatie gedaan. Ik wil je bedanken voor wat je tot nu toe voor me gedaan hebt. Voel me lichter en er vallen dingen op hun plaats. Wat ik eigenlijk al wist en dacht is nu meer helder en zeker. Ben een stuk rustiger "van binnen". En er gaat nog meer gebeuren dat voel ik!

Heel erg bedankt voor de behandeling gisteren. Ik heb niet heel veel nieuwe dingen gehoord maar je hebt me wel een goede positieve richting gegeven en de oefeningen hebben direct effect merk ik! Ontzettend bedankt!

Wat doe jij veel moois in zo'n korte tijd!

Ik moet zeggen dat het verder echt een verbetering is ten op zichte van de eerste keer dat ik bij je was. Vanaf dat moment heeft ze geen hoofdpijn meer gehad zegt ze. En ze klaagt er zelf ook niet meer over. Ook niet op school.

Wat ik merk is dat ze echt iets positiever praat, ik vind het echt bizar en twijfel bijna of ik het me niet verbeeld, maar het is natuurlijk heel fijn!!

Bedankt voor je behandeling.
Onze zoon krijgt al weken geen huiswerk meer mee van school.
Hij heeft meer kwalitatief contact met jongens uit de klas.
Hij is vrolijk en gezellig, niet snel meer boos/gefrustreerd.
Hij oogt zekerder en zit gewoon lekker in zijn vel.
Ook speelt hij meer buiten.
Hij had afgelopen vrijdag een prachtig rapport! Vooral zijn tempo en concentratie gaan goed.

Ben heel erg blij dat ik naar je toe ben gegaan. Ik merk inderdaad dat er gewerkt is met het onderbewuste. Ik voel me nu lichter geen druk meer van die herinneringen. Kortom ik wil je bedanken voor wat je hebt gedaan. 

We hebben nu een hele vrolijke, gelukkige zoon die praat voor tien! Ook hoe hij nu met zijn vriendjes omgaat kan ik zeer positief noemen. (Zuid Frankrijk)

Vooralsnog zijn we erg blij met je behandelingen en de begeleiding van mijn dochter. We zullen zeker contact opnemen als er weer iets is. We vonden het heel fijn bij je te komen en wat ons beiden vooral aansprak was dat je zo 'gewoon', zo duidelijk en zo recht door zee bent.
Heel hartelijk bedankt voor de steun aan mij, (na je bezoek had ik er een groot vertrouwen in dat het toch weer wat beter kon gaan met mijn dochter) en aan haarzelf.

He jackelien, wou je even vertellen hoe het nu met me gaat.
Stukken beter ;-) ! Ik dacht eventjes dat ik niet gemaakt was voor de liefde maar toen jij de blokkade weghaalde en me vertelde waarom ik me toch zo raar voelde ging er een wereld voor me open. Doe nu ook elke dag een oefening zoals jij die bij mij deed om bij mezelf te blijven.

Ik ben blij dat ik bij je ben geweest vorige week. In de eerste dagen na het consult heb ik aardig wat boosheid en verdriet weggevisualiseerd. Daarna hoefde dat niet meer. Ik kan het bijna niet geloven.

Dank je wel voor je hulp op afstand! Mijn zoon geeft de indruk weer beter /goed in zijn vel te zitten en hopelijk gaat deze lijn zich voortzetten! Hij heeft geen last meer van hoofdpijn en duizeligheid en voelt zich veel fitter zegt hij. Voor zover dank je wel voor je hulp en mocht het weer minder gaan dan neem ik weer graag contact met jou op, als dat goed is?

Hallo Jackelien,
Het is nu 2 weken na mijn telefonische sessie met jou. Het werkt. Ik ben verandert w.b.t. mijn relatie tot mijn partner. De aanbevolen visualisatie met de chakra's is zeer effectief. Nogmaals heel hartelijk bedankt.

Heerlijk om de juiste personen, waarvan jij er ook één van bent, op mijn levenspad te ontmoeten en daarmee de innerlijke kracht te hervinden om mijn passie tot ont-wikkeling te doen komen… Héél hartelijk dank voor jouw bijdrage!!

Nadat ik een behandeling kreeg van Jackelien zijn mijn klachten verdwenen, zoals: buikpijn, hoofdpijn en misselijkheid. Ik zit nu lekker in mijn vel en voel ik me fijner als ik op school zit dan voor dat ik naar haar toe ging. Ze heeft me geleerd hoe ik mijn aura kleiner en groter kan maken, zodat de drukte op school en andere drukke plaatsen me niet meer zo gespannen maken.
Ze is ook heel aardig en het was leuk.
Groetjes, M. (10 jr.)

In het voorjaar was ik bij je omdat mijn bloeddruk al jaren te hoog was. Je hebt me behandeld omdat je vond dat het  "erg druk in mijn hoofd was". Ik wil je laten weten dat niet alleen de bloeddruk nu prima is maar ik voel me helemaal veel beter. Moeilijk te omschrijven, ik voel me lichter, energieker en rustiger in mijn hoofd. Heel veel dank daarvoor.

Jackelien is een nuchtere, vrolijke vrouw die op een heel natuurlijke manier contact maakt met kinderen (en hun ouders). Zij heeft mijn beide kinderen geleerd om zelf hun energieveld te beheren en vooral de oudste (met DCD en een V/P-kloof) heeft daar veel baat bij. De jongste (DCD en een concentratiestoornis) is er nog te jong en springerig voor, maar wordt geregeld door Jackelien op afstand behandeld. Je merkt aan alles dat (dit soort) kinderen een speciaal plekje innemen bij Jackelien. Ik vind haar een geweldige therapeut!

Onze dochter is na jouw behandeling als een blad aan een boom omgedraaid. Ze is de hele dag vrolijk, doet gek en haalt geintjes uit. Ze is weer het oude vrolijke kind zoals we haar altijd gekend hebben. Heerlijk. 

Mijn dochter is ruim 3 jaar geleden een aantal keren op consult geweest bij Jackelien. Ze is autistisch en daarbij ook hooggevoelig. Door middel van aura's in te kleuren en leren af te sluiten aan het begin van elke dag is ze een stuk rustiger geworden in het bijzijn van andere mensen. Nu na 3 jaar doet ze dit nog steeds zelf, voor een kind van 11 vind ik dit erg bijzonder!

Hallo Jackelien,
Ik ben ruim een jaar geleden bij jouw op consult geweest en wat je toen zei: klopte helemaal, alleen het denken durfde deze stap nog niet te nemen. Mede door elke maand je mails en al de informatie gratis en voor niets op je site, dankjewel, kom ik steeds verder.
Ik hoop dat je nog veel licht en tijd zult ervaren zodat er steeds meer positieve; licht, vrede, liefde zich zal verspreiden over de aarde.

Ik wil je ook nog even bedanken voor je consult van gisteren. Toch bijzonder. Had het gevoel dat ik wel wat wezenloos bij je vertrok. Onder de indruk. De tijd vloog om.

Super bedankt voor je hulp, ongelooflijk wat jij kan (van op afstand), ik heb er alle vertrouwen in dat het goed komt en als er nog eens iets mocht zijn, trek ik aan de bel.

Hallo Jackelien
Wanneer ik niet zo goed in mijn vel zit brengen jouw visualisaties mij weer supersnel in balans! Vaak geeft even met jou praten zelfs al verbetering; jouw stem doet soms wonderen! Jouw visualisaties hebben mij zelfbewuster en krachtiger gemaakt; ik weet veel beter wie ik ben en wat ik wil. Dankzij jou kan ik beter omgaan met mijn gevoeligheid en sta ik letterlijk en figuurlijk steviger met mijn voeten op de grond. Ik heb nu een stevige basis van vertrouwen in mijzelf en ook mijn creativiteit stroomt weer!
Ik heb me in tijden niet zo gelukkig gevoeld!  Naar jou toegaan is 1 van de beste dingen die ik ooit voor mezelf heb gedaan! Soms voelt het alsof je me mijn leven hebt teruggegeven…
Lieve Jackelien, bedankt voor alles en fijn dat je altijd een luisterend oor biedt en zo begripvol bent.
     

Ik vond het erg indrukwekkend bij jou gisteren!

Bedankt voor de behandeling van vanmiddag en de visualisaties waar ik mee aan de slag kan. Ik ging echt lekker opgelucht bij je weg.Ik ga het zeker visualiseren, omdat ik er echt vanaf wil en weer wil genieten van de mooie dingen die het leven hier op aarde biedt.

Hallo Jackelien, bedankt voor de visualisaties; ik heb vanmiddag zomaar spontaan even mijn kracht mogen ervaren dat voelde heel goed. Ik kreeg onmiddellijk zin om weer creatief bezig te zijn en iets te maken vanuit een basis vol zelfvertrouwen, dat heb ik heel lang niet gevoeld!!! Het was fijn om me even helemaal gelukkig te voelen, ik hoop dit gevoel vast te mogen houden en denk dat dit het begin is van de ontwikkeling naar "de juiste versie" van mijzelf!
Alvast heel erg bedankt
P.S.: Weet je dat jouw visualisaties [op mij] zo’n ontspannend effect hebben dat ik me de rest van de dag voel alsof ik elk moment heerlijk ontspannen in slaap kan vallen?!

...Je hebt me laten zien dat iets negatiefs eigenlijk heel positiefs was, en dat ik daar zelf de controle over had. Dat de angst er zat om mij te beschermen. Zo had ik het nooit bekeken.

Ik wil je even mailen om te zeggen dat het tot nu toe heel erg goed met mijn zoontje gaat. Als het weer slechter gaat en we ook weer hulp van jou nodig hebben dan laat ik jou dat weten.  Wil je al wel heel erg bedanken wat je voor hem en mij hebt betekend. Hij heeft het laatst wel over jou gehad dat hij naar je toe wil. Heb altijd wel verteld dat jij hem ook helpt maar dan op afstand. We willen je bedanken voor je goede zorgen!

De ontmoeting afgelopen maandag met jou was heel bijzonder voor mij. Dankjewel voor jouw inzichten en duidelijkheid. Op moeilijke momenten ga ik hiernaar terug en voel me dan gesterkt.

Het heeft meteen geholpen, echt super!!! Ik had en heb nog mijn energie weer terug, hoewel ik nog wel moe ben natuurlijk, maar niet meer dat zware en donkere. Ik ben in ieder geval superblij dat ik mijn energie en vrolijkheid weer terug heb!!

Allereerst nog héél veel dank dat ik onverwachts en zo snel vanochtend bij je terecht kon!!! Dat je tijd voor me vrij hebt gemaakt, vind ik erg lief van je. Ik voel me een stuk beter na ons telefoongesprek! Veel rustiger en veel beter geaard/in mijn lichaam. Rest vd dag lekker gerust en rustig aan gedaan en leuke relaxte dingen gedaan. En natuurlijk niet met mijn gedachten meegegaan. Dus.....DANK JE WEL!!!!!! Een heel verschil met de voorgaande dagen.

Ik weet niet of je ook al iets met de foto van mijn zoontje, op afstand, gedaan had, maar hij was tussen de middag een heel ander mannetje. Hij was rustig en had weinig tot geen weerstand!!...   ...Ik heb echt resultaat gezien vandaag! Hij was een stuk rustiger. Hoop dat het morgen ook zo is!

Bij deze wil ik je hartelijk bedanken voor het gesprek dat ik afgelopen dinsdag met jou heb gehad. Jouw opmerkingen, aanwijzingen en adviezen hebben mij bijzonder geholpen om meer duidelijkheid te krijgen ten aanzien van mijn werk. Ik ben (reis)journalist en fotograaf en ik heb je verteld dat er in mijn branche de laatste jaren  heel veel veranderd is. Ik wilde graag weten of ik die veranderingen moet accepteren  of dat ik dan over mijn grenzen ga.
Inmiddels heb ik, op basis van ons gesprek, een beslissing genomen en het voelt goed. Ik zie de toekomst, dankzij jou, weer zonnig in.

Wat je me geleerd hebt helpt erg goed, Dank je!

Ook wil ik je nog vertellen dat de energie in mijn kamer ook heel erg veranderd is; ik kreeg in een bepaalde hoek altijd een naar gevoel en zat er niet graag, nu lijkt het net alsof letterlijk het licht in mijn kamer is teruggekeerd! Echt mijn hele kamer lijkt zelfs groter en lichter alsof er letterlijk meer ruimte is!

Bedankt voor je tijd die je deze week voor me vrij hebt gemaakt en je fantastische hulp hierbij!!! Ben ik héél blij mee.

Hallo Jackelien, bedankt voor het beantwoorden van mijn vraag en het mailen van een nieuwe visualisatieoefening. Ik heb deze gisteren uitgeprobeerd en voelde me meteen een stuk positiever! Het is ongelofelijk wat voor een effect een visualisatie kan hebben en het mooie is dat je deze bijna overal kunt doen.

Nu pas merk ik dat al mijn spieren voortdurend aangespannen waren en hoe verkrampt mijn kaken altijd waren! Het is heerlijk om hiervan bevrijd te zijn!! Er is een enorme last van me afgevallen; ik voel veel lichter aan letterlijk en figuurlijk!! Hiervoor ben ik je heel dankbaar en zou ik je het liefst een hele grote knuffel geven,
HEEL ERG BEDANKT JACKELIEN!

Nooit had ik kunnen vermoeden dat een consult van 1 uur zo'n enorme impact zou hebben..!

Ik wilde je nog even bedanken voor de sessie van afgelopen dinsdag. Ben erg blij dat ik je heb leren kennen. Was er een beetje vol van. Maar o zo heerlijk gevoel. Meld me gauw weer. 

Wonderlijk hoor, dat dit zo werkt. Daar verbaasde ik me de vorige keer ook al over. Ik ben jou in ieder geval dankbaar dat jij mij ontzettend hebt geholpen bij het vinden (bewust worden) van mijn eigen kracht.   

Nou, we zijn nu 3 weken verder, en ik moet zeggen dat het stukken beter met me gaat. De oefening met de aura heeft me zienbaar sterker gemaakt. Ik kan nu beter dingen van anderen bij anderen laten en mijn gemoedstoestand is niet meer zo afhankelijk van andere mensen...   ...Dit was in het kort hoe het nu met me gaat. In ieder geval nog bedankt voor je hulp, het voelde als een gigantische duw in mn rug!      

Ik ben ontspannen weggegaan bij je. Ik weet dat ik zelf nog aan het werk moet, maar het voelt goed. Dank je wel.   

De behandeling was erg fijn vanochtend, heel erg bedankt! Ik ben de hele dag al zo heerlijk moe ;-)

Helemaal geweldig! Ik ben blij dat ik het gedaan heb! Ik heb ook meer energie maar ik voel me in ieder geval veel beter.
Je mag erbij zetten dat je me geleerd hebt om me los te maken van een grote last cq negatieve bagage, waar ik dus blijkbaar al jaren mee rond liep. Voelde me nog dagen na de behandeling erg ligt en vol energie, heerlijk!
Je behandeling heeft goed geholpen en ik ben zeer blij dat ik de stap genomen heb om naar je toe te gaan. 
 

Ik wil je nogmaals bedanken voor de sessie vandaag, het heeft heel veel voor mij betekent en mij erg geholpen, ook kon ik mijn man op deze manier helpen door hem uit te leggen wat er aan de hand is. Heel erg bedankt. 

...uw handen en licht zijn positief voor mij, dank u en ooit tot nog eens.  (België)

Hartelijk dank voor het consult, het heeft mij terug naar mijzelf gebracht en maakt me sterker, een absoluut lichtpunt in mijn leven!        (Dubai, Verenigde Arabische Emiraten)

Gaat heel goed met me, het heeft me zo enorm goed gedaan, onvoorstelbaar. Ik kan er nu beter mee uit de voeten en kan het allemaal minder beladen terug kijken en eindelijk laten rusten.  Ik voel me een heel stuk rustiger en zit weer in mijn eigen lichaam en niet meer het gevoel dat ik in een mist zit en als het ware naast mezelf sta. Ook is de vermoeidheid weg en ga ik met plezier en energie naar mijn werk. Abracadabra simsalabim haha (geintje)
Maar voor de rest gaat het goed, eigenlijk heel goed de afgelopen week. Voel me rustig!!!!  Maar kan nog wel beter. Dus kan best zijn dat ik wel weer bij je aan de bel trek, het is zo fijn dat iemand (jij dus) eindelijk begrijpt wat ik voel en bedoel.   

Allereerst nog ontzettend bedankt voor t consult, ik werd er helemaal vrolijk van..    

Dit is echt niet te onderschatten, we zitten op heel diepe niveaus te werken, vastgeroeste emoties van jaren ver, zaken waar geen enkel gewoon gesprek of pilletje of dokter bij kan, het is veel meer dan psychotherapie, het heeft met kracht te maken, ik kan het niet uitleggen. Ik ben al heel ver nu, ik ga dat afwerken.     (België)

Ik voel me weer een stuk beter! Begin weer met een schone, positieve lei. Kreeg dat zelf niet voor elkaar. Dank je wel!    

Eind oktober heb je mij behandeld. Dat heeft me goed gedaan. Er zijn dagen dat ik het nodig heb de visualisatie die je me hebt geleerd opnieuw te doen. Maar veel vaker gaat het goed. Hartelijk dank daarvoor.  Ik ben er nog niet maar het gaat goed komen.

Bedankt voor je fijne hulp! Mijn dochter zit beter in haar vel en komt niet meer zo intens moe en verdrietig thuis. Ze is erg vrolijk en opgewekt. Nogmaals dank voor alles en wij houden zeker contact.

Met mij gaat het ondanks alles wel goed. Heb wel verdriet maar  ik voel me wel sterk en in balans en daar hebben jouw behandelingen zeker aan mee geholpen.  

Ik wil je graag heel erg bedanken wat je voor mij hebt gedaan. Het visualiseren heeft echt geholpen, ik ging bij jouw helder en met een goed gevoel de deur uit. De volgende dag ben ik lekker aan de slag gegaan om het huis mijn huis te maken. Moet soms nog wel opletten dat ik niet afdwaal, maar het begin is er, echt super. De druk in m`n rug is zo goed als weg.
Eerlijk gezegd ben ik al meerdere malen bij een paranormaal persoon geweest, maar dat heeft niet het resultaat opgeleverd wat jij me gegeven heb.
Had al vaker op jouw site gekeken en dat trok me heel erg aan. Op de een of andere manier moest ik het doen.
Dat is de afstand dubbel en dik waard geweest. Dank je wel Jackelien

Onze dochter is al een stuk minder angstig als ze gaat slapen. Het ging al een stuk beter met de tips die je me gaf tijdens de intake aan de telefoon, maar we zijn blij dat we toch gekomen zijn. Twee keer twee uur rijden voor een consult van een half uur, maar we hebben er een erg goed gevoel bij."
Een paar weken later:

Mijn dochter kwam zelf naar mij toe om te zeggen: "Mama je moet Jackelien nog laten weten dat het goed gaat met slapen." Wij zijn erg dankbaar voor jouw hulp. Ik weet ook nu hoe ik met haar moet omgaan. Mijn dochter zelf ook. Dat geeft heel veel rust aan ons allen.

Wat jij zegt sluit heel erg aan bij hoe ik het beleef. Het helpt mij heel erg! Wat jij ziet is heel erg op de kern. Dit tweede consult had nóg meer diepgang, ook omdat ik al een beetje wist wat ik kon verwachten. De eerste keer is toch een beetje de kat uit de boom kijken....   

Bedankt Jackelien alvast voor wat je tot nu toe al deed. Het was het verre rijden meer dan de moeite waard. Ook al rij ik daarvoor 365km, en 3,5uur, en dan nog weer terug, ik heb het ervoor over, jij bent voor mij echt heel bijzonder. Jij bent de enige die zo diep geraakt, en ik meen het echt.  Ik heb al heel veel mensen gezien, maar jij bent de enige die zo diep geraakt en zo snel allemaal.   De eerste sessie was heel intens, de tweede was minder heftig maar even intens, ik heb het gevoel dat deze twee sessies mij heel diep voor een stuk herstelden en ik moet nu nog even door gaan.
Ik vind je super wijs Jackelien want jij stelt altijd de juiste vragen en jij zegt altijd de juiste dingen als ik in die stoel zit. Ik kan het nooit zelf sturen, jij bent kordaat, jij denkt na, en je zegt de juiste dingen.
Ik heb al reiki gedaan, rebirthing, psychotherapie, crano sacraal, droomhypnotherapie, individuele yoga, praatsessies, voice dialogue, enz enz  maar bij jou, was dit net dieper, ik heb het gevoel dat jij dwars doorheen gaat, je analyseert perfect, je voelt perfect aan wat je op dat ogenblik hoort te zeggen, jij bent ergens toeschouwer, en toch heb je het onder controle, want het probleem is dat zeker mensen die al veel aanvoelen van nature, zoals ik, ja, erboven weer zouden gaan staan in denken, maar dat lukt niet, jij zegt de juiste dingen, voor mij ben je heel speciaal, ik had dat tot nu toe nog bij niemand, die zo wijs is.   Ik ben daarom zo blij om te komen, omdat ik die rommel en innerlijke strijd van jaren, dat ik toch veel rommel werkelijk kan weg werpen, eruit halen, opkuis. Je hebt me zelfs eventjes mijn innerlijke kracht doen voelen.
Ja, het is 365km rijden, en dan ook weer terug, maar ik heb het me nog geen seconde beklaagd, integendeel, ik zou de wereld afreizen om mezelf te healen, wat is dan 365km? Alles is relatief, ook afstand, zolang het maar jezelf helpt.
Thanks!!  Je bent echt heel speciaal voor me.     (België)

Jouw consult voelde nog fijner dan thuiskomen! Heel fijn dat je mij zo aanvoelt, je zei al dingen die ik zelf nog niet gezegd had! Ik werd bevestigd in de dingen waar ik naar op zoek ben.

Jackelien heeft me geholpen om het verlies van ons kindje een plaats te geven. Ze heeft me begeleid zodat ik weer mezelf ben. Ik ben haar echt enorm dankbaar, zonder haar zat ik nu nog steeds in de put! Ze is echt heel bijzonder!

Met je heldervoelendheid kon je me enorm helpen en je beschreef precies mijn beperking en hoe een verder helend proces zou verlopen. Wat ook zo is verlopen. Ik ben je erg dankbaar voor je vaardigheid. 

Jouw kwaliteit om mensen aan te voelen is subliem en gaf mij het gevoel veilig te zijn in jouw handen, zonder mij afhankelijk te voelen. Jij opende deurtjes naar inzicht en groei.

Mijn consult bij jou begin april heeft me veel goeds gedaan… ik luister nu zowel naar mijn linker- als rechterkant en ik voel me daardoor beter in balans. Dank daarvoor!

Toen ik je belde om een afspraak te maken, toen verdween de pijn al!

Geweldig hoe raak je bent met de opmerkingen die je maakt, en ook aanvoelt wat ik blijkbaar nodig heb.

Bedankt voor de sessie van vanochtend. Een hele bijzondere en fijne ervaring voor mij. Ik voel me nu wel heel anders, energieker ook. Ik vind je een hele prettige vrouw, prettig in de omgang. Heel nuchter ook... 

Ik heb gisteren als heel bijzonder, emotioneel en enerverend ervaren en wil ook steeds maar weer graag terug naar dat gevoel wat me dat heeft gegeven en daar ben ik al heel erg blij mee!
Zie het echt als een kado voor mezelf.
Ben al druk bezig met mijn "huiswerk" en ik ben echt blij dat ik dit heb mogen meemaken!
Vind je een heel bijzondere vrouw!

Nadat ik bij je ben geweest ging het boven verwachting goed. Hartritme helemaal zoals het moet. Dit heeft weken geduurd.

Dank je voor de mail met de visualisaties.  Je behandeling heeft zeker effect gehad. Ik voel me prettiger en tevredener. Dat is een heel groot verschil. Verder had ik ook minder last van de vergadering vandaag. De prikkels van de vergadering leverden nog wel hevig oorsuizen op dat wel zo'n vier uur aan hield. Maar ik werd minder door de overprikkeling gehinderd.

Je hebt duidelijk iets heel dieps bereikt, wat anderen tot nu toe niet konden.

Wat heeft het geholpen dat ik bij je ben geweest! Ik heb energie, voel me veel beter in mijn vel, kan het weer aan ipv door de meeste dingen van stuk gebracht te worden.

Zelfs een familiefeest incl. barbecue heb ik moeiteloos overleefd, iets wat anders vreselijk veel indrukken opdoet en waar ik dagen moe van ben. Dank je wel voor wat je gedaan hebt, helemaal super!!!

Je hebt me echt goed geholpen afgelopen maandag. Ik was weer mezelf en heb daarom woensdagmorgen, alhoewel er weinig tijd voor was, toch kunnen zeggen wat ik moest zeggen. Doordat ik toch heel ontspannen kon praten kwam dit ook goed over. Ik heb me deze dagen ook goed gevoeld. Veel gefietst en lichamelijk wel goed moe maar niet vervelend zoals de laatste tijd. Dus, ontzettend bedankt en als het ooit weer nodig is trek ik weer aan de bel.

Nogmaals bedankt voor je sessie. Ik moet zeggen dat de oefeningen en het aarden me goed op weg hebben geholpen. Ik voel me daardoor veel beter.

 

  

Wat ben ik blij dat ik je ontmoet heb. Je kunt het zo duidelijk omschrijven. En de boodschap komt binnen bij mij. Dankjewel daarvoor.

Bedankt voor het gesprek en de inzichten van afgelopen dinsdag. Ik ging vol enthousiasme, lucht en energie weg.

Heel fijn dat je, op het moment dat er even wat extra hulp nodig is, op afstand zoveel kunt doen! En ook op zo'n korte termijn. 

De ervaring bij jou in de praktijk een tijd geleden was bijzonder en heeft enorm veel gedaan, en ook nu is een half uurtje aan de telefoon weer heel effectief geweest om de spanning weg te laten vloeien en ervoor te zorgen dat ik op een andere manier naar dingen kijk met behulp van visualisatie.

Het blijft bijzonder hoe het werkt, ik vind vooral jouw nuchtere kijk op zaken en de rust die je uitstraalt heel prettig en effectief. Nogmaals bedankt!

Ik wil je nogmaals bedanken dat je dit voor me hebt willen doen!! Het voelt nu zoveel beter :).

Het is goed gegaan qua werkhouding. Hij zegt dat hij alles in heeft kunnen vullen. Hopelijk komt er voor hem een beetje een redelijke uitslag uit. Bedankt voor je mail en je hulp!

Het was zo verrijkend, maar ben dus nog steeds niet gerecupereerd van die dag. Waarschijnlijk door de energie die ik onbewust niet regelde terwijl ik van jou de kans kreeg om mijn gids te ontmoeten en dan natuurlijk een drie uur duurde trip die dus uitliep met de files tot 5 uur. Maar ik ben fier op u, raar misschien, maar als je goed bent moet dat ook gezegd worden!

Wat een gouden tip gaf je mij! Ik ben je erg dankbaar voor wat je voor me hebt betekend gisteren. Ik voel me een heel ander mens en het uitspreken naar mijn man ging ook goed!

Hey Jackelien, 
Ben net terug thuis, ben bijna 10 uur onderweg geweest dus volledig uitgeput, maar zo voldaan. 
Bedankt, je bent een fijn mens!

Ik wil je graag vertellen dat mijn operatie goed is verlopen. Je begrijpt dat ik heel erg blij hier mee ben! En ben je dankbaar dat ik zo rustig de operatie in ben gegaan en er ook weer rustig uit ben gekomen.....

Ik wist niet dat het zo intens zou zijn. Intens maar ook heel rustgevend. Ik voel me nu heel rustig van binnen.

Zo hee. Waar haal je die visualisaties toch vandaan? Je schudt ze zo uit de mouw!

Graag wil ik u ontzettend bedanken voor wat u voor mij gedaan heeft. Tijdens de visualisatie bij u had ik voor het eerst het gevoel 'echt' aanwezig te kunnen zijn in mijn lichaam en dat gevoel kan ik nu regelmatig terughalen. Dat doet me zo goed! Verder voel ik me veel veiliger en over het algemeen positiever én authentieker. Ik heb het gevoel dat ik 'mezelf' een beetje heb teruggevonden dankzij u. Tevens veel minder last gehad van angsten de afgelopen weken, bizar en zo fijn! Dit had ik niet durven dromen haha. Ook voel ik me niet meer zo alleen, een soort gevoel van steun draag ik met me mee sinds onze afspraak.. heel fijn om dat te ervaren! U doet fantastisch werk en dat wilde ik even laten weten. Graag kom ik op termijn een keer terug om nog wat andere dingen aan te pakken.

Ik wil je vanuit mijn hart bedanken! Het heeft mij veel gebracht en werkt nog steeds door. Een ware shift waar ik heel blij mee ben. Dankjewel!

Goedemiddag Jackelien ..Ik wil even zeggen dat mijn rugklachten weg zijn en van mijn maag echt een wonder en gelijk al na dat ik bij je geweest was...voor mij ben je echt een wonder vrouw en oprecht en nuchter daar hou ik van..

Beste Jackelien, Van een vriendin heb ik vernomen dat jij het vermogen hebt om vroegkinderlijke trauma's aan te voelen en de dynamiek van de trauma samen te vatten in kernthema's, die gedurende het hele leven invloed hebben gehad op iemand's leven. Vind het leuk dat die omschrijving overeenkomt met wat je doet.

Dank voor jouw gift. Ik heb een mooie oefening gekregen en nu ik hem vaak doe is er veel meer rust in mijn systeem omdat er minder ruis van buiten binnen komt. Ik heb er veel aan.

Voor het slapengaan wil ik je graag zeggen: wauw. Toen ik bij je wegliep wist ik het niet zo precies of het verandering bracht, ik voelde het wel ergens, maar alsof wat je me gaf nog ergens doorheen moest. Het lijkt alsof het per uur meer neerdaalt in mij. Alsof ik per uur meer kan binnenlaten wat je me hebt meegegeven. Vanavond heb ik de opname helemaal geluisterd. Het is precies wat ik al voelde, wat ik nodig heb in dit leven en waar ik naar opzoek was om te kunnen helen.

Bedankt voor een bijzondere ervaring. Mijn sessie bij jou was down to earth, duidelijk, no nonsense, en persoonlijk zeer treffend in je visualisatie voorbeelden om te oefenen. Ik kan gelijk aan de slag. Ik ben hoopvol! Dank je wel.

Superbedankt voor het fijne consult afgelopen vrijdag. Ik ben nog aan het nagenieten van alle ontspanning, inzichten en alles rustig aan het verwerken en laten landen. Het heeft echt indruk op mij gemaakt. Ik ben meteen aan de slag gegaan met het huiswerk en het werkt enorm en zo simpel! Ongelooflijk!

Ik voel dat dit mijn leven gaat veranderen. Letterlijk! Je zei al: "Als je hier weggaat voel je je heel goed". Nou, dat klopt!

Jouw behandeling heeft zeker gewerkt; ben zoveel vuil kwijtgeraakt, letterlijk en figuurlijk. Wonderlijk dat dit werkt, maar jij bent natuurlijk ook bijzonder! Ik kan voor het eerst weer door mijn neus ademen en dat op zich is al een wonder! Verder schept dit enorm veel helderheid in mijn hoofd; ik heb meer overzicht over mijn leven.

Dank je wel Jackelien, 
Het was bijzonder en ook indrukwekkend hoe jij het zo mooi, helder en licht vertelt. Dank je wel! En mijn maag en ik voelen (na een beetje processing) een stuk beter! Veel dank, zo fijn om jouw woorden te mogen horen. De herkenning en ook eigenlijk voor mij een stukje erkenning..
Ik ben je dankbaar! En ik ben enorm blij dat jij er bent.

Ik wil je nog laten weten dat het heel goed met me gaat. Dit is echt gekomen na de bezoekjes van jou.
Dat is vast fijn om te horen 

Ik vind jouw zo n ontzettend mooi mens! Wij zijn allen in het diepst van ons wezen licht, maar jij bent echt letterlijk licht. Jij brengt met jouw gave licht in het leven van mensen, zodat zij hun eigen innerlijke licht weer kunnen laten stralen. En dat is zo ontzettend mooi! Ik ben ongelooflijk dankbaar dat ik jou heb mogen leren kennen! Bedankt voor alles!

Jackelien heeft de gave en kennis om een client feilloos te lezen. Zo gebeurt er in 1 behandeling al ontzettend veel. Hierdoor zijn de kosten ook beperkt. Geen eindeloze behandelingen. Na 1 behandeling voel ik me zoveel beter in mijn lijf. De oefeningen en visualisaties zijn zeer zinvol

Heb een sessie gedaan voor mijn alcohol probleem, na sessie heb ik meer bewustzijn gekregen op mijn drinkgedrag waardoor ik niet meer impulsief handel en naar een biertje grijp! Geweldig hoe dit werkt, ben je zeer dankbaar!! En nog steeds niet gedronken!

Hallo Jackelien. Er is in 1 behandeling al veel gebeurd. Voel me veel beter in mijn lijf . Dank hiervoor Ga de oefeningen en visualisaties iedere dag doen.

Hallo Jackelien. 
Vreemd hoe alles verliep, gisteren. Is wat ’t is/was. Veel is er gebeurd. Zeker weten. Zo zat ik vandaag in mijn gevoel dat ik een keuze heb. Nog nooit zo kunnen ervaren. Ik wist wel dat het zo werkt … Dus het weten… Maar zo ervaarde ik het nooit. Mijn voelen…. 
Maw. Ik heb dus gisteren en nadien veel aan lading letterlijk kunnen loslaten. Anders zat ik niet in dat gevoel. Helemaal Blij mee! Een lang gekoesterde wens is hierbij in vervulling gegaan. Dankjewel

Ongeveer een half jaar geleden ben ik bij jou geweest in verband met mijn migraine-aanvallen. Deze waren van dien aard dat ik vaak 3 tot 4 dagen geen licht, geen geluid kon verdragen. Zelfs eten of drinken niet. Alleen maar in een donkere kamer liggen wachten totdat het over zou gaan. 
Jij vertelde dat het, bij mij, te maken had met een vorig leven. De energie uit een vorig leven zat nog in mijn hoofd en veroorzaakte daar migraine. Ik kreeg van jou visualisaties mee.
Telkens als ik een beginnende migraine voelde opkomen kon ik die visualisaties doen en zo proberen de aanval te stoppen. In het begin (na jou advies) kreeg ik nog vaak aanvallen die ik echter binnen 5 minuten kon stoppen. De aanvallen werden steeds minder. En nu kan ik zeggen dat ik sinds die sessie bij jou geen ernstige migraine-aanval meer heb gehad. 
Natuurlijk zullen er nog vele andere oorzaken van migraine zijn. Maar energie uit een vorig leven! daar had ik nog nooit van gehoord. Ik ben heel blij en dankbaar voor je hulp,

Je plugt in en je gáát gewoon! En zo heerlijk nuchter en straight! Mensen kunnen er zo moeilijk en zweverig over doen maar jij bent heerlijk nuchter.

Hallo Jackelien,
Wat ben jij toch bijzonder! Ik ben zo ontzettend blij; ik heb veel minder tot vrijwel geen pijn meer! De pijn aan mijn elleboog en in mijn rechterschouderkop is helemaal verdwenen!

Jij bent een miracle worker! Het voelt zoveel beter en fijner, dankjewel!!!!! Ik blijf zelf ook doorgaan met de visualisaties, ik ben zo blij, zelfs de ontstoken botbult lijkt kleiner te zijn geworden. Een heel goed weekend gewenst, en echt heel erg bedankt voor alles wat je voor mij gedaan hebt.

Zelf werk ik als klinisch psycholoog vooral met praat-therapieën, dus ik weet uit ervaring dat die niet altijd effectief zijn. Jij kon mij heel goed helpen toen ik was vastgelopen, door rechtstreeks te focusen op het gevoel, de energiestroom. Dit verheldert, maakt blokkades bewust, heelt en helpt me in contact te blijven met mezelf en mijn relaties te verbeteren.

Ik wil je nogmaals bedanken voor gisteren. Het voelt alsof ik een groot waardevol cadeau heb gekregen.

Weken geleden kwam ik op je website terecht via een google search op gesplitste persoonlijkheden. De diepte van je artikel met haar genuanceerd trof me. Te meer omdat ik in een regulier therapeutisch traject op zo'n beschamende wijze vastliep en zelfs werd weggestuurd was jouw wijsheid echt een balsem. Afstemmend op jouw diepte en helderheid was je toen eigenlijk al een gids voor me, terwijl ik dus geen contact zocht voor een consult. Een gratis gebruikje.... Hihi. 

Het heeft heel goed geholpen. Ze is echt heel goed de vakantie in gegaan. Geen stress en hele grote aanpassings moeilijkheden! Wat een heerlijk gevoel voor ons! We zijn er blij mee! Dank je wel!Bedankt voor het behandelen van onze dochter.

Pfff… wat een opluchting…..het gaat al weer beter. Hoe doe je dat toch? Het werkt meteen. Wat ben ik blij dat ik je altijd mag vragen om hulp. 

Ik wil je in ieder geval bedanken voor je advies. Ik heb veel aan je antwoorden. Je bent duidelijk en recht door zee. Dat heb ik nodig.  

Ik weet niet wat je gedaan hebt.....maar er is een last van me afgevallen. Ik ben al zo blij dat ik nu rustiger ben en het gevoel heb dat ik mijn eigen emoties weer onder controle krijg. Wat een opluchting. Ik was echt bijna wanhopig dat ik me zo zou blijven voelen. Ik begin weer te genieten van andere dingen om me heen. Wat ben ik blij dat ik me nu weer anders voel. Duizendmaal dank!!!

Mijn dochter heeft door jouw behandeling grote stappen gemaakt in positieve zin. Het naar bed brengen is geen probleem meer. Contact met andere mensen is geweldig goed veranderd. Ze praat met bijna iedereen. Ze heeft meer plezier en kan zich alleen veel beter vermaken. Met plezier gaat ze naar de peuterspeelzaal.

Hoi Jackelien, 
Bedankt voor alles wat je voor ons en onze zoon gedaan hebt, super! Heel dankbaar! Ik denk dat het voor ons erg prettig zal zijn, dat je gedurende 3 maanden een korte behandeling geeft. Zal onszelf een stuk rust geven. We zijn menig keer ten einde raad geweest, hem wel willen helpen, maar niet weten hoe. Daarom ook toen via de huisarts bij de kinderpsychiater en osteopaat geweest. Maar toen niet het idee gehad dat we bij hun verder kwamen.
Jouw behandeling heeft wel geholpen. In z'n geheel is hij rustiger geworden. De tics zijn minder. Inslapen gaat beter. Z'n humeur is vrolijker en minder/nauwelijks boze buien. 

Hulp na ongeluk: Mijn zoon zegt vanmorgen mama ik heb niet meer die bonk in mijn hoofd. Echt zoooo fijn zegt hij. Het is een heel stuk rustiger en niet meer zo druk in mijn hoofd.

Ik dacht een uur? Maar het klopt wat er op je website staat, dit was echt supersnel! En Ik heb er echt wat aan.
Als ik dit toepas dan voel ik gewoon rust, dan heb ik focus op mezelf, dan vergeet ik de buitenwereld en alle prikkels.

Wat een mooie gave heb jij!

Ik heb tot nu toe vaak geluisterd naar de opname van het consult  en heb daar veel steun aan en nog steeds luister ik m af. De visualisatie gaf me lucht en verlichting van pijn.  Wat heel fijn is is dat ik geen nare energieën meer in mijn huis voel, en dat ik dat niet meer deel met ongenode energieën/gasten. Hierbij wil ik je nogmaals bedanken voor wat je voor me gedaan hebt en voor me betekent hebt in een zware moeilijke tijd. Hartelijk dank hiervoor. (Ja, je mag het zo op de site zetten. 'Keep up the good work'!)

Ik kan merken dat jouw werk erg geholpen heeft!! Heel erg bedankt daarvoor! Hoor ook van anderen dat ze positief veranderd is.

Enorm bedankt dat jij ons weer een ontspannen kind hebt gegeven. Wat er ook uit het onderzoek komt, dit is ons veel meer waard. Mijn zoon lacht, heeft energie en is ontspannen. Dankjewel!

Ik wou je nog even vertellen dat ik de vorige behandeling bij jou erg bijzonder vond. Het heeft veel met me gedaan. Had echt even n paar dagen nodig om bij te komen, het had zon impact op me. Ook omdat ik merkte dat zo`n klein zaadje dat vroeger was gepland uitgegroeid was tot n grote boom die vertakt zat in vele gebieden. Alsof alles een beetje op zijn plek viel bij jou. Nu de behandeling wat verder achter me ligt bemerk ik veel rust, een zekere rust van "Het is ok zo".

Ik weet niet wat je gedaan hebt, maar het heeft geholpen! Het lijkt wel alsof ze veel meer bij haar zachtheid kan komen. Eergisteren kwam ze even bij me zitten...  ...Het was een heel bijzonder moment. Wij genieten er heel erg van! Ontzettend fijn dat je dit gedaan hebt,
Dank je wel!!

De laatste tijd merk ik nog steeds dat mijn zoon lekkerder in zijn vel zit. Hij heeft nog steeds wel af en toe een bui, maar dat hoort denk ook bij de leeftijd. Het grootste deel van de tijd is hij vrolijk en lijkt hij niet al te veel last meer te hebben van drukte en prikkels. Pijn in zijn benen is nog één keer opgekomen, maar daarna ook weer snel weg. Nog steeds kan hij veel meer en verder lopen dan voorheen. Ik hou het in de gaten en mocht ik denken dat hij terugvalt dan neem ik contact met je op!
Bedankt zover voor je goede zorgen!

Ik voel me nu weer helemaal mezelf; er zit weer warmte in mijn hart! Ik ben weer blij! Je hebt me supergoed geholpen, dankjewel!

Voel je je futloos, weet je het even niet meer, of zit je in een dip? Ga dan op consult bij Jackelien! Als geen ander komt zij tot de kern van jouw probleem. Na slechts 1 behandeling kan ik de hele wereld weer aan!

Op de eerste plaats mijn hartelijke dank voor de sessie van gisteren, was wel heftig maar heeft mij na 61 jaar een mooie stap op mijn levenspad laten maken, dankjewel voor je hulp. De indruk heb ik dat dit de stap is waar ik heel mijn leven naar opzoek was.

Mijn zoon kwam vandaag vrolijk uit school thuis. Was druk maar wel erg enthousiast.Ik merk t gewoon als je hem hebt behandeld. Jackelien, t lijkt wel n wonder!

Dank je wel voor het helpen. Ik was een beetje sceptisch toen ik je website las. Ik dacht: “Hoe kan je me in een uur helpen?” Maar jeetje mina, wat kan jij veel in een uur! Fantastisch. Ik had een enorm lange visualisatie verwacht, maar dit was kort en praktisch. Heel erg fijn. Ik snap nu ook dat je sceptisch reageerde op de youtube visualisaties;). Jouw manier werkt zoveel fijner. Nu nog zelf oefenen met de visualisaties.

Allereerst wil ik je bedanken dat je mij in een korte tijd veel nieuwe inzichten hebt gegeven. Ik heb voornamelijk geleerd om anders te denken. Ik merk dat ik een stuk beter in mijn vel zit.

Hallo Jackelien,
Bedankt voor al jouw hulp! Het bezoek van ... was supergezellig en totaal niet uitputtend, zo fijn!
Ook jouw behandeling van vanmiddag heeft geholpen bij mijn voorhoofdsholteontsteking (echt heel bijzonder, omdat ik het nog nooit zonder antibiotica heb gered!!) ik heb bijna geen hoofdpijn meer.
Saillant detail: Mijn moeder viel het direct na jouw behandeling op dat mijn neus en gezicht minder opgezet waren, bizar toch?! Fijne vakantie en nogmaals bedankt, het is heerlijk dat die vreselijke hoofdpijn verminderd is en ik mijn energie heb weten te behouden!

Dank voor de opname en voor al het advies vandaag!! Fijn gevoel dat je mijn energie hebt kunnen voelen met de blokkades zodat ik even niet alleen ervoor sta zeg maar. Dat ik terug koppeling heb gekregen wat voor mij het belangrijkste is in het leven namelijk mezelf en mijn gevoel! En dat ik vanaf nu verder het op kan bouwen. Ik ga met de tips aan de slag en hoop dat de hart blokkade opgeheven blijft en ik beter kan aarden.

Jou behandeling heeft mij ontzettend goed gedaan, sindsdien voel ik me heel sterk, vrolijk, positief en een heel ander mens weer, geweldig!!!! Bedankt toppertje!!!!

Sinds ik bij jouw ben geweest heb ik het heerlijk warm. Warme handen en voeten, fantastisch :)  En ik voel me super, sta op met een glimlach omdat het nu echt voelt dat ik hier vrijwillig ben en er wat moois van wil maken.  Dank je!

Dat was een mooie sessie gisteren. Ik ben vandaag helemaal van de richel; ik denk dat er 'grote opruiming' gaande is in mijn lijf.  Wil alleen maar zitten en liggen en knorren. Heb er alle vertrouwen in dat het weer goed komt.

Ik heb zelf een opleiding reading en healing gedaan, maar dat ging niet zo ver als dit

Hallo Jackelien,
Je hebt de zon weer in mijn hart terug gebracht! Daar ben ik heel blij mee! Ik voel weer warmte en liefde in mijn hartchakra en ben veel rustiger, meer in harmonie met mezelf. Dit wilde ik je even laten weten.
Een behandeling bij jou brengt me altijd weer terug bij mijzelf en dat voelt zoveel beter!
Bedankt voor alles.

Wou je heel erg bedanken voor wat je gedaan hebt! Mijn dochter zit duidelijker beter in haar vel! Mocht ik in de toekomst je hulp nodig hebben neem ik zeker contact met je op maar voor nu is het goed zo!

Ik ben zo blij dat ik toen bij je ben geweest! Ik had een afspraak gemaakt omdat ik niet kon stoppen met huilen, en na het consult was dat echt helemaal over, ongelooflijk!
Ik weet niet hoe het werkt maar echt, wat bijzonder!

Bij deze wil ik je even vertellen dat ik me een stuk beter voel door jouw behandeling. De tintelingen zijn bijna verdwenen en de nek en mijn hoofd voelen “lichter”. Ik voel me als het ware “verlicht.

Na die eerste behandeling is de pijn nog niet helemaal weg, maar het is extreem veel verbeterd.

Vond het bijzonder wat je allemaal hebt gezien en gevoeld. Dat van mijn moeder was ik al wel deels achter, maar het was nu nog meer een duidelijker bevestiging op het geheel. Erg bedankt nogmaals, ook voor de opname!

Dit had ik echt even nodig. Ik denk dat als ik zo was doorgegaan, dat ik dan mijn studie wel kon vergeten. Maar nu voelt het alsof ik gewoon verder kan.

Hoi Jackelien
Het gaat gelukkig veel beter met mijn zoon. Hij zit beter in z'n vel, is meer zichzelf en wordt gewoon niet meer zo snel boos. En als hij wel boos wordt, dan is t niet meer zo heftig en ook duurt ook niet meer zo lang. Ik Ben je dan ook erg dankbaar. Hij verteld weer dingen uit zichzelf en maakt grapjes. Z'n humor komt terug en hij is weer vrolijk en levendig.  Wel heeft hij nog problemen op school. Maar goed. We hopen dat dat langzaam aan ook beter wordt.
Heel erg bedankt voor je hulp die je ons gegeven hebt. Top

Hallo Jackelien, wonderbaarlijk dat een fotobehandeling je zoveel rust kan geven. Weg moeheid en verdriet! Hoe het werkt begrijp ik nog steeds niet, maar dat hoeft ook niet. Jouw behandelingen werken, punt! Alleen al gewoon even praten met jou helpt.
Dankjewel, lieve Jackelien!

Een fotobehandeling kan voor volwassenen alleen NA een gewone behandeling, als blokkades zijn opgelost.

Ik weet niet wat je precies gedaan hebt (Dat snap ik nooit trouwens, hoe je dat doet) maar het heeft ontzettend goed geholpen.

Wat grappig, dat verschil: Hoe je hier binnenkomt en hoe je hier weer weggaat. Goed bezig!

Hoi Jackelien, Wat ben je weer geweldig bezig geweest deze maand en wat is mijn zoon weer heerlijk rustig geworden en veranderd, helemaal top! Hij zit weer in een (voor hem) fijn ritme! Super!!! Ik mail vast nog wel weer voor hulp...

Het heeft gewerkt!!!! Ze heeft heerlijk doorgeslapen. In een woord FANTASTISCH!
Ik wil je even een heel groot compliment vertellen van een moeder van een vriendinnetje (Ze wist niet van de behandelingen). Ze vertelde me dat zij vond dat mijn dochter zo goed in haar vel zat en zo positief verandert was. En dat zij dat niet alleen vond, maar dat haar eigen dochter ook gezegd had dat ze zo lief was geworden en dat ze het samen nu zo goed konden vinden.
Jackelien, wij zijn hier zo blij mee!!!!

Onze zoon is vanmorgen erg positief en enthousiast uit bed gestapt! Nogmaals erg bedankt hiervoor! Fijn dat je hem hebt kunnen helpen!
Natuurlijk mag je dat op je website zetten. Het heeft hem ook echt geholpen, en het zou heel fijn zijn als je op deze fijne manier nog heel veel kinderen kunt helpen! Ik ben er echt ook zo blij mee! Hij is nu de laatste week ook erg relaxt, terwijl hij n drukke week heeft gehad!

Na heel lang bezig te zijn geweest met het halen van mijn rijbewijs... Heb een afspraak gemaakt met Jackelien, omdat ik tijdens het examen mijn zenuwen niet in controle kon houden en elke x mijn emoties de overmacht namen... Vandaag heb ik examen gedaan en ik merkte echt verschil... Ik heb heel relaxt gereden had de controle over mezelf en de zenuwen... En ben dan ook eindelijk GESLAAGD!! dankjewel Jackelien!!!

Ik ben al ZO lang op zoek naar hulp, Jackelien.  Doorslaggevende hulp. Ik heb veel therapeuten en mediums bezocht, en ze hebben we me allen een stukje op weg geholpen. Maar tot op heden toe vond ik geen doorslaggevende hulp. Nu heb ik eindelijk iemand gevonden  -  jou -  die mij met doorslaggevende hulp en handvatten vooruit helpt.

Hoi Jackelien,
Ik weet niet hoe het werkt en wat je precies gedaan hebt, maar sinds ik woensdag bij je ben geweest heeft onze zoon nog geen boze bui gehad. Hij heeft z'n aandacht overal beter bij, is vrolijk, maakt grapjes en komt weer knuffelen bij ons. Ik ben zo ontzettend blij dat ik bij je geweest ben.
Hij vind t fijn als ik de "yoghurtmassage" bij hem toepas. Hij vraagt er zelfs om.
We hoeven nu vaak maar 1 keer iets aan hem te vragen of aan hem te vertellen en dan heeft hij (meestal) meteen z'n aandacht erbij.
Heel erg bedankt alvast :)

Heel bijzonder! Onvoorstelbaar hoeveel effect dit heeft. Wat een verschil! Die stress is echt zoveel minder. Hoe je 't doet weet ik niet, maar echt fantastisch. Ik hoop dat je nog heel veel mensen kunt helpen.

Jackelien vindt jouw sleutel in de vorm van een visualisatie.... de sleutel die past op de poort van Onvoorwaardelijke Zelfliefde. Het is aan jou om de sleutel te gebruiken en door de poort te stappen.
Mag bovenstaande op jouw website bij testimonials? Zou ik heel blij mee zijn. Iedereen moet het weten ;)  Ik vind jou een Geschenk. Dank.

Wat is dit bijzonder, zeg!

Hoi Jackelien,
De behandeling heeft heel goed gewerkt, visualisatie gaat ook heel goed....Ik voel me heel vrij....heerlijk.....bedankt....

Met onze zoon gaat het momenteel erg lekker. Gisteren gaf hij zelf aan dat het wat rustiger in z'n hoofd was! Heel erg bedankt nogmaals.

Ik volgde bij Jackelien 2 behandelingen voor m'n hakkelen/stotteren en een soepeler ademstroom. Door de heldere visualisaties en het "oplossen" van de ademblokkade is m'n situatie totaal verbeterd, waarvoor Dank.

Ik had steeds in mijn hoofd: "Ik moet naar Jackelien", en dat snapte ik niet, want ik kan het toch zelf oplossen? Maar ik ben blij dat ik toch gekomen ben, want door wat je me nu vertelt heb ik het plaatje rond. Nu is het helemaal helder.

Vanwege tijdgebrek bij een telefonisch consult stelt Jackelien voor om mij verder op afstand te behandelen. Ik zei helemaal niets meer, maar sprak alleen nog de woorden "hier word ik stil van". Het maakt mij altijd weer stil als ik ervaar hoe deze wereld, die ik niet kan zien, maar wel kan voelen werkt. En dat de hulp die ik vraag zonder tussenkomst van apparatuur bij mij arriveert en het niet uit maakt waar ik mij bevindt. Zo puur en zo zuiver, dat valt voor mij met geen pen te beschrijven.
Ik ben altijd dankbaar voor de hulp die ik dan mag ontvangen.

We merkten inderdaad (gelukkig) weer verbetering, wat is dat toch fijn!!! Wat brengt hem dat rust (zo te zien) en onszelf ook, heerlijk!

 Ik weet niet wat je met me hebt gedaan, maar ik ben gewoon trots op mezelf, op wie ik ben!

Super dat het op deze manier kon! We merken zeker verschil bij onze zoon. Mocht het nodig zijn dan melden we ons zeker weer.

Jouw visualisaties (hoe vreemd ik ze soms ook vind) hebben altijd een heilzaam effect op mij. Na een visualisatie voel ik me letterlijk en figuurlijk lichter, alsof ik minder belast bij me heb. Wat op zich ook niet vreemd is wanneer je vaak energie en emoties van anderen overneemt. Fijn is ook dat je bereid bent de visualisaties samen met mij te doen, wanneer ik moeite heb met visualiseren.
Het is prettig om te doen; na een visualisatie kom ik weer dichter bij mijzelf, bij mijn eigen kern. Er is meer ruimte voor mij. En altijd zorgt het voor een diep gevoel van ontspanning en rust. Langzaamaan leer ik meer over mijzelf en mijn hooggevoeligheid en durf ik meer te vertrouwen op mijn eigen inzicht.
Bedankt dat je er altijd voor mij bent!

Hallo Jackelien,
Dank je wel dat ik gisteren contact met je kon hebben, dat je tijd voor mij hebt gemaakt. Ons gesprek heeft mij enorm goed gedaan. Al snel merkte ik dat ik (letterlijk en figuurlijk?) veel meer lucht kreeg en weer in staat was om dingen te doen. Ik heb afgewassen, opgeruimd, plannen gemaakt. Ik kreeg veel rust in mijn hoofd omdat ik niet langer verstrikt zat in wat andere mensen allemaal hadden gezegd. Bedankt dat je mij weer in mijn kracht hebt gezet. Ik ben je erg dankbaar.

Bedankt voor je enorme inzet, Jackelien!

Dag Jackelien, ik wilde je teruggeven dat ik het fantastisch vond gisteren! De visualisatie werkt gigantisch goed. Geeft zoveel hoop en kracht!!! Zo dank je wel!!!! Ik vind je echt geweldig! Hoop je niet uit het oog te verliezen. Eindelijk iets wat me echt helpt! Xxxx

Hè, wat een opluchting weer!
Ik verheugde me er al zo op dat ik hier weer naartoe kon!

Bij deze wil ik je heel graag bedanken voor je behandeling. Je hebt me maar 1 keer hoeven te behandelen, toen was er al resultaat. Super! Heel bijzonder dat je van alles over me wist te vertellen, dat je me tips gaf (d.m.v. visualisaties) en natuurlijk de bijzondere auratekening. Ik heb er veel aan gehad en nog steeds. Ook al werd het consult voor mij niet vergoed, het  was me echt meer dan waard!!! Ik kan het iedereen aanraden, ga naar Jackelien!!!

Bedankt voor het consult. Fijn dat je zo duidelijk bent! Er is de afgelopen dagen veel naar boven gekomen en er zijn een hoop aha-momentjes geweest :).
Ik had wel al de conclusie getrokken dat sommige overtuigingen bij mijn moeder vandaan kwamen, maar wist niet dat het zo'n omvang had. Ook wel confronterend dus.
Je hebt me weer een stuk verder geholpen in mijn groeiproces. Ontzettend bedankt daarvoor.

Bedankt voor de visualisaties door sturen, ik heb het vandaag nog een keer gedaan en dat werkte weer heel sterk! De c.d. ook net ontvangen. Veel dank voor alles, voel nu wel dat het me heel goed doet.

Ik zei tegen mijn man: "De spanning moet eruit, en de enige die dat kan is Jackelien".

Ik doe elke dag de visualisaties zoals je me die geleerd hebt. En wat denk je....... ik voel me vrijer, heb meer lucht, minder zwaar. Wat een vrij gevoel. Hierdoor kom ik op de een of andere manier meer in mijn kracht te staan. En zoals je al voorspelde reageert de omgeving hier ook op en komen dingen in beweging. Mijn dank is groot.

Mijn onderbuik is minder verkrampt waardoor ik niet van alles meer vast houd.
Ik slaap 's nachts ook dieper en daardoor droom ik ook meer heerlijk.
Mijn dank is erg, erg, erg groot. Gewoon geweldig dat jij bij mij de stappen neemt om ook te healen. Jij bent erg sterk in het healen en dat is wat mijn lichaam nodig heeft.
Dank, Dank Dank je wel.

Bedankt voor het opsturen van de visualisaties! Ik ga er mee aan de slag. Ik voel me een stuk rustiger in mijzelf sinds het consult, en dat is zo fijn! Dank je wel voor je hulp!

Het gaat goed met me en ik ben heerlijk rustig in mijn hoofd en lichaam. De oefeningen gaan goed en ik merk dat ik al de hele week geen stemmetje in mijn hoofd heb.

Heb veel aan jou behandeling gehad!!!
Ongelofelijk hoe processen je leven kunnen versnellen, alleen maar door simpelweg los te laten, zat er al jaren tegen aan te hikken. Wat n verademing!!
In het nieuwe jaar zou ik graag opnieuw af willen spreken, 't is een enorm eind, maar dan heb je ook wat.

Bedankt voor jou hulp. Ik denk dat ik echt even iemand nodig was die niet allen spiritueel inzicht heeft, maar ook met beide benen op de grond staat.

Ik heb veel aan je bezoek gehad, en wil je daarom uit de grond van mijn hart bedanken. Binnenkort maak ik weer een afspraak. Afstand is groot, maar zou het zo weer doen. Ik doe iedere morgen mijn aura afsluiten, de aura-tekening ligt naast mijn bed. Ook overdag wanneer ik denk dat het nodig is.

Dank je wel Jackelien. Wat bijzonder wat jij kan!!! Ik ben je echt intens dankbaar. Ik ben al 14 jaar de oplossingen aan t zoeken voor verschillende issues in mijn leven. Al zo ontiegelijk veel geprobeerd. Van regulier tot alternatief. Maar bij jou Jackelien voel ik voor t eerst dat de oorzaak word aangepakt. Dit is geen symptoom bestrijding. Dit is een oorzaak bestrijding en de gevolgen veranderen dus meteen!!
Ik voel me zo anders nu. Lichter vrolijker en blijer.

Nogmaals bedankt voor vanmiddag. Heb het als heel verhelderend ervaren en ben blij dat het iets is waar ik dan ook concreet en praktisch mee aan de slag kan.

Even een update over Mijn zoon. Na jouw behandeling net voor het begin van het nieuwe schooljaar heeft hij echt een vliegende start gemaakt. Hij is met een enorme passie aan school begonnen, kan zich prima concentreren en doet erg goed mee in de klas. Daardoor zit hij ook weer in de plusgroep. Hij is positief ingesteld en maakt met veel plezier zijn huiswerk, op dezelfde dag als dat hij het meekrijgt. Hij laat nu ook toe dat ik hem help als hij iets niet begrijpt. Echt helemaal top.
En dit weer allemaal dankzij jou! Hartelijk dank daarvoor.

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven