praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Amulet-kettingen van Kayla

Kayla maakt kettingen, ik laad ze op met geestkracht.

Edelstenen hebben een bijzondere werking. Een steen om beter te slapen, een steen tegen angsten, een steen voor meer zelfvertrouwen. Voor alles is een geschikte steen te vinden. Mijn dochter besloot om er kettingen van te maken. Zo kan je ze altijd bij je dragen. Edelstenen hebben al een werking van zichzelf. Maar je kunt die werking versterken, of bijsturen, met geestkracht. Als ik ze oplaadt met geestkracht, werken ze als een amulet. Speciaal voor jou of je kind.

Als Kayla een geschikte steen heeft gevonden, dan geeft ze hem aan mij om hem in te stralen.

Ik behandel de stenen met geestkracht, met een bepaalde bedoeling. Dus als mijn dochter iets wil maken voor kinderen, voor meer zelfvertrouwen, dan behandel ik die stenen om ál hun steen-kracht op zelfvertrouwen te richten. De kettingen op deze pagina's zijn al opgeladen. Maar ik kan ook stenen extra instralen specifiek voor een bepaalde werking, voor een bepaalde persoon.

Ik werk met geestkracht op de kristallen. Ik geef de steen een opdracht.

Bij de behandeling van kinderen (via foto) gebruik ik ook de kracht van kristallen. Ik vraag de steen om precies dat te doen, wat het kind nodig heeft. Via de foto komt die energie dan bij het kind. Met over het algemeen hele goede resultaten. Maar zo'n steen-met-een-opdracht kun je natuurlijk ook zelf dragen, of naast je bed hangen.

Voor de duidelijkheid: Kristallen, stenen en amuletten kunnen geen problemen oplossen.

Ze halen de oorzaak van je klachten niet weg. Het lost geen jeugdtrauma’s op en ook geen relatieproblemen. Kristallen en edelstenen kunnen wel een bepaalde energie versterken.

Klik op de foto om te vergroten.

De kettingen hieronder zijn te koop.
De prijs is exclusief €5,- verzendkosten.
Via het formulier hieronder kun je ze bestellen bij Kayla.

Wil je een ketting bestellen?

 

 

 

 

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven