praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Hulp voor je kind

Wanneer is behandeling zinvol?

Ik kan het karakter van je kind niet veranderen. Ik kan wel blokkades in het energieveld oplossen. Als dat de oorzaak was van de klachten, dan zal de behandeling zinvol zijn. Ik kan je kind ook helpen spanning kwijt te raken, en gronden. Meestal zit je kind daarna beter in zijn vel. Maar dat betekent niet automatisch, dat de klachten ook weg zijn. Worden de klachten veroorzaakt door het karakter van je kind? Of door omstandigheden thuis of op school? Dan zal behandeling weinig zin hebben, als die omstandigheden niet veranderen.
Soms is alleen een intake ook zinvol. Omdat ik je tips of inzichten kan geven waardoor je anders maar je kind kijkt.

 

Bij kinderen doen we eerst een intake. De intake voor kinderen doen we zonder het kind zelf.

Via een geschikte foto krijg ik een beeld van het energieveld van je kind, van de gezondheid, het karakter en de moeilijkheden. Ik vertel jou wat je kind denkt. Hoe het zich voelt, en waar het last van heeft. Ik zie of er trauma's of blokkades zijn. De intake doen we liefst telefonisch. We maken daarvoor een afspraak. Zorg dan dat de foto op tijd bij mij is. Kinderen behandel ik op maandagen. De intake doen we ook op een maandag. De foto moet dan uiterlijk zaterdag bezorgd worden.

Meestal ga ik daarna 4 weken behandelen op afstand. Met de foto. Je hoeft dus niet naar Hengelo te komen.

Hier staat alles over 4 weken behandelen op afstand. Als ik je kind niets hoef te leren, dan hoef je dus ook niet met je kind naar me toe te komen.

"Super bedankt voor je hulp, ongelooflijk wat jij kan (van op afstand), ik heb er alle vertrouwen in dat het goed komt en als er nog eens iets mocht zijn, trek ik aan de bel."

 

Als ik je kind iets moet leren, dan kom je eenmalig naar de praktijk in Hengelo met je kind.

  • Als je kind zelf moet leren zich af te sluiten voor overprikkeling. (Dat kan vanaf ongeveer 8 jaar.)
  • Als je kind angstig is. Bijvoorbeeld bij het naar bed gaan. Of op school. Ik leer je kind dan om zich niet angstig te voelen in die situatie. (Dat kan vanaf een jaar of 4)

Kinderen hebben een sterke verbeeldingskracht. Daarom werkt visualisatie zo goed bij kinderen!

Kinderen zijn over het algemeen minder rationeel dan volwassenen. Ze zijn vaak beelddenkers. Ze reageren vaker vanuit hun gevoel. Kinderen houden van fantaseren. Daardoor kunnen zij erg goed visualiseren.  Of het nu gaat om slaapproblemen, drukte, zelfvertrouwen, angsten, hooggevoeligheid, concentratieproblemen, benauwdheid, gepest worden of iets anders: Door een oplossing te visualiseren, voelt je kind zich al beter!

Bij kinderen is het meestal voldoende om alleen de aura gezond te maken.

Er zijn ontzettend veel hooggevoelige kinderen. Zij voelen niet alleen lichamelijk en emotioneel, maar ook via het energieveld. Voor deze kinderen is het energieveld iets heel normaals. Iets dat ze elke dag ervaren. Alleen niet bewust. Omdat het ze nooit is uitgelegd. Ze hebben nooit geleerd hoe je kunt omgaan met drukte. Of met emoties die je oppikt van anderen. Of de overprikkeling op school, of van de tv. Daardoor kunnen ze klachten krijgen. Woedeuitbarstingen, angsten, hyperventilatie, benauwdheid, zenuwachtigheid, onzekerheid, teruggetrokkenheid of juist enorme uitbundigheid. Ik maak de kinderen bewust, van wat er gebeurt in hun energieveld. En hoe ze dat zelf kunnen veranderen. Zodat ze zelf hun klachten kunnen verhelpen.

Met een 'magische' tekening worden ze er elke dag aan herinnerd.

Een tekening van zichzelf, sterk, zonder angst. Of een tekening van hun slaapkamer, maar dan met een mooie oplossing tegen spoken. Of een tekening van hun aura, maar dan zoals ik het ze geleerd heb. Zie auratekening.

Je kind kan zijn eigen kracht en mogelijkheden gaan ontdekken!

je kunt jezelf en de wereld veranderen, door visualisatie. Ik vind het geweldig om met kinderen te werken. Ieder kind is bijzonder. Ieder kind is uniek!

 

Zo bijzonder hoe het kan dat we nu al een ander kind zien. En dat met een behandeling op afstand! Super.

Lees hier meer over de resultaten.

 

Toestemming voor behandeling: Bij het behandelen van kinderen tot 16 jaar is toestemming van de ouders (of voogden) wettelijk verplicht. Ik heb daarvoor een akkoordverklaring die ondertekend moet worden. Voor kinderen tussen 12 en 16 jaar beslissen de ouders en het kind samen, terwijl het kind het laatste woord heeft. Kinderen vanaf 16 jaar beslissen zelf.
Kinderen van 16 tot 18 jaar die zelf behandeling willen, kunnen een afspraak maken voor een consult zonder intake. Zij krijgen dan een volwassenen-consult, maar tegen kindertarief.
Voor kinderen tot 18 jaar kunnen de ouders ook een afspraak maken. Dan doen we eerst een intake met 1 van de ouders.

Nieuwste artikelen:

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven