praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Hooggevoeligheid kun je afleren.

Ik help je hooggevoeligheid af te leren. Dat is iets heel anders dan leren omgaan met hooggevoeligheid.

Kun je hooggevoeligheid afleren? Ja. Want hooggevoeligheid heeft een oorzaak. Er is een reden waarom je jezelf getraind hebt om steeds gevoeliger te worden. Je had een reden om alles in de gaten te moeten houden. Die reden is de oorzaak van jouw hooggevoeligheid. Die oorzaak kun je aanpakken. Als de reden er niet meer is, dan verdwijnt de noodzaak om alles in de gaten te houden. Je bent dan niet meer hooggevoelig. (Ik maak onderscheid tussen hoogsensitiviteit en hooggevoeligheid.)

 • Als je je energieveld klein en stevig houdt, dan stopt de overprikkeling.
 • Je kunt de oorzaak van je hooggevoeligheid oplossen op een diep niveau. Daardoor verdwijnt de drang om super-alert te zijn.
 • Als de oorzaak is opgelost ben je geen stress-magneet meer.
 • Je kunt makkelijker met lastige situaties omgaan, als je ziet wat er gebeurt op energie-niveau. Ik leg je uit wat er gebeurt en hoe je dat oplost.
 • Met simpele visualisaties voelt het beter op je werkplek, thuis, bij je schoonouders...

 

Hooggevoeligheid is een energetisch probleem.

Als je hooggevoelig bent, dan is je energieveld te groot. Je bent niet alleen je lichaam, je bent je bewustzijn. En dat bewustzijn is een vorm van energie. Je kunt het zien als een wolk energie rond je lichaam. Bij hooggevoelige mensen is het energieveld veel te groot. Daardoor wordt de grens vaag. Je voelt niet meer goed waar de grens ligt tussen jouzelf en je omgeving. Alles gaat een beetje door elkaar lopen. Alles van de buitenwereld komt bij je binnen.

Sterke zelfbewuste mensen hebben een stevig energieveld. Die stralen uit: “Dit ben ik!”. Gevoelige mensen hebben een energieveld als een spons. Die zuigen de hele omgeving in zich op. Drukte, emoties van anderen, straling, alles wordt in het energieveld opgenomen. Je voelt dan niet meer “Dit ben ik”, maar chaos en onrust. Je bent jezelf kwijt.

Ik dacht een uur? Maar het klopt wat er op je website staat, dit was echt supersnel! We waren binnen 20 min klaar daarna wist ik precies wat ik moest doen. Helemaal top dank je wel nogmaals. En Ik heb er echt wat aan. Als ik dit toepas dan voel ik gewoon rust, dan heb ik focus op mezelf, dan vergeet ik de buitenwereld en alle prikkels.

(Deze cliënt was zo snel geholpen omdat er geen trauma's aanwezig waren. Normaal gesproken moeten er wel trauma's opgelost worden en dan maken we het uur wel vol.)

 

Je kunt hooggevoeligheid afleren als je het op drie niveaus tegelijk aanpakt: Energetisch, in het onderbewuste (de oorzaak), en praktisch.

De oorzaak van jouw hooggevoeligheid is het probleem waardoor je altijd alert moest zijn. Dat kon je toen niet oplossen, maar nu wel. Met visualisatie.
Het gevolg van hooggevoeligheid is de te grote aura. Die zorgt voor onrust en overprikkeling. Je kunt die aura weer kleiner maken.
Je kunt oefenen met praktische situaties: Visualiseer dat je in zo'n lastige situatie zit, maar voel je nu sterk en zelfverzekerd. Bijvoorbeeld omdat je aura klein blijft.

 

Hooggevoeligheid afleren energetisch: Zorg dat je energieveld klein en stevig is.

Wees geen spons. Ik leer je je energieveld klein te houden in drie stappen. Als het nodig is leer ik je gronden op 5 manieren. Wil je het zelf doen? Op internet staan genoeg oefeningen om je energieveld te beschermen, maar bedenk wel dat deze alleen werken als je ook inderdaad je te grote aura kleiner maakt. Een beschermende bal van licht om je heen kan je beschermen. Maar als je energieveld groter is dan die bal, dan werkt het natuurlijk niet!

Hooggevoeligheid afleren in het onderbewuste: De oorzaak hooggevoeligheid aanpakken.

De 10 verschillende soorten oorzaken van hooggevoeligheid staan hier.

 • Ben je hooggevoelig door voeding? Ban het niet helemaal uit je leven, want daardoor kan het juist erger worden.
 • Is de oorzaak van je hooggevoeligheid trauma of opvoeding? Dan kun je dat met visualisatie oplossen. Let op dat je het echt goed oplost, op alle drie niveaus. Natuurlijk help ik er graag bij.
 • Ben je pas echt hooggevoelig sinds je burn-out? Dan is de oorzaak van de burnout ook de oorzaak van je hooggevoeligheid. En dat is niet de werkdruk of de rot-baas. Waarom kon jij er niet mee omgaan? Dát probleem moet ook worden opgelost!

Weet je niet wat jouw oorzaak was? Alles in in je onderbewuste te vinden. Als je een afspraak maakt vinden we samen de oorzaak. En dan lossen we dat op.

Als je hooggevoeligheid wilt afleren moet je ook de praktische problemen aanpakken.

Wanneer heb jij het meest last van je hooggevoeligheid? Bij je schoonouders? Op feestjes of vergaderingen? In de rij bij de supermarkt? Als je een lezing moet geven? Als je baas komt vragen of je kunt overwerken? Je weet wel wat er gebeurt op sociaal niveau of op emotioneel niveau. Ik laat je zien wat er gebeurt op energetisch niveau. En hoe je dáár anders mee om kunt gaan. Makkelijk en effectief.

 

Hoe doen we dat?

Als je een afspraak maakt help ik je eerst goed te gronden. Dan leer ik je je aura te beschermen. Ik geef je handvatten om er in het vervolg anders mee om te gaan. Daarnaast gaan we kijken waarom je hooggevoelig werd. Die oorzaak van jouw hooggevoeligheid gaan we oplossen met visualisatie. Dat alles kan meestal in één afspraak van een uur. Daarna moet je er thuis mee aan het werk. Het was een gewoonte om super-alert te zijn, nu moet het een gewoonte worden om je aura klein te houden. Maar dan kun je zeggen: "Ik ben niet meer hooggevoelig".

 

Ik ben gisteren naar de supermarkt geweest, die volgepakt was met winkelende mensen. Dankzij jouw manier van afsluiten kon ik zonder last te hebben van energieën van anderen de winkel door. Dit was normaal gesproken een hel voor me (ja, zo erg voelt dat echt voor me) maar nu lukte het zonder teveel energie te verliezen. Ik was niet leeg na die tijd. Dank je. Bijzonder. Ik hoop dat je nog vele mensen mag helpen. DANK JE!

 

Ook een beetje hulp nodig?

Maak dan een afspraak voor een consult. Tijdens een consult wordt je energieveld 'schoongemaakt', oude emoties worden opgeruimd en onderliggende problemen worden opgelost. Eén consult is meestal genoeg.

 

 

Het was drie en een half uur rijden, maar wat ben ik blij dat ik gekomen ben. Het was zeker de moeite waard.

Ik voel me uitstekend en overal gaat het beter met de nieuwe methoden die je me hebt laten zien. Ik ben er van overtuigt dat ik zo op een goede manier verder kan leven. Heel erg bedankt voor de sessies die mij daar bij geholpen hebben.

Ik wil je nog even vertellen dat de oefeningen erg goed werkten, heel bijzonder. Ik voelde me gewoon sterk, tijdens het gesprek afgelopen woensdag. Bij mijn standpunt blijven was makkelijk. Ben er blij mee. Ik hoop dit vaker toe te kunnen passen.

Je hebt me maar 1 keer hoeven te behandelen, toen was er al resultaat. Super! Heel bijzonder dat je van alles over me wist te vertellen, dat je me tips gaf (d.m.v. visualisaties) en natuurlijk de bijzondere auratekening. Ik heb er veel aan gehad en nog steeds.

 

Nieuwste artikelen:

Ik schrijf over hooggevoeligheid, positief denken, bewustzijn, relaties en opvoeden.

 • Elk nieuw artikel direct in je mailbox.
 • Elk onderwerp gezien vanuit vanuit het energieveld en het onderbewuste.
 • Met elke maand tips en visualisaties waarmee je zelf aan de slag kunt.
 • Een keer per maand.  Gewoon gratis. 

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven