praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Als iedereen energievelden zou zien... Dan zag de wereld er heel anders uit.

Als je aura's ziet, zie je direct wat er aan de hand is.

Als je aura's ziet, zie je direct wat er aan de hand is. Kijk eens naar de plaatjes van de aura's bij dit artikel. Drie keer dezelfde vrouw, drie keer steekt ze haar duim omhoog. "Alles oké." Maar de kleuren van de aura zijn op de verschillende foto's anders. En ook al heb je nooit aura's gezien, je voelt direct aan hoe deze vrouw zich voelt. Raad maar. Als je met je muis op de foto gaat staan, zie je de uitleg.
Als iedereen energievelden zou zien... Dan zag de wereld er heel anders uit.

Als iedereen energievelden zou zien... dan zou iedereen open en eerlijk zijn.

Als iedereen energievelden zou zien, dan zou er geen onduidelijkheid zijn, en geen bedrog. Niemand zou liegen of bedriegen. Niemand zou overdrijven. Niemand vertelt het mooier dan het is. Niemand draait er omheen. Manipuleren kán niet. Iedereen ziet direct of je oprecht bent.

En we zouden vriendelijker zijn.

Als iedereen energievelden zou zien, dan zouden we meer begrip hebben voor elkaar. Je ziet het als iemand pijn heeft. Of verdriet. Je ziet angst, depressie, eenzaamheid, vermoeidheid. Je ziet het als iemand verward is. Of vergeetachtig. Onzichtbare klachten worden zichtbaar in het energieveld. Mensen willen graag helpen als ze weten wat er aan de hand is. Dus als iedereen energievelden zou zien, dan zouden we vanzelf meer rekening houden met elkaar.

Als iedereen energievelden zou zien... dan zouden we gezonder zijn.

Als je uit balans bent zou iedereen dat direct zien, in het energieveld. Je hebt dan donkere vlekken in je lijf. En in je etherische veld. Of in je emotionele veld. Ben je gestrest dan zou iedereen zeggen: "Doe eens rustig aan". Want iedereen ziet wat stress doet met je gezondheid. Artsen zouden in hun opleiding alles leren over het energieveld. Onderzoekers zouden zich erop storten. Als je dokter energfievelden zou zien, zou hij zeggen: “Oh ik zie het al”. Je krijgt de hulp die je nodig hebt, nog voordat je klachten hebt.

Als iedereen energievelden zou zien, dan zouden relaties makkelijker zijn.

Want communiceren is makkelijker als je in het energieveld al ziet hoe de ander zich voelt. Je hebt aan een half woord genoeg. Het is duidelijk wat je wilt en wat je nodig hebt. Hoe je in elkaar steekt. Waar je last van hebt. Waar je moeite mee hebt. Het is makkelijker een partner te vinden. Je ziet direct of iemand bij je past. Je ziet het ook direct als jouw woorden anders worden opgevat dan je bedoelde. Dus dan kun je dat direct verhelderen.

Als iedereen energievelden zou zien, dan zouden mensen meer rekening houden met hoogsensitiviteit en hooggevoeligheid.

Je kunt het zien aan het energieveld, of iemand hooggevoelig is, of hoogsensitief. Of allebei. Hooggevoelige mensen hebben een groot energieveld. Als iedereen dat zou zien, zouden mensen je ook meer ruimte geven, niet te dicht bij komen. Ze zouden niet in jouw energieveld gaan staan, met al hun emoties. En iedereen zou het zien als je hoogsensitief bent, want dat zien ze dan aan je grote open chakra's.

Als iedereen aura's zou zien, dan hoef je je nergens voor te schamen.

Je zelfbeeld zou realistischer zijn. Je zou jezelf niet zo veroordelen. Je hoeft je minder mooie eigenschappen niet te verstoppen. Iedereen heeft wel wat. En daar hebben we begrip voor. Je ziet dat sterke mensen ook twijfelen. Dat gezellige mensen zich ook eenzaam voelen. Je kijkt door de façade heen. Uiteindelijk zijn we allemaal hetzelfde.

 

Als iedereen energievelden zou zien, zou iedereen dan ook je geheimen zien?

Nee. Ze zien dat je een geheim hébt. Niet wat dat geheim is. Het energieveld is als een boek over de eigenaar. De buitenkant zegt al heel veel. Als je de tijd neemt om het te lezen dan vind je alles. Gelukkig kan dat niet zomaar. Ik zie energievelden. In grote lijnen zie ik wie je bent. Maar als ik meer zou willen weten kan dat alleen als jij me dat laat zien. Je bent open naar mij of niet. Ik zie dus nooit wat jij niet wilt dat ik zie. Gelukkig maar.

Hier vind je meer uitleg over energievelden.

 

Inspiratie en Tips: Energie & je Energieveld

Inspiratie en Tips: Energie & je Energieveld

Nieuwste artikelen:

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven