praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Inspiratiemails: Energie en het energieveld

Als iedereen energievelden zou zien...

Dan zag de wereld er heel anders uit.

Iedereen zou open en eerlijk zijn. Als iedereen energievelden ziet, dan is er geen onduidelijkheid en bedrog. Niemand liegt of bedriegt. Niemand overdrijft. Niemand vertelt het mooier dan het is. Niemand draait er omheen. Manipuleren kán niet. Iedereen ziet direct of je oprecht bent.

We zouden vriendelijker zijn.

Als iedereen energievelden ziet, dan hebben we meer begrip voor elkaar. Je ziet het als iemand pijn heeft. Of verdriet. Je ziet angst, depressie, eenzaamheid, vermoeidheid. Je ziet het als iemand verward is. Of vergeetachtig. Onzichtbare klachten worden zichtbaar. Mensen willen graag helpen als ze weten wat er aan de hand is. We houden vanzelf meer rekening met elkaar.

We zouden gezonder zijn.

Als je uit balans bent ziet iedereen dat. Je hebt donkere vlekken. In je lijf. In je etherische veld. Of in je emotionele veld. Ben je gestrest dan zegt iedereen "Doe eens rustig joh". Want iedereen ziet wat stress doet met je gezondheid. Artsen leren in hun opleiding alles over het energieveld. Onderzoekers storten zich erop. Als je bij de dokter komt zegt hij: “Oh ik zie het al”. Je krijgt de hulp die je nodig hebt, nog voordat je klachten hebt.

Als iedereen energievelden ziet zijn relaties makkelijker.

Want communiceren is makkelijker. Je hebt aan een half woord genoeg. Het is duidelijk wat je wilt. Wat je nodig hebt. Hoe je in elkaar steekt. Waar je last van hebt. Waar je moeite mee hebt. Het is makkelijker een partner te vinden. Je ziet direct of iemand bij je past. En je ziet ook of de ander hooggevoelig is. Of verlegen. Je ziet het ook direct als jouw woorden anders worden opgevat dan je bedoelde. Dus dan kun je dat direct verhelderen.

Je hoeft je nergens voor te schamen.

Je zelfbeeld zou realistischer zijn. Je zou jezelf niet zo veroordelen. Je hoeft je minder mooie eigenschappen niet te verstoppen. Iedereen heeft wel wat. En daar hebben we begrip voor. Je ziet dat sterke mensen ook twijfelen. Dat gezellige mensen zich ook eenzaam voelen. Je kijkt door de façade heen. Uiteindelijk zijn we allemaal hetzelfde.

Zou iedereen je geheimen zien?

Nee. Ze zien dat je een geheim hébt. Niet wat dat geheim is. Het energieveld is als een boek over de eigenaar. De buitenkant zegt al heel veel. Als je de tijd neemt om het te lezen dan vind je alles. Gelukkig kan dat niet zomaar. Ik zie energievelden. In grote lijnen zie ik wie je bent. Maar als ik meer zou willen weten kan dat alleen als jij me dat laat zien. Je bent open naar mij of niet. Ik zie dus nooit wat jij niet wilt dat ik zie. Gelukkig maar.

Meer uitleg over energievelden vind je hier.

 

7 Tips voor het omgaan met energievelden.

Wat kun je er zelf aan doen?

  • Waarschijnlijk zie je geen energievelden. Geeft niks.
  • Ga er gewoon van uit dat iedereen zijn best doet.
  • Ga er van uit dat iemand die niet vriendelijk doet daar wel een goede reden voor zal hebben. Pijn, zorgen, verlies. Hoeven ze jou niet te vertellen.
  • Als iemand niet wil praten, laat hem dan met rust.
  • Als jij iets nodig hebt, zeg dat dan gewoon.
  • Ben je hooggevoelig? Houd je aura klein.
  • Heb je er een beetje hulp bij nodig? Maak dan een afspraak voor een consult. Één consult is meestal genoeg.

 

 

Wat kan ik voor je doen?

  

Meer lezen?

Inspiratiemails: Energie & je Energieveld


 

 

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven