praktijk voor natuurlijk genezen

menu

De aura tekening voor kinderen

Een aura-tekening brengt kinderen weer in balans. Sterk, vrij, zelfbewust en gezond.

Tekenen is visualiseren en bekrachtigen. Ik laat de kinderen eerst voelen hoe ze zelf hun aura en dus hun gevoel kunnen beinvloeden. Dan maakt het kind een tekening van de aura zoals hij of zij zich daarbij het beste voelt. De manier waarop dat bereikt wordt wordt ook in de tekening verwerkt. De tekening mag boven het bed hangen, en kan daar zijn werk doen: Het kind herinneren aan de manier waarop het zich goed voelt. Zodra de tekening gezien wordt vormt de aura zich weer zoals op de tekening.

 

Lars wilde zelf graag komen tekenen. Lars heeft Asperger, en heeft vaak last van drukte. Met grote rode pijlen gaat alle drukte nu naar de grond. Hij wilde zijn aura graag afgeschermd hebben met dolfijntjes, en om het af te maken wilde hij wormpjes in de grond.

Zijn moeder:

"Het gaat heel goed! Lars kan er bewust gebruik van maken, als hij het voelt aankomen kan hij zelf de drukte met de pijlen de grond in denken en dan zegt hij: "Ik heb mijn aura wat kleiner gemaakt". Ik moet hem er wel aan helpen denken en als hij al helemaal loopt te stuiteren dan lukt het niet meer, maar als hij er op tijd bij is dan werkt het wel!"

Ingeborgs moeder schreef mij:

"Ingeborg heeft de tekening bij haar bed hangen en begint er af en toe zelf over: ze vindt vooral het gegeven dat ze een cirkeltje om zich heeft dat ze zelf dikker kan maken om dingen die haar storen buiten te sluiten een openbaring. Lukt haar nog niet altijd, maar ze heeft nu in ieder geval een mogelijkheid om er iets mee te doen.

Het gaat volgens mij behoorlijk goed met haar!"

 

 

 

 

Dit is ook zo'n mooie tekening.

Zo voelt Joost altijd de steun en waardering van zijn ouders achter zich. En met de voeten stevig op de grond voelt hij zich een stuk beter!

Geef je op voor de Inspiratiemail en ontvang gratis elke maand een mail met tips, leer je kind zich beter te voelen!

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven