praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Spiritualiteit & de Spirituele Wereld

Ik wil jou inspireren met inzichten en tips over spiritualiteit en de spirituele wereld

Ik heb deze kennis vanuit het energieveld en het onderbewuste.

Alle kracht, kennis, wijsheid en liefde die je denkt nodig te hebben, zit verborgen in jezelf. Wat je visualiseert wordt werkelijkheid, in je lichaam, en in je leven. Ik help je jezelf te helpen, met positieve gedachten en visualisaties. Dat doe ik in mijn praktijk “Leven in Licht”, en op deze website, en in de Inspiratiemails.                                             Jackelien Cerrone


Elk nieuw artikel mét tips direct in je mailbox?

 

“Hij is mijn tweelingziel” zeiden ze alle zes.

“Hij is mijn tweelingziel” zeiden ze alle zes. Bij één van hen ging het ook echt om een tweelingziel. Bij de anderen was er iets anders aan de hand. Vier herkenden hun vlam uit een vorig leven. Toen was hij hun broer, vader, man of geliefde. En één van de zes was alleen maar stapelverliefd. En ze passen zo goed bij elkaar. Er is zoveel onduidelijkheid over tweelingzielen, dat ik er maar eens iets over moet schrijven. Dacht ik. Hoe weet je of je nieuwe vlam je tweelingziel is, of een zielsmaatje?

Je échte tweelingziel is je afgesplitste zielenhelft.

“Hij is mijn tweelingziel” zeiden ze alle zes. “Dit gaat veel dieper dan gewone liefde.” “Nou, dat is fijn”, zeg ik dan. Maar als je echt je tweelingziel bent tegengekomen, dan kan ik beter zeggen: “Sterkte!” Dat is enorm verwarrend. Indrukwekkend. Overweldigend. Gelukkig komt dit bijna nooit voor. Meestal is het ‘alleen maar’ iemand die je kent uit een vorig leven. Ook indrukwekkend en verwarrend. Maar minder erg. Hoe weet je of je nieuwe vlam je tweelingziel is? En hoe is het om je tweelingziel te ontmoeten?

Wie is jouw beschermengel?

Wie is jouw beschermengel? Je oma? Ik werk niet alleen, ik heb hulp vanuit de geestelijke wereld. Bij mijn werk helpt mijn eigen gids mij, en de gids van de klant, en er zijn altijd twee lichtwezens bij. Of zijn dat engelen? Wat er met het woord “Engel” bedoeld wordt is een beetje vaag, als vrijwel niemand ze echt gezien heeft. Daarom hieronder een uitleg van de termen: Is je oma nu een engel? Wat is een Lichtwezen nou precies? Wat is het verschil tussen engelen, gidsen en begeleiders? Wat is een beschermengel?

Over geesten, entiteiten en astrale resten.

Heb je last van entiteiten? Voel je in je slaapkamer een geest, of astrale resten? Is je oma je een geest, of je beschermengel? Geesten zijn overleden mensen die je nog ziet of voelt. Entiteiten zijn zielen die in je huis of in je aura gaan zitten. 'Astrale resten' zijn geen geesten, het zijn energetische 'herinneringen' die blijven hangen op een bepaalde plek.Op deze pagina leg ik uit wat geesten zijn, wat entiteiten zijn, en wat astrale resten zijn, en wat je er aan kunt doen als je er last van hebt.

21 December: Terug naar jezelf

Voor mij begint het nieuwe jaar niet op 1 januari, maar op 21 december.  21 december is de kortste dag. En dat is een bijzonder moment. Een keerpunt. Het is de overgang van de donkere herfst, naar de heldere winter. En de winter is voor de natuur, wat de nacht is voor ons: Een tijd om te resetten. Sta op 21 december even stil, bij wie je bent en wat je wilt, diep van binnen.

Hoe bereik je meer, met wilskracht of geestkracht?

Wilskracht is de kracht van de wil. Geestkracht is de kracht van het bewustzijn. Dat is iets anders. Wilskracht kost moeite. Verslapt je wilskracht, dan gaat het direct fout. Geestkracht is iets heel anders. Geestkracht is zonder moeite. Met geestkracht zet je iets in gang, dat daarna vanzelf blijft doorgaan. Je hoeft niet constant alert te blijven. Je doet met je geestkracht een ‘bestelling’ (afvallen, andere baan, zelfvertrouwen) en wacht rustig af. Vol vertrouwen. Want je weet dat het komt.

Amulet-kettingen van Kayla

Edelstenen hebben een bijzondere werking. Een steen om beter te slapen, een steen tegen angsten, een steen voor meer zelfvertrouwen. Voor alles is een geschikte steen te vinden. Mijn dochter besloot om er kettingen van te maken. Zo kan je ze altijd bij je dragen. Edelstenen hebben al een werking van zichzelf. Maar je kunt die werking versterken, of bijsturen, met geestkracht. Als ik ze oplaadt met geestkracht, werken ze als een amulet. Speciaal voor jou of je kind.

Hoe vind je innerlijke rust of innerlijke vrede?

Innerlijke rust of vrede vind je niet als alles priecies zo is als jij het wilt. Als aan alle voorwaarden is voldaan. Nee. Innerlijke rust vind je door los te laten. Door dingen minder belangrijk te laten zijn. Door jezelf minder belangrijk te laten zijn. Zoals een boom bij droogte zijn blad laat vallen… als zijn vruchten maar rijpen. Zo moet je iets kunnen opofferen als je een doel wilt bereiken. Je kunt niet álles houden. Dus laat alle bijzaken maar even los, en steek je energie in datgene dat voor jou nu belangrijk is: vrede in jezelf.

Vrede met jezelf, en met je verleden, door visualisatie

Met een goede visualisatie kun je vrede sluiten met jezelf. Met je verleden, en met je toekomst. Je kunt in een visualisatie vrede sluiten met mensen uit je omgeving. Zonder dat die er bij zijn. En met mensen uit je verleden. Zelfs als die al overleden zijn. Je kunt vrede sluiten met je lichaam en met je ziekte. En met alle rottigheid die het leven je heeft gegeven. Met een passende visualisatie kun je angsten, woede en verdriet  loslaten. Hoe? Dat lees je hier.

Leren mediteren, hoe breng je je geest tot rust?

Je geest is net als de blauwe hemel. Helder, ruim en onbegrensd. Tenminste, als er geen gedachten zijn. Je kunt de geest ervaren als Stilte, Leegte, of Vrede. Dan is er niets anders, dan ononderbroken puur bewust-zijn. Maar meestal trekken er gedachten door je hoofd. Als toeterende auto’s, in een eindeloze file. De chaos van gedachten en emoties verduistert de geest. Met meditatie kun je je geest leeg en stil maken. Lees hier de complete gratis cursus Eenvoudig Mediteren.

Hoe is het om paranormaal te zijn?

Wat is het toch leuk, om paranormaal te zijn! Je zegt het eerste dat er in je opkomt... en iedereen zegt dat dat klopt. Alsof je zomaar wat uit je duim zuigt... en het klopt. Daar lijkt het echt op. Als je zomaar wat moet verzinnen, ‘zoek’ je toch ook ergens, in een uithoek van je geest, naar een antwoord? Paranormaal zijn is vrijwel hetzelfde. Je steekt je voelsprieten uit in het onbekende... en voilá, daar is een antwoord. Ik zie de oorzaak van je klachten en ik zie de herinneringen die jij hebt weggestopt. Dat is erg handig.

Wat is de betekenis van die droom?

In dromen ben je aan het verwerken en bewustworden. Ook als je je dromen niet herinnert. Een droom helpt je heftige ervaringen te verwerken, door het in je droom nóg eens mee te maken, maar dan symbolisch. Daardoor lijken moeilijke dingen de volgende ochtend minder erg. Dromen zijn boodschappen van je onderbewuste aan jou. Dromen zijn in beeldentaal. Als je die taal kent, kun je de betekenis van de droom achterhalen. Die betekenis van een droom is altijd symbolisch. Hoe weet je, wat je droom betekent?

Pasen: Breek uit je cocon, en stap in het licht!

Pasen is het feest van vernieuwing. Alles leek dood maar plotseling komt de natuur weer tot leven. Als een feniks die uit de as herrijst. Pasen was al een feest voordat het christendom opkwam. Het was het feest van de opleving van de natuur, en dus de nieuwe geboorte van alles wat groeit en bloeit. Het is ook het feest van de overwinning van het licht op de duisternis, want de dagen zijn weer langer dan de nachten. Pasen is dus eigenlijk een soort Nieuwjaar van de natuur. En dat kun je op een mooie manier vieren.

 

 

Meer over spiritualiteit en de spirituele wereld

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven