praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Inspiratiemails: Spiritualiteit en de spirituele wereld

Vrede met jezelf, en met je verleden, door visualisatie

Vrede met je je gewicht, je ouders, je opvoeding, vrede met je ziekte, je ex, je toekomst...

Met een goede visualisatie kun je vrede sluiten met jezelf. Met je verleden, en met je toekomst. Je kunt in een visualisatie vrede sluiten met mensen uit je omgeving. Zonder dat die er bij zijn. En met mensen uit je verleden. Zelfs als die al overleden zijn. Je kunt vrede sluiten met je lichaam en met je ziekte. En met alle rottigheid die het leven je heeft gegeven.

 

In een visualisatie kun je antwoorden krijgen. Je leert jezelf kennen, begrijpen en accepteren, in een goede visualisatie.

Visualiseren is een krachtige techniek, om je onderbewustzijn anders te programmeren. Want visualiseren gaat voorbij het denken. Het bewuste deel van jezelf denkt in woorden. Het onderbewuste 'denkt' in beelden. Dat zie je aan dromen en angsten. Als je angst voelt, zie je een monster onder je bed. Of in je gedachten zie je een enge man achter de struiken staan… Als je angstig bent zie je wat er mis kan gaan.

De taal van het onderbewuste is beeldentaal. Daarom werkt visualiseren sterk op het onderbewuste.

Je kunt met je onderbewuste communiceren, door te visualiseren. En met je bovenbewuste. Communiceren komt van twee kanten. Visualiseren gaat ook twee kanten op.  De beelden die 'vanzelf' in je opkomen zijn een boodschap, van je onderbewuste aan jou. De beelden die je zelf stuurt, beïnvloeden je onderbewuste. Het eerste noemen we passief, het tweede actief visualiseren. Omdat deze elkaar in een goede visualisatie afwisselen, communiceer je écht met je onderbewuste.

Met een passende visualisatie kun je angsten, woede en verdriet  loslaten. Op een gezonde manier.

Je onderbewuste ziet geen verschil, tussen visualisatie en werkelijkheid. Dus als je visualiseert dat je je verdriet uit je kindertijd oplost, dan is het ook opgelost. Dat kan in één sessie. Dat gaat veel sneller en dieper dan gesprekken. Want woorden raken niet tot in het onderbewuste.

Met een visualisatie krijg je vrede in je lichaam. Vrede met je ziekte.

Te dik? Te dun? Te lang? Te kort? Jouw emoties daarover maken het alleen maar erger. En die emoties kun je veranderen. Met een goede visualisatie.
Ziek? Je kunt het genezingsproces van je lichaam beïnvloeden. Met visualisaties. Bijvoorbeeld na een operatie. Vooral als je al vóór de operatie begint met visualiseren. Lees hier het verhaal van Fred, die aan een melanoom geholpen werd.

4 Tips

Wat kun je zelf doen?

  • Stel je voor dat je de vredige warmte voelt, in je buik. Misschien is het even zoeken onder andere emoties. Maar daar ergens zit óók vredige warmte. Kijk met alle aandacht naar die vredige warmte. Geef het een kleur, bv oranje, en laat het groeien. Tot het je hele lichaam vult. Tot het door je poriën naar buiten straalt, tot het je hele aura vult.
  • Laat die vredige warmte stromen naar de plek in je lichaam die het nodig heeft.
  • Stel je voor dat je die (oranje) vredige warmte vanuit je hart of handen laat stromen en laat het je hele huis vullen.
  • Laat die vredige warmte stromen naar de mensen om je heen. Juist ook naar mensen waar je moeite mee hebt.

 

Wat kan ik voor je doen?

 

Meer lezen?

Inspiratiemails: Spiritualiteit & de Spirituele Wereld


 

 

 

 

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven