praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Vrede met jezelf, en met je verleden, door visualisatie

Vrede met je gewicht, je ouders, je opvoeding, vrede met je ziekte, je ex, je toekomst...

Met een goede visualisatie kun je vrede sluiten met jezelf. Met je verleden, en met je toekomst. Je kunt in een visualisatie vrede sluiten met mensen uit je omgeving. Zonder dat die er bij zijn. En met mensen uit je verleden. Zelfs als die al overleden zijn. Je kunt vrede sluiten met je lichaam en met je ziekte. En met alle rottigheid die het leven je heeft gegeven. Met een passende visualisatie kun je angsten, woede en verdriet  loslaten. Hoe? Dat lees je hier.

 

In een visualisatie kun je antwoorden krijgen. Je leert jezelf kennen, begrijpen en accepteren, in een goede visualisatie.

Visualiseren is een krachtige techniek, om je onderbewustzijn anders te programmeren. Want visualiseren gaat voorbij het denken. Het bewuste deel van jezelf denkt in woorden. Het onderbewuste 'denkt' in beelden. Dat zie je aan dromen en angsten. Als je angst voelt, zie je een monster onder je bed. Of in je gedachten zie je een enge man achter de struiken staan… Als je angstig bent zie je wat er mis kan gaan.

De taal van het onderbewuste is beeldentaal. Daarom werkt visualiseren sterk op het onderbewuste.

Je kunt met je onderbewuste communiceren, door te visualiseren. En met je bovenbewuste. Communiceren komt van twee kanten. Visualiseren gaat ook twee kanten op.  De beelden die 'vanzelf' in je opkomen zijn een boodschap, van je onderbewuste aan jou. De beelden die je zelf stuurt, beïnvloeden je onderbewuste. Het eerste noemen we passief, het tweede actief visualiseren. Omdat deze elkaar in een goede visualisatie afwisselen, communiceer je écht met je onderbewuste. Hoe? Dat lees je hier.

Met een passende visualisatie kun je angsten, woede en verdriet  loslaten. Op een gezonde manier.

Je onderbewuste ziet geen verschil, tussen visualisatie en werkelijkheid. Dus als je visualiseert dat je je verdriet uit je kindertijd oplost, dan is het ook opgelost. Dat kan in één sessie. Dat gaat veel sneller en dieper dan gesprekken. Want woorden raken niet tot in het onderbewuste.

Met een visualisatie krijg je vrede in je lichaam. Vrede met je ziekte.

Te dik? Te dun? Te lang? Te kort? Jouw emoties daarover maken het alleen maar erger. En die emoties kun je veranderen. Met een goede visualisatie.
Ziek? Je kunt het genezingsproces van je lichaam beïnvloeden. Met visualisaties. Bijvoorbeeld na een operatie. Vooral als je al vóór de operatie begint met visualiseren. Lees hier het verhaal van Fred, die aan een melanoom geholpen werd.

 

Visualisaties om vrede te krijgen met jezelf

Deze visualisaties kun je doen om vrede te krijgen in jezelf

  • Stel je voor dat je de vredige warmte voelt, in je buik. Misschien is het even zoeken onder andere emoties. Maar daar ergens zit óók vredige warmte. Kijk met alle aandacht naar die vredige warmte. Geef het een kleur, bv oranje, en laat het groeien. Tot het je hele lichaam vult. Tot het door je poriën naar buiten straalt, tot het je hele aura vult.
  • Laat die vredige warmte stromen naar de plek in je lichaam die het nodig heeft.
  • Stel je voor dat je die (oranje) vredige warmte vanuit je hart of handen laat stromen en laat het je hele huis vullen.
  • Laat die vredige warmte stromen naar de mensen om je heen. Juist ook naar mensen waar je moeite mee hebt.

 

Hoe kan ik je helpen vrede te krijgen?

  • Ik help je snel en eenvoudig trauma's op te lossen. Niet verwerken maar echt oplossen.
  • Trauma's verwerken we op drie niveaus. Daarom werkt het zo goed.
  • Ik help je de juiste visualisaties te bedenken, speciaal voor jouw situatie.
  • Als het niet alleen lukt: Ik kan je helpen oude boosheid en verdriet los te laten. Ik help je vrede te krijgen met jezelf, je opvoeding, je ziekte, je toekomst, je ex. Ik help je gevoelens van spijt, schuld en oneerlijkheid op te lossen.
  • Ik geef je de juiste visualisaties, speciaal voor jouw situatie.
  • Ik haal stress en spanning uit je lijf.

Wil je leren hoe je zélf je klachten aanpakt met visualisatie?

 

Ik ben Jackelien Cerrone.

Energetisch therapeut en paranormaal therapeut.

Ik communiceer niet met je ratio maar met je onderbewuste.
Via het energieveld en het onderbewuste zoeken we de oorzaak van je klachten. Met helder waarnemen zie ik wat er gebeurd is.
Met energetische therapie brengen we je energieveld in balans.
En met visualisatie lossen we problemen op in het onderbewuste.
Ik ben gespecialiseerd in traumaverwerking en hooggevoeligheid.

Meer over mij lees je hier.

 

Inspiratie en Tips: Spiritualiteit & de Spirituele Wereld

Inspiratie en Tips: Spiritualiteit & de Spirituele Wereld

 

 

 

 

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven