praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Relatietherapie in je eentje. Verbeter je relatie door chakra-lijnen anders te leggen.

Als je partner niet mee wil naar relatietherapie, dan kun je het ook in je eentje oplossen via de chakra's.

Stel, je relatie loopt niet zo lekker. Loopt de relatie eenmaal wat stroef, dan vat je alles wat de ander zegt al gauw negatief op. Alsof die ander het alleen maar doet om jou dwars te zitten. Jouw houding wordt wat argwanend. De ander interpreteert dat als negatief gedoe. Dan heb je een vicieuze cirkel. Als je elkaar al erg lang kent, dan zitten er gewoonte-patronen in de relatie. Als je partner niet mee wil naar relatietherapie, dan kun je het ook in je eentje oplossen door chakra-lijnen anders te leggen.

 

Erover praten heeft geen zin. Want dat wordt altijd ruzie...

Probeer maar eens uit te leggen, wat er mis is met de relatie. Waarschijnlijk ben je dan wel even bezig. Dan komen er heel veel voorbeelden, herinneringen en emoties naar boven. Het denken is er maar druk mee. Vaak wil de partner niet mee naar relatietherapie “omdat praten toch geen zin heeft”. Of omdat je partner geen problemen heeft met de relatie.

Jammer dat niet iedereen chakra’s ziet. Wat er gebeurt tussen jou en de ander, via de chakra’s, is heel verhelderend.

De chakra’s laten zien wat je doet, op een bepaald bewustzijnsniveau. Je ziet per chakra of je open bent naar de ander. Of niet. Of je contact maakt of niet. Je kijkt naar het stromen van energie tussen twee mensen. Op verschillende bewustzijnsniveaus. Dan wordt de relatie direct duidelijk. En jouw houding daarin. En je kunt er heel objectief naar kijken. Omdat er geen voorbeelden, herinneringen en emoties bij komen. In 10 minuten ligt alles op tafel. Vaak komt het erop neer, dat jij communiceert op het ene niveau, en de ander op een ander niveau. Jullie blokkeren elkaar dan, en krijgen beide niet wat je graag zou willen: goed contact.

Is het eenmaal duidelijk hoe de energie-verbindingen (niet) gemaakt worden, dan is dat heel gemakkelijk bij te sturen.

Via de chakra’s is het heel gemakkelijk op te lossen. Per chakra kun je betere verbindingen maken. In één consult brengen we de relatie in kaart, kijken we wat er verbeterd kan worden, en gaan daarmee aan de slag. Je voelt direct dat het werkt. Je staat direct anders tegenover de ander. De ander voelt, dat het contact tussen jullie veranderd is. En zal daardoor zelf ook anders reageren op jou.

De ander hoeft niet mee. Hoeft ook niet te weten dat jij hier komt.

Vanaf het moment dat jij de chakra-verbindingen anders legt, is de relatie beter. Dat zeggen mijn cliënten. Je blijft het thuis nog een paar keer herhalen. En dat is alles. Ik ben zelf steeds weer verbaasd, over hoe snel en goed het werkt.

Natuurlijk is niet elke relatie te redden.

Je partner heeft een eigen wil en maakt zijn/haar eigen beslissingen. Deze chakra therapie geeft dus geen garantie.

Na een relatieconsult:

Hallo Jackelien,
Het is nu 2 weken na mijn sessie met jou.
Het werkt. Ik ben veranderd w.b.t. mijn relatie tot mijn partner.
De aanbevolen visualisatie met de chakra's is zeer effectief.
Nogmaals heel hartelijk bedankt.

In één woord: Verhelderend!
Je hebt dingen gezegd die wel kloppen, maar die ik me nooit zo realiseerde.
En ja ik voel me er nu al anders in staan.

 

6 Tips om je relatie te verbeteren

Wat kun je zelf doen om je relatie te verbeteren?

 • Onder de laag sleur en frustratie zit nog steeds degene waar je verliefd op werd. Spreek dat stuk in de ander aan, en het zal weer naar voren komen. Behandel je geliefde alsof hij/zij weer je grote vlam is. Schud de liefde in jezelf weer wakker. Kus je droomprins(es) weer wakker!  Lees dit ook even.
 • Doe wat je graag wilt dat de ander doet. Wil je bloemen? Geef ze aan hem. Wil je eens een compliment? Geef er een paar aan de ander. En zie wat er gebeurt. Je kunt toveren met complimenten!
 • Je kunt op verschillende manieren van iemand houden. Misschien houdt de ander een beetje anders van jou, dan jij van hem/haar.
 • Gaan jullie nooit meer uit eten? Regel het zelf!
 • Wat je verwacht, dat zie je ook. Dus verwacht goede bedoelingen. Sta er voor open om ze ook te zien, in wat de ander doet.
 • Je hoeft de ander niet te veranderen. Je hoeft zelf ook niet te veranderen. Het enige dat moet veranderen, is de manier waarop jullie met elkaar omgaan. Zolang er liefde is is er hoop.
 • Zit het probleem wat dieper en heb je er een beetje hulp bij nodig? Maak dan een afspraak voor een consult. Één consult is meestal genoeg. Tijdens een consult wordt je energieveld 'schoongemaakt', oude emoties worden opgeruimd en trauma’s worden opgelost.

Hoe kan ik helpen je relatie te verbeteren?

 • Ik kan je laten zien met welke chakra's jullie verbinding maken. En met welke niet.
 • Ik laat je zien hoe je met visualisatie de chakra'-lijnen kunt herstellen.
 • Je ziet dan hoe je zelf in de relatie staat, en wat jij kunt veranderen.
 • Ik leer je hoe je je eigen behoeften (waardeling, vrijheid, enz) kunt vervullen zodat je je partner daar niet mee opzadelt.
 • Ik kan je helpen oude emoties op te lossen, zodat je weer vanuit je hartchakra kunt communiceren. Zonder het verleden erbij te halen.
 • Veel irritatie in je relatie? Een relatieconsult kan een hoop oplossen. Je komt maar één keer en je partner hoeft niet mee te komen!
 • Mensen met autisme communiceren anders. Heb jij, of heeft je partner autisme en geeft dat problemen? Ik kan je helpen elkaar beter te begrijpen.
 • Ik geef je de juiste visualisaties, speciaal voor jouw situatie.
 • En ik haal stress en spanning uit je lijf.

Wil je leren hoe je zélf je klachten aanpakt met visualisatie?

 

Ik ben Jackelien Cerrone.

Energetisch therapeut en paranormaal therapeut.

Ik communiceer niet met je ratio maar met je onderbewuste.
Via het energieveld en het onderbewuste zoeken we de oorzaak van je klachten. Met helder waarnemen zie ik wat er gebeurd is.
Met energetische therapie brengen we je energieveld in balans.
En met visualisatie lossen we problemen op in het onderbewuste.
Ik ben gespecialiseerd in traumaverwerking en hooggevoeligheid.

Meer over mij lees je hier.

 

Inspiratie en Tips: Communicatie & Relaties

Inspiratie en Tips: Communicatie & Relaties

 

 

 

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven