praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Telefonisch consult en behandeling

Een telefonisch consult gaat precies hetzelfde als een consult in de praktijk. Maar dan via de telefoon.

Via de telefoon stem ik mij op je af. Eerst help ik je gronden en spanning los laten. Je voelt dat je meer in je lichaam zakt, dat je schouders zachter worden, dat je hoofd rustiger wordt. Dan scan ik je energieveld. Ik voel wat er aan de hand is. Ik help je blokkades los te maken. Ik zie wat de oorzaak is. En dat gaan we oplossen met visualisatie.

Ik behandel al jaren telefonisch. Omdat mijn klanten over de hele wereld verspreid wonen.

Of in een rolstoel zitten. Of omdat ze zo angstig of gevoelig zijn, dat ze niet kunnen reizen. Ik ben paranormaal energetisch therapeut. Tijdens een consult stem ik me op je af. Ik voel dan hoe jij in je vel zit, ik help je gronden, kijk wat de oorzaak is van blokkades, en dan gaan we die samen oplossen met visualisaties.
Om mij op je af te stemmen leg ik mijn handen op je schouders. Of ik heb je aan de telefoon. Voor mij maakt dat niets uit.

Behandeling op afstand is net zoiets als behandelen via wifi.

Geen snoeren, geen contact, maar wel een zender en een ontvanger. Via de telefoon maak ik contact, en breng ik verandering aan in het energieveld. Net zoiets als de updates die mijn computer binnenkrijgt. Tegenwoordig gaat alles draadloos. Dit ook. Ik werk met geestkracht. Ik hoef je niet aan te raken, en je hoeft niet in de praktijk aanwezig te zijn.

Ik werk NIET met skype of facetime.

Het is beter als je mij niet ziet. Als je naar mijn praktijk zou komen, zou ik ook achter je staan. Je wordt dan niet afgeleid door wat je ziet. Je aandacht gaat naar wat je zelf voor je ziet. En daar zit de kracht van visualisatie.
Telefonisch werkt het beter dan met skype. Ik word de stem in je hoofd. Direct contact op heel diep niveau. Veel beter dan via skype. Als je me ziet, blijf je in het mentale bewustzijn geprikkeld worden. Dan is het veel lastiger om bij je gevoel of je onderbewuste te komen.

Hoe gaat dat?

  • Jij belt mij. Svp exact op de afgesproken tijd bellen. Neem ik niet op, bel dan 3 minuten later nog eens.
  • Zorg dat je tijdens het consult niet gestoord wordt.
  • Probeer het op te nemen.

Ik zou naar je toe komen, maar nu deden we het telefonisch. Ik twijfelde of ik dat wel wilde. Ik vind het altijd fijn om de ander te zien. Maar nu merkte ik dat ik in mijn eigen energie bleef. Ik ben werkelijk aanwezig.

Ik vind een telefonisch consult op zich een hele mooie manier. Ik vind het juist wel fijn dat ik jou niet zie. Nu blijft de aandacht bij mijzelf. Het gaat echt over mij.

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven