praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Heimwee naar het licht? Je bent niet alleen.

Voor sommige hoogsensitieve zielen valt de aarde behoorlijk tegen. Waarom kwam je hier?

Zielen komen uit de sferen, waar licht en liefde is. Waar iedereen gelijk is. Iedereen voelt zich daar verbonden met iedereen. Zielen communiceren er via telepathie. Onbegrip of leugens zijn hier niet. Omdat je op een heel andere manier communiceert. Alles is hier direct duidelijk. Als je iets wilt weten, dan zie je het. En als je ergens wilt zijn, dan ben je er direct. Hier gaan we allemaal naar terug, als we zover zijn. Veel hoogsensitieve zielen zijn hier al geweest, en hebben heimwee naar het licht.

Zielen komen steeds terug op aarde. In een nieuw lichaam.

In een paar jaar maakt een kind dezelfde evolutie door, als de hele mensheid in al die tijd: We ontstaan als eencellige, in het water (baarmoeder). We komen aan land (geboorte) en dan leren we rechtop lopen en communiceren. En we worden uiteindelijk verstandige, bewuste volwassenen. Eeuwen geleden waren we vooral bezig met status, trots en macht. Nu leren we dat we niet vanuit het derde, maar vanuit het vierde chakra moeten leven: Niet vanuit het ego, maar vanuit het hart.

Als je helemaal vanuit je hartchakra kunt leven, dan ben je klaar op aarde.

Dan hoef je niet meer te reïncarneren. Dat lijkt het doel te zijn, van onze levens op aarde:

Nu zitten we op aarde in een kritieke tijd. Met zijn allen zijn we verantwoordelijk, voor de keuzes die er gemaakt worden.

Over vaccinaties, multinationals, politiek, vluchtelingen, sociale zekerheid, milieu, dierenleed, terrorisme, criminaliteit. Over gezondheidszorg, onderwijs. Samenwerking of oorlogen. Over alles. Als we de technologische vooruitgang zijn gang laten gaan... Als we de machtigste mensen, bedrijven of landen hun gang laten gaan... dat kan niet gezond zijn, voor de aarde en zijn bewoners. Even heel zwart wit: De mensen die nog leven vanuit hun ego, komen steeds terug op aarde. Mensen die vredelievend zijn, vriendelijk, ruimdenkend en ruimhartig, die hebben op een gegeven moment hun lessen geleerd. Zij hoeven dan niet terug te komen op aarde. Hoe ziet de aarde er dan uit, over een paar generaties?

Dat is de reden, dat heel veel zielen die eigenlijk niet meer hoefden te reïncarneren, toch weer terug kwamen naar de aarde.

Ze kwamen terug om hier te helpen met bewustwording. Om de goede keuzes te maken. Om het goede voorbeeld te geven. Zij willen helpen goede opvoeding te geven. Om alles in goede banen te leiden. Dat zijn zielen, die al een poosje in de sferen waren. Die hoogsensitief zijn, open en eerlijk. Zij kwamen niet, om iets te leren. Maar om aan het werk te gaan. Idealisten, mensen met een missie. En dat kan ook heel klein zijn,  bijvoorbeeld: vriendelijk en optimistisch zijn. En daarmee een voorbeeld zijn voor anderen. Een vriendelijk mens verlicht zijn omgeving.

Voor veel hoogsensitieve zielen die op deze manier terugkomen, valt het behoorlijk tegen. Zij hebben heimwee naar het licht.

Zij waren zoveel liefde en harmonie gewend. En hier op aarde lijkt alles zo kil en afstandelijk. Hoewel zij geen karma hadden, in de zin van problemen die moesten worden opgelost, was het aanpassen aan de aardse omstandigheden een probleem op zich. Veel van hen voelen zich niet meer thuis op aarde. Zij hebben heimwee naar de sferen, waar ze vandaan kwamen. Veel van hen zijn zo overprikkeld, dat ze niet in staat zijn normaal te functioneren. De aarde is zwaarder, pijnlijker, negatiever, dan ze zich herinnerden. En daardoor kunnen ze allerlei lichamelijke en psychische klachten hebben.

Als jij zo’n ziel bent, dan herken je je in dit verhaal.

Je voelt dat het waar is. Je begrijpt nu, waarom je je voelt zoals je je voelt. Maar dan weet je nu ook wat je kunt doen: Volg de stem van je ziel. Breng liefde, vrede, inzicht, wijsheid, zorg, kracht, vrijheid, waarheid, begrip, zuiverheid of vriendelijkheid in de wereld. Gewoon door het in je dagelijkse leven te delen, in je omgeving. Iedere glimlach maakt de wereld mooier. Volg je hart. Je zult merken dat je geïnspireerd bent, als je gaat doen waarvoor je gekomen bent. Want jij bent nu op aarde. Maar veel van je zielsverwanten staan achter je. Zij helpen je vanuit de sferen. Dat weet je wel. Je voelt het. Je bent niet alleen.

11 Tips om je beter thuis te voelen op aarde, als je hooggevoelig bent.

Wat kun je er zelf aan doen?

 • Laat je niet afleiden door waarheden van anderen, luister alleen naar je eigen waarheid. Niemand staat in jouw schoenen, wat voor hen geldt geldt niet altijd ook voor jou.
 • Vaak is het zo vermoeiend, nietwaar? Zoek een gelijkgestemde en geef elkaar af en toe een peptalk. Hebben we allemaal soms even nodig.
 • Je bent niet de enige, je bent geen buitenbeentje. Er zijn er veel meer zoals jij.
 • Zit jij als positieveling in je eentje in een negatieve omgeving? Dan zal het lastig zijn. Maar misschien zit jij juist daar om daar verandering te brengen? ... Of zoek een andere omgeving! Of leer je afsluiten voor negativiteit van anderen.
 • Ook lastig: Waar had je die ook weer gelaten, dat ego? Misschien moet jij juist leren je ego in te zetten om je staande te houden. Terwijl je gewend bent te leven vanuit het hart, moet je nu weer vanuit je ego gaan leven om gehoord en gezien te worden.
 • Altijd belangrijk: Goed gronden! En help je kind/partner te gronden met de yoghurt massage*.
 • Mensen die hooggevoelig zijn hebben een hekel aan ruzie, daarom passen ze zich makkelijk aan aan anderen. Sommigen zijn daar zo goed in dat ze zichzelf een beetje kwijt zijn. Dat heb je in de sferen geleerd, daar stemmen zielen zich op elkaar af op energetisch gebied, net zoals bij telepathie.
 • Op het moment dat een ziel zich aan een lichaam verbindt beperkt het bewustzijn. Ook al was je in een vorig leven Einstein, nu moet je eerst weer leren op een potje te poepen. Veel hoogsensitieve kinderen raken hierdoor enorm gefrustreerd. Zij willen ook niet als kind behandeld worden.
 • Door je opvoeding en andere ervaringen ontwikkel je een persoonlijkheid. Maar dat is iets anders dan de ziel die je bent. Je persoonlijkheid kan onzeker zijn terwijl je ziel juist heel krachtig en doelbewust is. Als je probeert 'in je kracht te gaan staan' door de eigenschappen van je persoonlijkheid te veranderen, dan kost dat veel energie. Je persoonlijkheid loslaten en vanuit je ziel gaan leven kan juist een bevrijding zijn.
 • Heb je er een beetje hulp bij nodig? Maak dan een afspraak voor een consult. Eén consult is meestal genoeg.

 

Wat kan ik voor je doen als je hooggevoelig bent en heimwee hebt?

 • Ik kan je helpen het onderscheid te zien tussen je persoonlijkheid en je ziel.
 • Ik kan je helpen te ontdekken waarvoor je hier gekomen bent.
 • En ik kan je in contact brengen met je gidsen en begeleiders, zodat je altijd voelt dat je niet alleen bent.

Wil je leren hoe je zélf je klachten aanpakt met visualisatie?

 

Ik ben Jackelien Cerrone.

Energetisch therapeut en paranormaal therapeut.

Ik communiceer niet met je ratio maar met je onderbewuste.
Via het energieveld en het onderbewuste zoeken we de oorzaak van je klachten. Met helder waarnemen zie ik wat er gebeurd is.
Met energetische therapie brengen we je energieveld in balans.
En met visualisatie lossen we problemen op in het onderbewuste.
Ik ben gespecialiseerd in traumaverwerking en hooggevoeligheid.

Meer over mij lees je hier.

 

Inspiratie en Tips: Hooggevoeligheid & Hoogsensitiviteit

Nieuwste artikelen:

 

 

Inspiratie en Tips: Hooggevoeligheid & Hoogsensitiviteit

Oohh… Ik herken mezelf hier zoooooo ontzettend erg in. Het is net alsof ik met een echte medium gepraat heb nu. Nu weet ik tenminste waar ik aan toe ben, en nu begrijp ik ook waarom ik me al die tijd zo nutteloos en al heb gevoeld etc. Ik ben werkelijk waar zo erg ontroerd nu ik dit gelezen heb.. 
Ik dacht al die tijd gewoon, "Tja wat doe ik hier eigenlijk? En wat heeft dit leven hier eigenlijk te betekenen? Deze wereld is zo eenzaam en kill en dergelijke. Dan kan ik net zo goed weer terug gaan. Maar nu weet ik tenminste wat me hier te doen staat. Dus heel erg bedankt voor de goeie raad, Jackelien, hier kan ik echt wat mee namelijk.

Met de tranen van geraaktheid nog op m'n wangen wil ik je laten weten dat ik met toenemende verbazing jouw mooie verhaal las. Ik herkende steeds meer en dacht: dit ben ik! En net toen ik dat 'voelde' las ik de zin: 'als je zo'n ziel bent, dan herken je je in dit verhaal' raak!! Veel puzzelstukjes vallen ineen.

Wat heb je dit geweldig mooi verwoord en precies zo als het is inderdaad. Zo herkenbaar en waar. Succes verder met Leven in Licht op de donkere plek Moeder Aarde er is inderdaad nog veel te doen.

Hoe leg je idd uit dat je (ik) nooit alleen bent...Dankbaarheid is het juiste woord! X 

Heel herkenbaar! Dankjewel, mooi geschreven. 

Het beste artikel wat ik in maaaanden heb gelezen. Dank! 

Ineens een stukje thuis in een leven op een aarde waar ik me altijd vreemd /dakloos heb gevoeld. Heel veel dank!

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven