praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Nabehandeling kinderen

Eenmalige nabehandeling van kinderen.

Na een behandeling van 4 weken kan het soms nodig zijn, om nog eens een behandeling te geven. Soms komen de klachten in lichte mate terug na een poosje. Meestal is een eenmalige behandeling dan voldoende. Meestal blijft het dan goed. Wacht niet te lang met een na-behandeling. Anders kunnen blokkades terugkomen. Dan is het aanzienlijk méér werk, om het weer in orde te krijgen.

Heel erg bedankt voor je behandelingen. Hij is een ander kind!! Wij zijn heel blij voor hem en onze dank is heel groot. Voor nu is het dus voldoende. Ik houd het goed in de gaten en neem zo nodig weer contact op met je als het weer nodig mocht zijn. 

Een nabehandeling kan alleen NA een behandeltraject van 4 weken.

Eerst moeten blokkades worden opgeruimd, en andere problemen moeten worden opgelost. Als ik dat niet eerst uitgebreid heb gedaan, dan heeft een eenmalige behandeling helemaal geen zin. De kalchten zouden direct terugkomen. Maar als ik eerst 4 weken heb behandeld, dan zijn de meeste problemen wel op te lossen met 1 behandeling. Als je op tijd aan de bel trekt, tenminste.

Voor een nabehandeling hoef je geen afspraak te maken.

Mail even. Vraag om een nabehandeling. En mail mij wat er aan de hand is. Welke klachten er zijn teruggekomen?  Ik behandel je kind dan zodra ik er tijd voor heb, of anders de eerstvolgende maandag. Als ik behandeld heb, stuur ik de factuur.

Het is niet eens nodig te weten wanneer Jackelien onze zoon behandelt.
Na 2 dagen ziek op de bank te liggen, stapte hij helemaal gelukkig van de bank af, en zei:  "Mama, ik voel mezelf weer."

Hoi Jackelien, Ik wil je even laten weten dat mijn dochter zo weer zichzelf is! Ze is heel vrolijk en gewoon een heel ander kind weer! Echt super bedankt!!!

Het gaat de laatste tijd weer supergoed met onze zoon. Wat een enorm verschil weer na jouw behandeling! Nogmaals bedankt. Wat een heerlijk ventje is het toch! Zou je soms bijna vergeten.

Nieuwste artikelen:

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven