praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Klachten bij senioren

Senioren kunnen behandeld worden op afstand. Waarom senioren wel en volwassenen niet?

 

  • Senioren kunnen allerlei klachten krijgen die met ouderdom te maken hebben. We hoeven ons dan niet af te vragen of er een diepere oorzaak is. De klachten kunnen dus direct behandeld worden, en dat kan op afstand als reizen een probleem is.
  • Van senioren kun je soms niet meer verwachten dat ze diepere trauma's gaan aanpakken. De klachten zitten er al zó lang, en de oorzaken daarvan zijn al zó lang geleden... Verlichting is dan genoeg.
  • Senioren kunnen te maken krijgen met ernstige acute situaties waarvoor direct hulp nodig is. Als senioren in het ziekenhuis belanden kan ik extra energie sturen om het herstel te bespoedigen. Als dat aan de orde is kan ik ook helpen angst te verminderen in de laatste fase.

 

Hoe gaat dat?

Via een foto kan ik klachten helpen verminderen. Ik behandel chakra's, geef energie, zorg dat de energie goed door het hele lichaam stroomt. Meestal worden dan de klachten minder. Helaas heeft het niet altijd effect.

Jij kunt het regelen voor je vader of moeder. Maar je vader of moeder moet het wel zelf willen, natuurlijk.

Ik kan niet iemand behandelen zonder zijn of haar toestemming. Jij kunt voor je vader of moeder de administratieve kant met mij afhandelen. We maken een (telefonische) afspraak. Je laat me weten wat de klachten zijn. Je mailt me de gegevens die ik nodig heb voor het dossier en de facturen. En je regelt een handtekening van je vader of moeder onder de akkoordverklaring.Als dat allemaal geregeld is kan ik gaan behandelen. Ik behandel dan 4 weken achter elkaar. En jij laat me elke week weten of er verandering of verbetering is. Er wordt dus wel wat van jou verwacht!

Verwacht geen wonderen! Ik kan geen ziektes weghalen.

Ik kan wel (meestal) pijn en stress verminderen.

Mijn coach merkt ook meteen wanneer jij mijn vader behandelt hebt, aan zijn reacties. Hij reageert sneller en zit minder opgesloten in zijn eigen wereldje, ook is zijn stemming een stuk positiever! Dit wilde ik je even laten weten.

Speciale aandacht: Parkinson

Ik heb een senior met Parkinson behandeld via zijn foto. Dat gaf zulke goede resultaten dat ik graag zou weten of alle senioren met Parkinson er baat bij zullen hebben. Heeft jouw vader of moeder Parkinson, en staat hij/zij open voor behandeling op afstand? Neem even contact op.

Hoi Jackelien,
Het is bijna bizar wat  jij met een fotobehandeling binnen een week kunt bereiken. Het is ongelooflijk maar hij bibbert nog nauwelijks met zijn handen en benen! Ook is zijn slikfunctie verbeterd; hij verslikte zich vrijwel constant bij het eten en drinken en nu niet meer! Verder slaapt hij meer door, waar hij voorheen nog al eens liep te spoken 's nachts, en lijkt zijn stemming gelijkmatiger.
Wij zijn heeel blij met zoveel resultaat! Geweldig dat jij dit met jouw gave kunt!

Hij is deze week veel actiever en lijkt fitter; hij valt minder in slaap overdag! Hij heeft deze week zelfs weer op een trap gestaan! Het lopen lijkt soepeler te gaan. Mijn vader is veel vrolijker gestemd en dat tezamen met de andere verbeteringen is een hele grote winst! Zoals mijn oom vorige week opmerkte: ”Hij lijkt nu toch niet meer zo hard achteruit te gaan, Heeft hij soms andere medicijnen gekregen? ‘

Het effect van de behandeling is vandaag al direct zichtbaar; mijn vader komt makkelijker uit bed, staat makkelijker op uit een stoel en lijkt makkelijker te lopen. Supersnel resultaat dus!  Geweldig dat dit zo goed bij hem werkt! Nogmaals heel erg bedankt ook namens mijn vader.

Gisteren is mijn vader voor controle bij de specialist geweest in het ziekenhuis, en ook zij vond de parkinson gestabiliseerd. Geweldig, toch?! k weet zeker dat al jouw inspanningen hier aan bij gedragen hebben.

Nieuwste artikelen:

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven