praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Wil je de partner van je dromen vinden? Vraag je dan eerst af waar je van droomt.

Van wie droom jij?

Natuurlijk bestaat jouw ideale partner wel. Maar hoe kun je hem/haar in je leven krijgen? Stel je bent gevoelig. Of verlegen. Dan zoek je een sterke zelfbewuste partner. Iemand waarnaast jij je veilig en beschermd voelt. Jij kunt jezelf verstoppen, hij regelt het allemaal wel. Maar na een poosje ga je je storen. Die zelfingenomen kwal. Hij trekt altijd alle aandacht naar zich toe. Jij krijgt niet de ruimte om jezelf te zijn! Als je iemand vindt die jouw tekorten opvult, dan zal hij/zij dat ook blijven doen als het van jou niet meer hoeft.

Wat voor partner trek je aan?

Wil je de partner van je dromen vinden? Vraag je dan eerst af waar je van droomt. Kijk daar eens goed naar. Droom je van iemand die je komt verzorgen, redden, beschermen? De prins(es) op het witte paard? Of een plaatsvervanger voor je vader of moeder? Nee toch? Wat je visualiseert trek je naar je toe. Wat je verwacht dus ook. Dus sta er even bij stil wát je verwacht. Als je denkt dat jouw droom-partner niet bestaat, of dat jij het niet waard bent, dan komt er dus ook niemand.

Een partner die jouw tekorten aanvult, zal je tekorten blijven bevestigen

Soms voel je je eenzaam en hulpeloos. Dan verlang je naar iemand die jouw eenzaamheid komt oplossen. Of iemand die je komt redden en beschermen. Iemand waar je de verantwoordelijkheid op kunt afschuiven. Iemand die jouw boontjes dopt. Maar als je iemand vindt die jouw tekorten opvult, dan zal hij/zij dat ook blijven doen als het van jou niet meer hoeft. Daarmee blijft de ander jouw tekorten bevestigen.

Je ‘droomprins’ wordt dan een ‘irritatieprins’.

Het beeld dat je partner van je heeft, verandert niet zomaar. Jij ontwikkelt je. Je leert voor jezelf op te komen. Je wordt steeds zelfstandiger, zelfbewuster. Onafhankelijker. Maar je partner blijft je zien zoals je was, toen je elkaar leerde kennen. Hij blijft je behandelen, alsof kwetsbaar en afhankelijk bent. Vandaar dat je je na een poosje gaat storen aan datgene, wat je in het begin zo geweldig vond aan je partner. Hij was zo leuk omdat hij precies wist wat hij wilde. Nu is hij en eigenwijs. Hij was stoer, nu is hij stug. Hij was zelfbewust, nu egoïstisch.

Wees zelf de prins(es) op het witte paard, dan komt de droompartner vanzelf op je af.

Wat je zoekt in de ander, dat wil je zelf ontwikkelen. Dus draai het om. Zoek je een zelfstandige, zelfbewuste partner? Zorg dan eerst dat je zelf zelfstandig en zelfbewust wordt. Als je dán iemand tegenkomt die jou leuk vindt, dan zal die nieuwe partner je zelfstandigheid en zelfbewustheid blijven aanspreken en stimuleren.

 

 

5 Tips om je ideale partner te vinden

Wat kun je doen om een goede partner aan te trekken?

 • Op dagen dat je je goed voelt, zul je een heel andere partner zoeken, dan op dagen dat je je eenzaam voelt. Kijk naar wat je wilt op goede dagen. Welke partner zoek je dan? De persoon die daaraan voldoet zal je stimuleren te zijn zoals je bent op die goede dagen. Die haalt het beste in je naar boven.
 • Eerst: Visualiseer jezelf zoals je wilt zijn: Zelfbewust, fit, vrolijk, vul maar in. En zie daarbij een partner die je daarin bevestigt. Zie het voor je, vóél zijn/haar aanwezigheid alvast. Voel hoe heerlijk het is, om zo gewaardeerd en geliefd te worden. En voel hoe jij je partner waardeert en respecteert.
 • Dan: Maak een lijstje met alle eigenschappen waaraan je toekomstige partner moet voldoen. Hoe specifieker hoe beter. Leef je uit, omschrijf hem/haar tot in details. Echt opschrijven!
 • En dan: Visualiseer dat je achter je computer zit en dat je een bestelformulier invult (aan de kosmos, de engelen, het Toeval, God, wie je maar wilt). Je bestelt een nieuwe partner. In dat formulier typ je het hele lijstje eigenschappen waaraan hij/zij moet voldoen. Klaar? Voel je even of het zo goed is, en dan druk je op ENTER. Daarmee heb je je bestelling verzonden. Nu is het even wachten op de levering. Vergeet het verder. Je bestelling is in behandeling, en je nieuwe liefde is onderweg!
 • (Het enige dat je nu nog moet doen is opletten dat je niet je bestelling cancelt door te denken dat het toch wel niet zal lukken....)
 • Zit het probleem wat dieper en heb je er een beetje hulp bij nodig? Maak dan een afspraak voor een consult. Één consult is meestal genoeg. Tijdens een consult wordt je energieveld 'schoongemaakt', oude emoties worden opgeruimd en trauma’s worden opgelost.

Hoe kan ik je helpen klaar te zijn voor een relatie?

 • Ik kan je helpen de eigenschappen die je zoekt, in jezelf te vinden.
 • Als dat aan de orde is: Ik kan je helpen je ex uit je hoofd te krijgen.
 • Ik kan je helpen je zelfbeeld beter te maken.
 • Ik kan je helpen je angst voor relaties op te lossen. Of je angst voor intimiteit.
 • Veel irritatie in je relatie? Een relatieconsult kan een hoop oplossen. Je komt maar één keer en je partner hoeft niet mee te komen!
 • Mensen met autisme communiceren anders. Heb jij, of heeft je partner autisme en geeft dat problemen? Ik kan je helpen elkaar beter te begrijpen.
 • Ik geef je de juiste visualisaties, speciaal voor jouw situatie.
 • Ik haal stress en spanning uit je lijf.

Wil je leren hoe je zélf je klachten aanpakt met visualisatie?

 

Ik ben Jackelien Cerrone.

Energetisch therapeut en paranormaal therapeut.

Ik communiceer niet met je ratio maar met je onderbewuste.
Via het energieveld en het onderbewuste zoeken we de oorzaak van je klachten. Met helder waarnemen zie ik wat er gebeurd is.
Met energetische therapie brengen we je energieveld in balans.
En met visualisatie lossen we problemen op in het onderbewuste.
Ik ben gespecialiseerd in traumaverwerking en hooggevoeligheid.

Meer over mij lees je hier.

 

Inspiratie en Tips: Communicatie & Relaties

Inspiratie en Tips: Communicatie & Relaties

 

 

 

 

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven