praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Sommige klachten zijn een gevolg van trauma's uit een vorig leven

Kunnen de klachten die je nu hebt zijn ontstaan in een vorig leven?

Wil je weten wat er in een vorig leven gebeurd is? Dan moet je niet bij mij zijn. Ik kijk niet zomaar naar vorige levens. Ik ga geen oude koeien wakker schudden. Of slapende honden uit de sloot halen. Er zit niet voor niets een sluier tussen de verschillende levens. Vorige levens komen bij mij alleen naar voren als een klacht in het heden niet anders is op te lossen. Als ik mij afstem op de klacht, en er komen direct beelden uit een vorig leven. Nou, eigenlijk gebeurt het best wel vaak.

 

Tjee wel een hele rare ervaring hoor vanmiddag. Ik dacht joh we gaan het over energie blokkades hebben, hebben we het ineens over een vorig leven! Ik zag een meisje met blonde pijpenkrullen en een jurk aan maar ja misschien is mijn fantasie ook wel op hol geslagen geen idee.

Nee het was geen fantasie. Hoe ik dat weet vertel ik hier ook.

We gingen inderdaad energieblokkades oplossen.

Zij had angstaanvallen, als ze het gevoel heeft de controle te verliezen. Met duizeligheid en hyperventilatie. Ook angst voor wat er in het lichaam gebeurt. Zij had het gevoel dat er een steen in de borstkas zat. Er zat natuurlijk niet echt een steen in het lichaam, maar wel een hele harde blokkade in het energieveld. Ik begon de blokkade op te lossen. Ik merkte dat de ‘steen’ oude, versteende emoties waren. Een mix van angst, verdriet en boosheid.

Ik ‘keek’ naar de blokkade. Er kwamen indrukwekkende beelden naar voren, uit een vorig leven.

Zij had, eeuwen geleden, een man die haar helemaal de hemel in prijsde. Zij was toen 17, maar in die tijd was je dan al volwassen. Zomaar opeens had haar man een andere vrouw. Haar zelfbeeld viel als een baksteen. Haar wereld stortte in elkaar. Zij had een hele emotionele oplossing: Ze pleegde zelfmoord. Uit wraak. Om hem te laten voelen wat hij haar had aangedaan. “Daar heb ik jou mooi te pakken” dacht ze, en ze nam vergif in. Maar toen ze de werking van het gif begon te voelen in haar lichaam, sloeg de paniek toe. Het leek haar toch niet zo’n goed idee meer. Maar toen was er niets meer aan te doen. En met die heftige emoties overleed zij. Heel bewust van, en angstig voor, de gewaarwordingen in het lichaam. En die klacht heeft zij nu dus nog steeds.

De gedachten die je had toen je overleed, hebben nu nog invloed. Dat komt doordat er zulke heftige emoties aan vast zitten.

Dacht je toen: “Dit had ik niet moeten doen”, dan wordt die gedachte een dwingende inprenting. Een opdracht aan jezelf. Ingeprogrammeerd in je (onder)bewustzijn. Het is een overlevingsstrategie geworden. Als dat gaat om “ik had geen zelfmoord moeten plegen”, dan is dat een goede inprenting, lijkt me. Maar als je laatste gedachte was: “Ik had ze niet moeten vertrouwen”, dan stoort die gedachte je sociale leven, je liefdesleven, je familiebanden, en alle andere relaties. Omdat je van jezelf niemand meer mag vertrouwen. Want de laatste keer dat je iemand vertrouwde heeft je dat je leven gekost!

Als je op een traumatische manier overlijdt, dan maakt dat een heel diepe indruk op je, en het bevriest in de tijd.

Het wordt niet verwerkt, want daar is geen tijd voor als je sterft. De emoties zakken naar het onbewuste. Ze worden ‘vergeten’. Je zit dan met innerlijke boosheid, angst of diep verdriet, zonder logische aanleiding. De lichamelijke pijn blijft in het energieveld aanwezig. Soms zie ik nog wapens in het lichaam zitten, op de plek waar de cliënt een stekende pijn heeft. De gedachten van toen blijven je als 'overlevingsstrategie' storen. Meestal onbewust. Het zit er wel maar je weet het niet.

Logisch dat het nieuwe situaties en nieuwe klachten oproept. Omdat je die onbewuste emoties nog moet verwerken. 

 

Lees hier verder: Is het echt een vorig leven? Ja, en wel om deze 8 redenen:

 

7 Inzichten over trauma's uit vorige levens

Sommige ‘onbegrijpelijke’ dingen kun je wel verklaren als je reïncarnatie als mogelijkheid ziet:

 • Foreign Accent Syndrome: Iemand ontwaakt uit een coma, en spreekt ineens met een ander accent. Of zelfs een andere taal. Is 'hersenbeschadiging' een logische verklaring? Of heeft de coma iets beschadigd, waardoor er een link naar een vorige leven ‘wakker’ is geschud?
 • Body Integrity Identity Disorder is een zeldzame stoornis waarbij mensen een allesoverheersende amputatie-wens hebben. Ze willen een arm of been eraf, omdat het niet bij ze hoort. Ze voelen zich niet zichzelf met dat been eraan. Hun wens is heel specifiek. Ze geven precies aan op welke plek het been eraf moet. Deze stoornis is met reïncarnatie te verklaren. In een vorig leven zat dat been er niet aan, dus nu hoort het er ook niet te zitten.
 • Transseksualiteit: Mannen in een vrouwenlichaam en vrouwen in een mannenlichaam: verklaarbaar vanuit de gedachte van reïncarnatie. Als je je vanuit je ziel méér vrouw voelt, omdat je dat de laatste drie levens geweest bent, wat moet je dan nu met dat mannenlichaam?
 • Herkenning: Liefde, haat of wantrouwen op het eerste gezicht. Je kent die persoon al uit een vorig leven, en hij roept emoties bij je op.
 • Talenten: Is een talent niet iets waar je al eerder hard voor geoefend hebt? ‘Wonderkinderen’ kunnen iets op heel jonge leeftijd, wat een ander nog niet kan als hij zijn hele leven oefent. Mozart gaf op 5 jarige leeftijd zijn eerste pianoconcert. Het zou verklaarbaar zijn als hij al eerder heeft leren pianospelen. Of zie het zo: Als Mozart nu weer op aarde zou komen, zou hij dan niet direct naar een piano op zoek gaan, en een deuntje plingelen?
 • De weg die wij als mensheid zijn gegaan, gaat ieder mens vanaf de conceptie. We beginnen allemaal als een eencellige in het water. We hebben als embryo een staart. Na 9 maanden komen we aan land. Dan moeten we met onze longen ademen. We leren rechtop lopen, en praten. We leren op de basisschool wat de mensheid in de loop van eeuwen geleerd heeft. Kan een kind dit allemaal zo snel leren, omdat het als ziel alles al eens heeft meegemaakt en geleerd?
 • Vergelijk reïncarnatie met dag en nacht. Iedere dag lijkt een nieuw begin. Met nieuwe kansen, nieuwe uitdagingen. Maar tegelijkertijd is het een voortzetting van de vorige dag. Met dezelfde problemen en dezelfde valkuilen. Stel dat je ’s avonds naar bed gaat, en je hebt hoofdpijn. Je bent moe en je maakt je ergens zorgen over. ’s Nachts ben je blijkbaar ergens anders, waardoor je afstand neemt van de dag ervoor. De volgende dag word je wakker zonder hoofdpijn. Je zorgen lijken minder ernstig, en je bent niet meer moe. Maar de dag is toch een voortzetting van de dag ervóór. Je gaat verder met dezelfde uitdagingen, je gaat proberen om de problemen nu op te lossen. En als dat vandaag niet lukt, dan morgen wel. Zo zijn we ook in ieder leven bezig met bepaalde thema's of lessen. En daartussen zitten periodes dat we afstand nemen. Zodat we een volgend leven weer met frisse moed kunnen beginnen...
 • Heb je pijn of klachten waar de dokter niets van begrijpt? Misschien is het een oude wond uit een eerdere incarnatie. Maak een afspraak, dan kunnen we zien wat de oorzaak is. En dat oplossen, hopelijk.

 

Hoe kan ik helpen bij trauma's uit een vorige incarnatie?

 • Kom je steeds in dezelfde vervelende situaties terecht? Of vraag je je af waarom je toch altijd zo reageert, terwijl je wéét dat je daar niets mee opschiet? Ik kan je helpen herinneren wat er gebeurd is. En dat gaan we dan ook direct oplossen natuurlijk.
 • Vreemde pijnen? We kunnen kijken of dat iets met een vorige incarnatie te maken heeft.
 • Ik help je snel en eenvoudig trauma's op te lossen. Niet verwerken maar echt oplossen.
 • Trauma's verwerken we op drie niveaus. Daarom werkt het zo goed.
 • Ik help je gevoelens van spijt, schuld en oneerlijkheid op te lossen.
 • Ik help je je innerlijke kind te troosten, kalmeren, begeleiden.
 • Sommige trauma's kun je alleen ontstoren door de herinnering te veranderen.
 • Het trauma heeft gevolgen op verschillende gebieden. Gaan we allemaal oplossen als daar tijd voor is.
 • Tijdens een consult wordt je energieveld schoon gemaakt, oude emoties worden opgeruimd en onderliggende problemen worden opgelost.
 • We gaan het eerst mentaal helder krijgen, dan de storende kern van het trauma oplossen, dan de traumatische gebeurtenis vanuit een ander perspectief zien. En als er tijd over is: de gevolgen van het trauma uitgummen.
 • Ik geef je de juiste visualisaties, speciaal voor jouw situatie.

Wil je leren hoe je zélf je klachten aanpakt met visualisatie?

 

Ik ben Jackelien Cerrone.

Energetisch therapeut en paranormaal therapeut.

Ik communiceer niet met je ratio maar met je onderbewuste.
Via het energieveld en het onderbewuste zoeken we de oorzaak van je klachten. Met helder waarnemen zie ik wat er gebeurd is.
Met energetische therapie brengen we je energieveld in balans.
En met visualisatie lossen we problemen op in het onderbewuste.
Ik ben gespecialiseerd in traumaverwerking en hooggevoeligheid.

Meer over mij lees je hier.

 

Inspiratie en Tips: Je verleden & je Onderbewuste

Inspiratie en Tips: Je verleden & je Onderbewuste

Inspiratie en Tips: Je verleden & je Onderbewuste

Nieuwste artikelen:

Ik had ook zo’n bijzondere ervaring met Jackelien. Ik had een afspraak omdat ik zo'n arelaxt shit gevoel in mijn buik had. Ze zei dat t niet van mij was. Maar dat ik het gevoel uit een vorig leven mee had genomen. Dus in deze sessie gingen we terug naar een vorig leven. Prachtig hoe dit werkt! Een lieve oude man die zo intens verdrietig was om het verlies van zijn vrouw en dochtertje. Jeetje wat was deze man eenzaam, machteloos en verdrietig…
(Dat hebben we in deze sessie opgelost)
…Deze veranderingen waren ook meteen in mijn eigen lichaam te voelen!!!!! En nog steeds. Jackelien heeft me in dit proces dus helemaal begeleid van stap tot stap. Als ik nu aan hem denk voel ik me uit elkaar knallen van vreugde. Dit is toch bizar??!! En t werkt echt.

Dit was zo bijzonder. Dank je wel Jackelien. Wat bijzonder wat jij kan!!! Ik ben je echt intens dankbaar. Ik ben al 14 jaar de oplossingen aan t zoeken voor verschillende issues in mijn leven. Al zo ontiegelijk veel geprobeerd. Van regulier tot alternatief. Maar bij jou Jackelien voel ik voor t eerst dat de oorzaak word aangepakt. Dit is geen symptoom bestrijding. Dit is een oorzaak bestrijding en de gevolgen veranderen dus meteen!!
Ik voel me zo anders nu. Lichter vrolijker en blijer.

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven