praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Meer over wilskracht en geestkracht

Jij bent bewustzijn. En dat is belangrijk om te weten. Er gaan allerlei gedachten en emoties door je heen. Maar waar gaat jouw aandacht naartoe? Laat je niet meeslepen door emoties of gedachten. Ze mogen er zijn. Maar JIJ bepaalt of je er aandacht aan geeft, of niet!
 

 

 

In mijn praktijk leer ik mensen oefeningen, waarmee ze zelf hun klachten kunnen verlichten.

Tijdens het consult VOEL JE dat het werkt. De kunst is het dan, om met je aandacht bij de oplossing te blijven. Niet terug naar het probleem. Het is gewoon een kwestie van kiezen. Blijf je met je aandacht bij je hoofdpijn? Of bij de methode om het op te lossen?

De meeste mensen voelen zich heel goed, na het consult. De klachten zijn verminderd. En ze weten, hoe ze het zelf in stand kunnen houden. Maar ik weet, dat sommigen na een poosje gaan twijfelen. Kan zo’n visualisatie nou echt alles oplossen?

De klacht kan toch niet zomaar weg zijn? De gebeurtenis in het verleden was er toch?

Als je aandacht weer naar de klacht gaat, dan haal je hem weer terug. Want wat aandacht krijgt, dat groeit. Jammer! Voor mij is dat net zoiets, als klagen over de gele schutting, terwijl je een pot verf naast je hebt staan. Je wéét dat het werkt. Je hebt het gevoeld! Nu alleen de aandacht bij de oplossing houden! En heb je weer even een peptalk nodig, bel dan maar.

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven