praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Intake voor kinderen

Het eerste consult voor kinderen, is de intake.

Jij vertelt mij wat het probleem is. Vaak is dat voor je kind niet leuk om te horen. Het voelt als kritiek. Of het bevestigt zijn eigen negatieve zelfbeeld. Daarom praat ik liever met jou, zonder dat je kind erbij is. Via een foto van je kind kan ik je vertellen, wat er aan de hand is. In het energieveld. Of in het onderbewuste. Soms zijn er blokkades. Soms staan de chakra's niet goed open. Of juist veel te open. Soms zijn er emoties die blijven hangen. De energie kan dan niet goed doorstromen. In de aura, de meridianen of de chakra's. Via de aura is ook te zien hoe je kind denkt, wat hij voelt en waar hij (of zij) last van heeft.

Via een foto krijg ik alle informatie die ik nodig heb:

Als ik naar een foto van een kind KIJK, dan zie ik zijn karakter, zijn gedrag, zijn intenties, zijn problemen, zijn humor, zijn angst/boosheid/verdriet, en zijn energieveld. 

Als ik een foto in mijn handen heb, dan VOEL ik. Het is dan net of ik in het lichaam van het kind zit. Ik voel hoe je kind zich voelt, waar het pijn doet, of het vrij kan ademen, of hij spanning heeft, en zo ja wáár. Ik voel ook zijn angst/verdriet/boosheid, en ik voel waarom hij bang/boos/verdrietig is. Omdat het net is alsof ik het zelf ben. 

Als ik naar het kind op de foto luister, dan hoor ik wat hij denkt. Wat hij zichzelf vertelt. Wat hij zijn ouders of leerkracht zou willen vertellen. Als hij daar de woorden voor zou kunnen vinden. Ik hoor ook wat ik met zien en voelen gemist heb. Alsof iemand mij dat vertelt. En soms hoor ik suggesties. Bv dat bepaalde voedingsmiddelen beter vermeden kunnen worden.

En sommige dingen WEET ik gewoon intuïtief. Bijvoorbeeld in welke situaties de problemen erger worden, wanneer het begon, met wie het te maken heeft. Dit alles normaal gesproken alleen als ik aan het werk ben. Het zou toch niet best zijn als ik de hele dag door van alles zie, hoor en voel.

De foto moet aan een paar eisen voldoen:

  • Afgedrukt op normaal (dik) fotopapier, dus geen dun fotopapier of gewoon printpapier, dat werkt gewoon niet zo goed.
  • Een foto waarop je kind ALLEEN staat (ook niet oma eraf knippen omdat ik dan ook indrukken van oma krijg)
  • Een foto van het gezicht, je kind hoeft er niet helemaal op te staan.
  • Een foto waarop je kind naar de camera kijkt.
  • Géén zonnebril, muts en dergelijke want dan zie ik niet genoeg.
  • Maak je een foto met je telefoon, dan graag bij goed licht (liefst buiten).
  • Een pasfoto is prima (als het gezicht minstens 3 cm is van kin tot kruin).
  • Een te grote foto is niet handig om te behandelen. De foto moet ik een normale enveloppe passen.

Soms is alleen de intake al genoeg.

Je krijgt meer inzicht. Dus meer begrip voor je kind. Dat kan al een heleboel veranderen in huis. Vaak geef ik ook tips. Over hoe je het beste kunt omgaan met het gedrag van je kind. Of met zijn emoties. Daarom kan alleen de intake al enorme veranderingen brengen. Maar vaak ken jij je kind al door en door. Dan kan ik je niets nieuws vertellen. Dan moet er wel behandeld worden. Als je kind moet leren omgaan met angst of hooggevoeligheid, dan kom je met je kind eenmalig in de praktijk. Vrijwel alle andere klachten behandel ik 4 weken op afstand, via de foto.
 

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven