praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Hoe is het om paranormaal te zijn?

Hoe werkt dat? En wat weet ik van jou? Antwoorden op vragen die mij gesteld zijn.

Wat is het toch leuk, om paranormaal te zijn! Je zegt het eerste dat er in je opkomt... en iedereen zegt dat dat klopt. Alsof je zomaar wat uit je duim zuigt... en het klopt. Daar lijkt het echt op. Als je zomaar wat moet verzinnen, ‘zoek’ je toch ook ergens, in een uithoek van je geest, naar een antwoord? Paranormaal zijn is vrijwel hetzelfde. Je steekt je voelsprieten uit in het onbekende... en voilá, daar is een antwoord. Ik zie de oorzaak van je klachten en ik zie de herinneringen die jij hebt weggestopt. Dat is erg handig.

 

 

Ik ben in eerste instantie energetisch therapeut. Maar dat ik daarbij ook paranormaal ben, is wel erg handig!

Ik ben paranormaal therapeut, en ik ben energetisch therapeut. En dat is samen een hele mooie combinatie. Ik zie en voel paranormaal wat er in het energieveld gebeurt. Ik zie paranormaal wat de oorzaak is van klachten. Ik hoor paranormaal wat de beste visualisatie is om die klachten op te lossen. Ik zie paranormaal wat er in het onderbewuste zit, en wat er in het verleden gebeurd is. Ik hoor paranormaal wat gidsen zeggen, over hoe ik jou kan helpen. En ik zie paranormaal wat jij ziet als je iets visualiseert.

Wat is ‘paranormaal zijn’ eigenlijk?

Een vergelijking: Denken doe je op een bepaalde frequentie. Als je paranormaal bent, dan kun je je ook afstemmen op andere frequenties. Vergelijk het bewustzijn eens met een televisie. Sommige mensen kennen maar één zender. Één bewustzijnsniveau. Maar iedere muzikant, kunstenaar, schrijver of filosoof kan afstemmen op een ‘intuïtie-zender’. En als je bidt of mediteert, dan stem je je ook af op een andere zender. Een andere vorm van bewustzijn. Als je hooggevoelig bent kun je ‘zenders’ ontvangen, die informatie geven, over hoe een ander zich voelt. Kwestie van afstemmen. En als je paranormaal bent, kun je nóg andere zenders ontvangen. Je kunt je dan afstemmen op informatie, die voor anderen onbereikbaar is.

Maar hoe werkt dat dan?

Ik zie antwoorden, ik hoor het, of ik voel wat er aan de hand is. Ik krijg informatie door mij af te stemmen op jouw energieveld. Dan zie en voel ik rechtstreeks, wat er aan de hand is. Of, wat er gebeurd is. Soms hoor ik antwoorden. Die worden mij verteld door mijn Gidsen. Zij communiceren met jouw gidsen. Meestal is het geen toeval, als je bij mij komt: Je gids regelt het voor je. Via allerlei toevalligheden kom je bij mij terecht.

Paranormaal zijn is natuurlijk wel erg handig, in mijn werk. Het scheelt een hoop tijd.

Bij een psycholoog heb je wel een paar gesprekken nodig, om een oorzaak te vinden. Daar heb ik maar 5 minuten voor nodig. Het wordt me gewoon verteld. Of 'ze' laten het me gewoon zien. Die diepere oorzaak kan heel verrassend zijn. “Ach ja ik wist wel dat dat gebeurd was. Maar ik wist niet, dat dat nog zoveel invloed kon hebben”. Ik zie wat jij hebt weggestopt, wat je wilde vergeten omdat het te pijnlijk was. En omdat ik zie wat jouw pijnlijkste herinneringen zijn, hoef je dat zelf niet te herbeleven.

Sommige mensen die naar mijn praktijk komen, vinden het wel eng. Wat zou ik van ze weten?

Zou ik zien dat ze eetbuien hebben? Woede-uitbarstingen? Een SOA? Dat ze wel eens door rood rijden? Hun vrouw bedriegen? Belasting ontduiken? Nee dat zie ik niet. Dat wil ik ook helemaal niet weten. Ik zie alleen datgene, wat jij me bewust of onbewust laat weten. Ik beantwoord jouw vragen. Wil je weten, waarom je van die onbedwingbare eetbuien hebt? Daar kan ik wel antwoord op geven. En oplossingen. Maar als jij komt om van je hoofdpijn af te komen, dan zie ik je eetbuien niet. Tenzij dat verband heeft met elkaar.

En daarnaast: Ik heb al zoveel gezien van zoveel mensen...

Dan krijg je vanzelf begrip. Mededogen. Want ik weet ook dat er voor alles een reden of een oorzaak was. Je hoeft je niet te schamen voor wat er gebeurd is, of voor keuzes die je gemaakt hebt. Want ik weet dat je op dat moment deed wat je kon. Ik oordeel niet. Ik ben er juist om jou te steunen. Ik sta achter je. Letterlijk en figuurlijk.

 

 

6 Tips

Wat kun je zelf doen met geestkracht?

 • Geef je spanning, angst of pijn een vorm, en een kleur. Voel precies waar het zit (en waar niet). Dan heeft het voor jou al een vorm. Geef die vorm in gedachten een kleur. Nu kun je er van alles mee doen:
 • Verschuif de spanning/angst/pijn naar een andere plek. Je zult zien dat dat lukt.
 • Dan kun je het ook naar buiten verplaatsen. Diep de grond in bijvoorbeeld.
 • Je kunt 'het' ook uit je lichaam verwijderen, door het via een rietje naar buiten te laten stromen.
 • De kinderen in mijn praktijk hebben ook vaak goede ideeën: Stel je voor dat je je spanning/stress/angst in een vulkaan gooit!
 • Teveel gedachten in je hoofd? Laat ze door je oren naar buiten gaan: Knijp je neus dicht, houd je mond dicht, en blaas dan via je oren alle spanning en gedachten naar buiten! Zie ze maar als stoom uit je oren spuiten!
 • Zit het probleem wat dieper en heb je er een beetje hulp bij nodig? Maak dan een afspraak voor een consult. Één consult is meestal genoeg. Tijdens een consult wordt je energieveld 'schoongemaakt', oude emoties worden opgeruimd en trauma’s worden opgelost.

 

Wat kan ik voor je doen?

 • Ik kan je helpen contact te maken met je gids.
 • Heb je regelmatig paranormale ervaringen? Je aura staat dan te open voor de astrale wereld. Ik kan je leren daar anders mee om te gaan.
 • Ziet je kind geesten? Ik kan invoelen of er in je huis sprake is van geesten of astrale resten. Of misschien ziet je kind alleen zijn eigen angsten. En natuurlijk help ik je kind er geen last meer van te hebben.
 • Ik kan je helpen, als je iets op te lossen hebt met een overleden persoon. Ik ben geen paragnost, je kunt bij mij niet kletsen met je overledene. Ik maak contact met gidsen, niet met overledenen.
 • Ik kan je helpen oude boosheid en verdriet los te laten. Ik help je vrede te krijgen met jezelf, je opvoeding, je ziekte, je toekomst, je ex. Ik help je gevoelens van spijt, schuld en oneerlijkheid op te lossen.
 • Ik geef je de juiste visualisaties, speciaal voor jouw situatie.
 • Ik haal stress en spanning uit je lijf.

Wil je leren hoe je zélf je klachten aanpakt met visualisatie?

 

Ik ben Jackelien Cerrone.

Energetisch therapeut en paranormaal therapeut.

Ik communiceer niet met je ratio maar met je onderbewuste.
Via het energieveld en het onderbewuste zoeken we de oorzaak van je klachten. Met helder waarnemen zie ik wat er gebeurd is.
Met energetische therapie brengen we je energieveld in balans.
En met visualisatie lossen we problemen op in het onderbewuste.
Ik ben gespecialiseerd in traumaverwerking en hooggevoeligheid.

Meer over mij lees je hier.

 

Inspiratie en Tips: Spiritualiteit & de Spirituele Wereld

Inspiratie en Tips: Spiritualiteit & de Spirituele Wereld

 

 

 

 

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven