praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Ben je vroeger gepest, en nog steeds onzeker? Praten helpt niet. Visualisatie wel.

Help je innerlijke kind weer zelfvertrouwen te krijgen

Hoe lang is het nu geleden, dat je gepest werd? Twintig jaar? Vijftig jaar?

Het kind dat je was, toen je gepest werd, zit nog steeds in je onderbewuste. Ze is bang. Want ze is zo alleen. Niemand helpt haar. Jij ook niet. Je probeert te vergeten dat ze er zit, want je wilt haar pijn niet meer voelen. Maar dat je vroeger gepest werd, dat vergeet je nooit.

Ondertussen heb je geleerd, positief over jezelf te denken.

Je weet dat jij niets verkeerd deed, en dat je niet minder waard bent dan de anderen. Je hebt nu vast wel een leuk leven, en je bent tevreden over wie je bent. Misschien ben je zelfs wel trots op wat je bereikt hebt. Want je hebt een leuke baan, en je wordt gewaardeerd, je hebt vrienden zat.

Je denkt wel positief over jezelf. Maar vaak voel je de angst en onzekerheid van vroeger nog.

Nog steeds bang om afgewezen te worden? Of buitengesloten? Eigenlijk voel je je nog steeds waardeloos, en in de steek gelaten. Dat voel je heel diep van binnen. Dat zijn de emoties van je innerlijke kind. Het gepeste kind. Als je vroeger gepest werd, zit dat gepeste kind nog steeds in je bewustzijn. Want zij is niet volwassen geworden. Zij zit nog vast in het verleden. Opgesloten in je onderbewuste. Ze is een deelpersoonlijkheid geworden. Zij heeft hulp nodig. Want ze kan het niet alleen, ze is nog zo klein. En jij bent de enige die haar kan helpen. Want ze zit in jouw onderbewuste. 

Jij hebt er last van, als het gepeste kind weer eens de kop opsteekt.

Als iets je herinnert aan toen, wordt deze deelpersoonlijkheid getriggerd. Dan voel je je weer klein en machteloos. En natuurlijk is dat altijd op het verkeerde moment. Juist als je een goede indruk wilt maken, schieten de tranen je in de ogen. Omdat iemand iets zegt, dat je herinnert aan vroeger, toen je gepest werd. Een gewone opmerking voelt als kritiek. Door een vriendelijk bedoeld grapje voel jij de grond onder je wegzakken.

Jij hebt geen hulp nodig. Je innerlijke kind heeft hulp nodig.

De meeste trauma-therapieën zijn gericht op jou, de volwassene. Daar gaat het om inzicht en begrip, het denken wordt aangesproken. De volwassene in jezelf. Maar jij hebt geen hulp nodig. Jij hebt een leuk leven, en een goed zelfbeeld. Je innerlijke kind heeft hulp nodig. Zij is blijven hangen in de tijd, dat je gepest werd. Zij heeft nog steeds het gevoel, dat ze alles verkeerd doet. En dat ze overal buiten staat. Dat niemand haar begrijpt. Zij is bang, boos en verdrietig.

Hóé kun je je innerlijke gepeste kind helpen? Met visualisatie.

Je innerlijke kind leeft alleen nog in je gevoelswereld, in je onderbewuste. Als het probleem in je onderbewuste zit, dan moet het ook dáár worden opgelost. En dan werkt visualisatie heel goed. Beelden spreken direct tot het gevoel. Door je de juiste beelden voor de geest te halen, verander je het gevoel. Een gevisualiseerde omhelzing kalmeert. Een gevisualiseerd gesprek lucht op. Wat je visualiseert zie je gebeuren, in je gedachten. Voor je onderbewuste is dat echt. Want als je het gezien hebt, dan moet het wel waar zijn. Met een goede visualisatie voel je direct, dat alle spanning uit je lijf verdwijnt.

Als je vroeger gepest bent, dan ben jij de enige die kan zorgen dat jij je beter voelt.

Je innerlijke kind is niet volwassen geworden. Jij wel. Daarom kun jij haar nu helpen, het probleem op te lossen. Even tijdreizen. Ga terug naar toen. Wat kun jij doen, om het pesten te laten stoppen? Visualiseer dat je dat doet. Jij bent nu niet het kind dat gepest werd, jij bent degene die komt helpen. Blijf in die rol. Dat is belangrijk. Want als je je weer het gepeste kind voelt, dan raak je weer verstrikt in dezelfde emoties als toen.
Beetje hulp bij nodig? Ik help je graag je innerlijke gepeste kind gelukkig te maken.

6 Tips: Wat kun je doen als je vroeger gepest werd?

Wat kun je er zelf aan doen?

 • Als je vroeger gepest bent, zijn drie dingen belangrijk:
 • Help je innerlijke kind weer zelfvertrouwen te krijgen.
 • Help je innerlijke kind, zich veilig te voelen.
 • Laat haar weten dat ze er mag zijn. Laten we eerlijk zijn, tot nu toe heb je haar steeds weer teruggestuurd naar het onderbewuste.
 • Wil je het goed aanpakken, dan kun je het hele trauma zelf verwerken.
 • Gepest worden is een oorzaak van hooggevoeligheid. Dus als je vroeger gepest bent, zorg dan dat je je hooggevoeligheid afleert.
 • Lukt het niet? Is het te emotioneel, of kun je geen contact krijgen met het kind in jezelf? Maak dan een afspraak voor een consult. Één consult is meestal genoeg. Tijdens een consult wordt het trauma op alle niveaus opgelost.

 

Wat kan ik voor je doen?

 • Ik help je het trauma op te lossen. Als een gids leid ik je door het hele proces heen. Ik zorg er voor dat je niet weer in de emoties en herinneringen verstrikt raakt.
 • Pesten is niet grappig. Pesten is mishandeling. Het beschadigt je zelfbeeld en je zelfvertrouwen. Je wordt buitengesloten. Dat is op die leeftijd ongeveer het ergste dat je kan overkomen. En dan zeggen de volwassenen: “Trek het je maar niet aan”. Kortom die laten je ook in de steek. Of ze zeggen dat je weerbaarder moet zijn. Dus je bent niet goed, zoals je bent. Pesten wordt dan een ernstig trauma, met verschillende lagen. Dat kun je niet zelf oplossen, omdat je daar allerlei blokkades op hebt gezet. Tijdens een consult gaan we die allemaal oplossen.
 • Ik zie je innerlijke kind, ik kan met haar communiceren. Ik zie wat zij nodig heeft. En dan leer ik jou hoe je dat kunt oplossen.
 • Ik geef je de juiste visualisaties, speciaal voor jouw situatie.
 • Ik haal stress en spanning uit je lijf.

Wil je leren hoe je zélf je klachten aanpakt met visualisatie?

 

Ik ben Jackelien Cerrone.

Energetisch therapeut en paranormaal therapeut.

Ik communiceer niet met je ratio maar met je onderbewuste.
Via het energieveld en het onderbewuste zoeken we de oorzaak van je klachten. Met helder waarnemen zie ik wat er gebeurd is.
Met energetische therapie brengen we je energieveld in balans.
En met visualisatie lossen we problemen op in het onderbewuste.
Ik ben gespecialiseerd in traumaverwerking en hooggevoeligheid.

Meer over mij lees je hier.

 

Test: Ben je hooggevoelig, of hoogsensitief, of allebei?

Inspiratie en Tips: Je verleden & je Onderbewuste

Nieuwste artikelen:

 

 

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven