praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Afspraak maken?

Wat gebeurt er tijdens een consult?

Ik sta achter je, mijn handen op je schouders. Zo voel ik precies wat er in je lichaam gebeurt. En in je energieveld. En in je onderbewuste.
Eerst gaan we gronden. Alle spanning laten wegstromen. Daarna voel ik waar blokkades zitten. We zoeken de oorzaak daarvan, en lossen die op. Energetisch of met een visualisatie. Als het aan de orde is, leer ik je beter om te gaan met hooggevoeligheid. En ik geef tips, om makkelijker met je problemen om te gaan. De oefeningen en visualisaties die we gedaan hebben, krijg je mee als huiswerk.

De intake houden we kort.

Je vertelt me waar je voor komt. Ik stel een paar vragen. Als je me niets zou vertellen, werkt het ook wel. Ik voel aan je energieveld wel waar het probleem zit. Maar meestal vertelt de klant me precies, wat ik nodig heb. Scheelt tijd. Sommigen hebben een enorme lijst met klachten. Dan vraag ik: "Wat hoop je dat we vandaag kunnen doen?" Want we kunnen natuurlijk niet 20 klachten allemaal goed aanpakken. Dan moet je een keuze maken. Of we beginnen met wat ik als het meest storend zie. Dan kun je eventueel een keer terug komen, voor de volgende laag.

Gronden en loslaten.

Iedereen heeft wel plekken waar 'het' vastzit. Je krijgt daar een opstapeling van stress, spanning en soms ook angsten. Dat gaan we eerst 'schoonspoelen'. De spanning verdwijnt. Het gevoel van overprikkeling verdwijnt. Stress en angsten zakken weg. Je lichaam voelt zachter aan. Je kunt weer dieper in je lijf zakken. Dieper doorademen. Omdat lichaam en energieveld ontspannen, zien we waar de echte blokkades zitten.

Tijdens consulten 'scan' ik je aura.

Ik zie hoe de chakra's werken. Staan ze goed open, of juist te ver? Zijn er blokkades? Stroomt de energie goed door, in de aura? Zin alle auralagen goed gevormd, en goed gegrond? Een voorbeeld: Bij depressie is meestal het hartchakra vrijwel gesloten. Vaak zit er dan ook een blokkade in. Oud verdriet, dat je niet meer wil voelen. Maar het blijft altijd op de achtergrond aanwezig. Tot we het oplossen natuurlijk. Met energetische therapie kun je je energieveld behandelen. Energie toevoegen, beter laten doorstromen of laten afvloeien. Het meeste doe ik met geestkracht. Soms gebruik ik kleurentherapie.

Ik heb je nog wat bijzonders te melden. Wij hebben hier een poes in huis die erg angstig is. Mijn vriend kan nog redelijk met haar, en kan haar aanhalen. Mij is het in de drie jaar dat ik nu samenwoon met poes en vriend nog niet gelukt. Ik ben toen ik na de behandeling thuis kwam even lekker warm gaan douchen. Toen ik de cabine uitkwam zat de poes in de badkamer op me te wachten, ik mocht haar aanhalen en zelfs even optillen. Ik werd hier emotioneel van, de poes likte de tranen van mijn wangen.
We hebben vanmiddag duidelijk iets veranderd in mijn uitstraling en aura!

Dan gaan we de diepere, specifieke oorzaak vinden van jouw probleem.

Die oorzaak is heel specifiek. Die ene gedachte, op dat ene moment. En die is meestal onbewust. Anders had je het al lang opgelost. Voorbeeld: Je bent knorrig sinds je puberteit. Toen gingen je ouders ook scheiden. Vecht-scheiding. De scheiding is niet de oorzaak van jouw onvrede. Maar de afkeuring in je moeders ogen, toen ze zei: “Jij lijkt op je vader”. Dat moment ben je al lang vergeten misschien. Maar je emotionele reactie zit nu nog in je lijf. Wat is nou de echte, diepere oorzaak? Het gevoel dat je wordt afgekeurd? Of de onterechte veroordeling? De oneerlijkheid, omdat je moeder boos is op je vader, maar het op jou afreageert? Of de teleurstelling, toen je besefte dat je lieve moeder ook gemeen kan zijn? Als ik mijn handen op je schouders leg voel ik precies, hoe het zit. Dus dát kunnen we dan ook oplossen.

We lossen het op op 3 niveaus. Hoofd, hart en buik. Daarom werkt het zo goed.

  • Hoofd = je denken, je verstand, je ratio
  • Hart = je gevoel, je ik, je zelfbeeld
  • Buik = je emoties, je onderbewuste, je innerlijke kind

Alle drie niveaus zijn bij je klacht betrokken. Dus op alle drie niveaus moet het worden opgelost.

  • Hoofd: Er moet een logische verklaring zijn. Je moet snappen wat er gebeurd is en waarom. Dan komt er rust in het hoofd. Ik help je daarbij. Ik laat het je vanuit een ander standpunt zien. Je krijgt een geruststellende verklaring. Ook op vragen zoals: Waarom is mijn huis afgebrand?
  • Hart: Je moet gewaardeerd worden, geliefd zijn. Gezien en gehoord worden. Eigenlijk kan dat alleen, door liefde en waardering van je ouders. Maar ik heb wel truckjes om dit op te lossen.
  • Buik: Je moet je emoties mogen uiten. Sterker nog, ze moeten eruit. Op een goede manier. In de goede richting. Ook hier zijn truckjes voor.

Hart- en buikniveau reageren goed op visualisatie.

Hart- en buikniveau kun je NIET beïnvloeden met woorden. Je kunt er uren over praten, maar je zelfbeeld wordt niet beter. En je gevoel wordt er ook niet anders van. Met een goede visualisatie valt alles direct op zijn plek. Dan voel je alles van je af vallen.

Ben je hooggevoelig? Dan leer ik je, jezelf te beschermen tegen overprikkeling.

Dat kan een onderdeel zijn van het consult. Of we kunnen er een heel consult aan wijden. Ik laat je dan voelen, wat er aan de hand is met je energieveld. Hoe het beter kan. En we gaan oefenen. Door je lastige situaties voor te stellen. Op de oude manier, en op de nieuwe. Met een beschermde aura. Je voelt duidelijk verschil! Ik geef je praktische tips, voor lastige situaties (werk, feestjes, die ene persoon waar je moeite mee hebt, vergaderingen, boze ex, schoonvader, enz.) En ook dat ga je oefenen. Je voelt dat het werkt!

Kan dat allemaal in een uur?

Ja hoor, meestal wel. Intake 5 minuten. Gronden en loslaten 10 minuten. De kern van de oorzaak vinden 5 minuten. HSP 15 minuten. Trauma oplossen 15 minuten. Dan hebben we nog 10 minuten speling. Bv om een tweede trauma op te lossen, of om het eerste trauma op een andere manier te benaderen.
Meestal probeer ik een trauma op verschillende manieren aan te pakken. Dan kun je thuis afwisselen met je huiswerk-visualisaties. Maar we kunnen ook 3 traumas aanpakken.
Leren omgaan met hooggevoeligheid duurt 15 minuten. Als je dat uitgebreid wilt doen, slaan we de trauma’s over. Dus ook de oorzaak van je hooggevoeligheid. Dat zou dan in een tweede consult kunnen. We hebben dan extra tijd voor allerlei situaties uit je dagelijkse leven.
Hoeveel tijd het allemaal kost, is ook van jou zelf afhankelijk natuurlijk. Soms duurt het allemaal langer. Als je veel wilt vertellen, of als je veel vragen hebt. Of als je snel afgeleid bent. Maar vooral als je erg rationeel bent, en moeite hebt met visualiseren, dan kost het allemaal veel meer tijd. Dat geeft niet. Maar houd er dan rekening mee dat er een tweede consult nodig is.

Ik dacht een uur? Maar het klopt wat er op je website staat, dit was echt supersnel! En Ik heb er echt wat aan.
Als ik dit toepas dan voel ik gewoon rust, dan heb ik focus op mezelf, dan vergeet ik de buitenwereld en alle prikkels.

Je krijgt huiswerk mee.

De visualisaties werken beter, als je ze nog een paar keer herhaalt. Ik vertel je hoe vaak je ze moet doen.

Maak een geluids-opname! Dan kun je het thuis allemaal naluisteren.

Je kunt je visualisaties thuis meedoen, met de opname. Of je kunt ze opschrijven. Sommige dingen moet je gewoon vaker horen. Om het beter te kunnen laten bezinken. Kijk van tevoren hoe de opname-app op je telefoon werkt. Dat scheelt tijd!

 

Reacties van klanten lees je hier.

Nieuwste artikelen:

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven