praktijk voor natuurlijk genezen

menu

4 Weken behandelingen op afstand

Niet alle verzekeringen vergoeden behandelingen op afstand!

Als ik een foto van je kind heb, dan kan ik via de foto je kind behandelen.

Ik werk met geestkracht. Daarvoor is het niet nodig, dat je kind in dezelfde ruimte is als ik. Tegenwoordig gaat alles draadloos. Dus waarom zou je niet geloven dat geestkracht-behandeling ook zonder lijfelijk contact kan? Ik heb alleen een goede foto nodig. Via de foto kan ik het energieveld beïnvloeden, spanning en blokkades oplossen, en zo zorgen dat je kind zich beter voelt. Als je kind iets moet leren, dan moet je een keer hier in de praktijk komen. Bijvoorbeeld als het gaat om anders denken, beter gronden of afsluiten voor prikkels.  Maar als ik je kind niets hoef te leren, dan kan de behandeling op afstand.

Je kind hoeft dan niets te missen op school.

Behandeling op afstand is vooral handig, als de afstand te groot is. Of als je kind al van de ene therapeut naar de andere is geweest. Maar ook als het om psychische klachten gaat. Zoals depressie, verdriet of boosheid. Ook bij erg jonge kinderen kan het handiger zijn, als ze op afstand geholpen worden. Of juist bij pubers die 'geen zin hebben'.

Klachten die op deze manier behandeld kunnen worden zijn:

  • woede
  • stress
  • pijn (buikpijn, hoofdpijn, pijn na ongeval)
  • depressie
  • drukte (adhd)
  • concentratieproblemen
  • slaapproblemen
  • enz

We kunnen echt zeggen dat het deze week een stuk beter gaat!! Zelfs vandaag. De donderdag is altijd een lastige dag voor haar. Ze zei vanmorgen 1 keer dat ze buikpijn had maar daarna heb ik haar er niet meer over gehoord!!!

Echt fantastisch wat jij kan!!! Wat een gave en wat ben ik je meer dan dankbaar.

Om het goed te doen, behandel ik je kind 4 weken achter elkaar.

Als ik maar 1 keer zou behandelen, dan komen de klachten terug. Soms uit gewoonte. Je kind is gewend om met een driftbui te reageren, dus dat blijft hij doen. Of je kind is gewend dat er een blokkade zit, dus als die blokkade plotseling weg is, kan je kind hem weer terugroepen. Als we afspreken dat je kind geholpen wordt op afstand dan betekent dat, dat ik 4 weken achter elkaar je kind via de foto behandel. Dat gebeurt meestal op maandagen. Tussendoor pak ik regelmatig de foto even om het bij te houden. Soms zie je de verandering direct na de eerste behandeling. Meestal duurt het iets langer. Je kind vóélt zich wel beter, maar blijft nog even het oude gedragspatroon volgen. Pas na een poosje zie je dat ook het gedrag verandert.

Ik vraag van jou, mij elke week een update te mailen. Ik wil weten hoe het met je kind gaat, en waar je kind nog hulp bij nodig heeft.

Je kind kan reageren op de behandelingen. Een erg verlegen kind kan na de eerste week een beetje brutaal worden. Dan krijg je ruzie in huis. Of een kind met  woede-uitbarstingen ontspant, maar voelt zich nu verdrietig. Dit zijn normale reacties, waar het kind doorheen moet. Maar als ik dat weet, kan ik de volgende behandeling erop aanpassen. Aan de hand van jouw mail weet ik, welke behandelpunten voldoende zijn verbeterd. En waar nog aandacht aan gegeven moet worden. Die update is voor de behandeling erg belangrijk. Ik stuur je een update-mail met 6 vragen, die je elke week kunt beantwoorden. Geen hele verhalen. Ik wil alleen weten wat er veranderd is.

Zie je na een poos terugval, dan kan dat met 1 behandeling weer worden opgelost. Maar vaak hoor ik dat de verbetering blijvend was.

 

Wij vinden dat hij het prima doet! Echt stukken minder angstig. Het licht hoeft niet meer aan, gaat zelf zijn gang door huis heen ook als het donker is. Volgens ons heeft hij er echt baat bij gehad.

Hallo Jackelien, het gaat goed met mijn dochter. Ze zit nu lekker in haar vel. Ze komt wat meer voor zich zelf op en heeft de laatste tijd geen woedeaanvallen meer. Als we vinden dat het weer slechter met haar gaat, hoor je van ons. Super bedankt voor de behandeling!

Met mijn zoontje (8 maanden) gaat het heel goed. De nachten zijn nog steeds rustig. Super bedankt voor uw hulp. We kunnen allemaal weer rustig en volle nachten slapen.

Hoi Jackelien
Terwijl onze zoon fijn aan het spelen is, kijken mijn man en ik elkaar aan... Bijna tegelijk zeggen we dat hij weer de oude is. Hij is weer veel relaxter en daardoor is het hier in huis ook weer veel gezelliger zonder de strijd die hij elke keer met ons aanging. Aangezien we dit weekend met mijn ouders weg zijn zijn we hier heel erg blij mee! Nogmaals bedankt!

Het gaat nog steeds goed met mijn zoon, maar inderdaad toen hij weer naar school ging, was het allemaal weer moeilijker omdat daar een jongen is die hem pest. Toch ben ik blij met hoe het gaat. Erg blij zelfs. Ik denk dat het enorm geholpen heeft. Ik wil jou heel hartelijk bedanken voor alles! Ik hoop dat het blijvend is. Dat kan ik me bijna niet voorstellen, maar het lijkt echt enorm te helpen. Ik ben er heel blij mee. Ik zie nu namelijk het kind dat er altijd al was. Nogmaals: BEDANKT!!

Hartelijk dank! De klachten zijn zeker verbeterd. Het is weer een wereld van verschil :-)

Vandaag zei onze schoonmaakster/babysitter tegen me dat ze mijn zoon veranderd vond de afgelopen weken. Beter luisteren, meer rust, betere manieren, minder moeilijk... Dingen sneller accepteren! Ik lees tussen de regels door: beter in zijn vel zitten! Ik denk dat dit compliment voor jou is bedoeld!!! Het gaat ook beter met hem, juist de dingen zoals hierboven beschreven zijn echt waar!!!

Jackelien, je kunt je niet voorstellen hoe blij we met deze ontwikkelingen zijn. Ik ben er echt van overtuigd dat jij hem hierbij heel goed hebt geholpen en ons dus ook! Super bedankt. Ik hoop echt dat het zo blijft gaan.
...En alsnog heel erg bedankt wat je voor ons hebt gedaan tot nu toe!!!! Daar kan geen enkele dokter of therapeut tegenop, die we tot nu toe ontmoet hebben tijdens onze zoektocht naar hulp voor onze zoon.

Wij zijn via kennissen  in aanraking gekomen met Jackelien. We hebben het contact als erg prettig ervaren. Ook spannend wat er ging gebeuren.  We hebben een intake gesprek gehad en nadien heeft Jackelien onze zoon behandeld. We hebben grote verschillen gemerkt. Hij is meer en beter gaan praten. Hij is meer zich zelf en dat is z`n fijne ontwikkeling. Super Bedankt ook voor je gastvrijheid en hulp, als er iets is kunnen we Jackelien altijd mailen of bellen en dat ook erg prettig.

Het gaat duidelijk beter met onze zoon. Hij heeft sinds de start van de behandeling geen angstaanval gehad of stemmen gehoord.

(Na terugval 1 herhalingsbehandeling:) De klachten zijn sinds zondagavond weer verdwenen ze zit nu weer lekkerder in haar vel. We merken het aanzienlijk. Ik denk dat we de vorige keer te lang hebben gewacht voor een behandeling dus moeten we in de toekomst toch sneller aan de bel trekken. In ieder geval weer bedankt.

Jackelien, kun je haar nog één keer behandelen? Ze zit nu in de toetsenweek, en ze kan jouw steun wel weer even gebruiken. Het doet haar altijd zó goed! Ik denk dat eenmalig wel genoeg zal zijn.

Het gaat een stuk beter met onze zoon. Wij vinden hem vrolijker en hij zit beter in zijn vel. Zelfs juf op school heeft gezegd dat het heel goed gaat. Zij heeft ook duidelijk verandering gezien.

Ze is opener, alerter en spontaner geworden, vanmorgen is ze voor het eerst alleen naar boven gegaan om de tanden te poetsen. Op school is ze wakkerder zegt de juf.
Kortom ze is nu al (na 1 week) veranderd, ze is ook vrolijker.

Met onze dochter gaat het heel veel beter dan voor ik bij jou kwam. Ze is nu veel zelfbewuster en in balans. Ze kan veel beter met der gevoelens omgaan of zich daarin uiten en als ze nu nog eens een keer boos is komt ze der ook makkelijk weer uit en blijft ze er niet een halve dag in hangen. Super dus, en we zijn dus ook erg blij dat jij ons op zo'n "eenvoudige" manier hebt kunnen helpen.We gaan door met het  rugje wrijven (wat we van haar al echt niet meer over mogen slaan voor het slapen gaan) en mocht het in de toekomst weer minder gaan dan zoek ik zeker weer contact met je. Bedankt voor het helpen met ons lieve meisje!!!Op het kinderdag verbijf werd nog eens duidelijk aangegeven dat ze na jou behandelingen zoveel positief veranderd is! Echt voor mij nog eens extra de bevestiging dat we er goed aan hebben gedaan om contact met jou te zoeken. Ze gaat veel makkelijker om met de kinderen daar en uit zich makkelijker tegenover de leidsters. Super!

Het gaat heel goed met mijn dochter. Ze maakt grapjes, kan zelf tegen een plagerijtje en straalt totaal iets anders uit. Als ze boos is flipt ze niet meer helemaal uit en gedraagt ze zich snel weer normaal. In het begin durfde ik er bijna niet in te geloven. Maar het gaat echt heel goed!

Bedankt voor je behandeling.
Onze zoon krijgt al weken geen huiswerk meer mee van school.
Hij heeft meer kwalitatief contact met jongens uit de klas.
Hij is vrolijk en gezellig, niet snel meer boos/gefrustreerd.
Hij oogt zekerder en zit gewoon lekker in zijn vel.
Ook speelt hij meer buiten.
Hij had afgelopen vrijdag een prachtig rapport! Vooral zijn tempo en concentratie gaan goed.

Ik wil je even mailen om te zeggen dat het tot nu toe heel erg goed met mijn zoontje gaat. Als het weer slechter gaat en we ook weer hulp van jou nodig hebben dan laat ik jou dat weten.  Wil je al wel heel erg bedanken wat je voor hem en mij hebt betekend. Hij heeft het laatst wel over jou gehad dat hij naar je toe wil. Heb altijd wel verteld dat jij hem ook helpt maar dan op afstand. We willen je bedanken voor je goede zorgen!

Hoi Jackelien, ontzettend bedankt voor je hulp. Wij zijn erg blij dat onze dochter nu een stuk beter in haar vel zit en niet meer zo afwezig is. Ik heb echt het gevoel dat ik meer contact met haar heb, dankjewel.

Wat ik merk is dat ze echt iets positiever praat, ik vind het echt bizar en twijfel bijna of ik het me niet verbeeld, maar het is natuurlijk heel fijn!!

Ik moet zeggen dat het verder echt een verbetering is ten op zichte van de eerste keer dat ik bij je was. Vanaf dat moment heeft ze geen hoofdpijn meer gehad zegt ze. En ze klaagt er zelf ook niet meer over. Ook niet op school.

Dat is grappig. Ik lees je mail nu pas en zaterdagmiddag zeiden mijn man en ik tegen elkaar: "het is net of ze al anders aanvoelt." Dus het werkt!!!!! Niet dat ik twijfels over jou had maar eerder over de toelaatbaarheid van onze puber-dochter.

Onze zoon is er goed op vooruit gegaan door je behandeling; daar zijn we erg blij mee. Bedankt daarvoor!!

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven