praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Je échte tweelingziel is je afgesplitste zielenhelft.

Die kom je pas tegen als je niet meer hoeft te reïncarneren.

“Hij is mijn tweelingziel” zeiden ze alle zes. “Dit gaat veel dieper dan gewone liefde.” “Nou, dat is fijn”, zeg ik dan. Maar als je echt je tweelingziel bent tegengekomen, dan kan ik beter zeggen: “Sterkte!” Dat is enorm verwarrend. Indrukwekkend. Overweldigend. Gelukkig komt dit bijna nooit voor. Meestal is het ‘alleen maar’ iemand die je kent uit een vorig leven. Ook indrukwekkend en verwarrend. Maar minder erg. Hoe weet je of je nieuwe vlam je tweelingziel is? En hoe is het om je tweelingziel te ontmoeten?

 

Ooit was je één geheel met je tweelingziel.

We zijn ooit, als een vonkje bewustzijn, uit de bron van licht en energie gedruppeld. Daar begon onze reis, een enorme reeks verschillende levens. Steeds dieper de materie in. Steeds individueler. En nu zijn we op de terugweg. Terug naar de bron. We worden steeds bewuster. Steeds spiritueler. Totdat we weer thuis zijn, in het licht.

Ergens op weg naar beneden zijn we gesplitst, in een mannelijke en een vrouwelijke zielenhelft.

Omdat we toen niet meer compleet waren, kregen we een drang om ons te ontwikkelen. We wilden weer héél zijn. In eerste instantie zochten we naar de afgesplitste zielenhelft. De tweelingziel. De partner die ons aanvult, zodat we weer heel zijn. Maar het was de bedoeling dat we de verloren helft zélf zouden aanvullen. De laatste eeuwen heb je levens gehad als man, én als vrouw. Mannen worden gevoeliger en zorgzamer. Vrouwen worden krachtiger en onafhankelijker. Uiteindelijk zullen we zelf compleet zijn. Dan hebben we geen partner meer nodig.

Je komt je tweelingziel pas tegen als je klaar bent.

Als je je tweelingziel te vroeg tegenkomt, geeft dat alleen maar ellende. Je tweelingziel is vanaf de splitsing precies het tegenovergestelde van jou. Hij gaat een heel andere weg dan jij. Hij leeft in een heel andere omgeving. Je zou hem helemaal niet interessant vinden. Alleen, er is wel die enorme aantrekkingskracht… Beetje verwarrend.

Zolang je nog iets te leren hebt, zul je je tweelingziel niet tegenkomen. Het zou je ontwikkeling verstoren.

Jij en je tweelingziel kunnen pas samen verder als je allebei al héél ver bent in je ontwikkeling. Pas als je eigenlijk niemand meer nodig hebt. Als je niets meer hoeft te leren. Als je compleet bent in je eentje. Dus de kans dat je tweelingziel nú op aarde is, bij jou in de buurt, is erg klein. Dat zou zelfs een fout zijn in de organisatie. Hij zit niet in je zielsfamilie. "De echte hereniging met je tweelingziel is nooit op aarde", hoor ik van mijn Gids.

Hoe is het om je tweelingziel te ontmoeten?

M is haar tweelingziel tegengekomen. Aan de andere kant van de wereld. In een andere cultuur.

Ik hield meteen van hem zonder dat ik wist waarom. Eigenlijk een herkenning denk ik. Ik liep weg. Totaal in de war. Maar natuurlijk ging ik later terug. De aantrekkingskracht was zo sterk....

Je sprak over 1 ziel die in 2en is gedeeld. Zo voelt het ook heel duidelijk voor mij. Het voelt alsof je in 2en gescheurd word als je weggaat. Het is een heel zwaar proces. Ik hoop dat ik het ergste gehad heb. Het contact verbreken is geen optie. Ik denk dat ik dan overlijd aan een gebroken hart. Mijn hart doet nu gewoon al letterlijk pijn om niet bij hem te kunnen zijn. Onze band is sterker dan ooit en we zijn voor eeuwig met elkaar verbonden.  Hoewel het het meest heftige is wat je maar kunt meemaken is het tegelijkertijd ook de meest waardevolle gebeurtenis in mijn leven. 
Het is zoiets moois deze onvoorwaardelijke liefde. Het overstijgt alles. Alleen iemand die zijn of haar tweelingziel heeft ontmoet, zal begrijpen hoe intens dit is en dat dit je leven voorgoed zal veranderen.

Gelukkig hebben we allebei partners die onze verbinding begrijpen en toelaten. Niet altijd makkelijk natuurlijk voor hen.

Stel je bent zover. Je tweelingziel komt op je pad. Wat gebeurt er dan?

Jullie versmelten met elkaar. Als je met hem praat voelt het alsof je tegen jezelf praat. Je voelt je compleet, je hoeft niets meer. Er is geen drang meer om je te ontwikkelen, of om iets te bereiken, je wilt alleen maar bij de andere helft zijn. Alleen maar zijn.

Ja, zo is het precies. Tijd bestaat niet meer. Ook cultuurverschillen of leeftijdsverschil speelt geen enkele rol meer. Ook al is hij/zij helemaal niet het type waarop je normaal zal vallen. Zodra je elkaar ziet is het alsof de bliksem inslaat. Ik dacht dat ik gek geworden was.

Deze liefde herken je als thuiskomen. Het is een liefde die zover gaat dat je alles voor diegene over hebt. We zeggen hetzelfde, denken hetzelfde. Ik voel zijn pijn, hij die van mij. We dromen over elkaar. 

Deze liefde neemt zulke extreme vormen aan… Alleen met hem voel ik me compleet en volledig gelukkig. Ik heb 1 wens. Samen tegelijk doodgaan. Wetende dan weer samen te kunnen smelten. Voor altijd.

En juist dat is de reden dat je (normaal gesproken) je tweelingziel NIET tegenkomt op aarde. Het zet alles op zijn kop. Je ontwikkeling staat stil, je doet niets meer, je denkt niet meer. Omdat je zo gelukkig bent. Er is geen vooruitgang meer. En dat was nou juist wel de bedoeling van al die levens hier op aarde. Maar als je klaar bent, hier op aarde, dan kun je aan de andere kant herenigd worden met je tweelingziel. En dan is het voor eeuwig.

Dus: Voelt het alsof je je tweelingziel bent tegengekomen? Waarschijnlijk is het je zielsmaatje.

 

 

 

Tips en Inzichten over tweelingzielen

Wat kun je doen als je je tweelingziel bent tegengekomen?

  • Naar aanleiding van dit artikel komen er regelmatig mensen checken of hun grote liefde hun tweelingziel is. Tot nu toe was dat maar 2 keer het geval. Bij alle anderen was het iemand uit de zielsfamilie, of iemand die ze herkenden uit een vorig leven. Ook indrukwekkend en verwarrend. 
  • Ben je toch echt je tweelingziel tegengekomen? Dan zal daar wel een heel bijzondere reden voor zijn. Drie mogelijkheden:
  • Jullie zijn met zijn tweeën, ná de samensmelting, naar de aarde gekomen. Maar dan weet je zelf ook al precies waarom. En dan is je relatie niet verwarrend.
  • Of het is een ongelukje. Een fout in de organisatie. Je ziet hem. De bliksem slaat in. Totale verwarring. Identiteitscrises. Chaos. Dat duurt wel even, voordat dat weer goed komt.
  • Of, zoals M: Om kennis en ervaring op te doen. Over tweelingzielen, en over de ziel, reïncarnatie, enz. Om anderen te kunnen helpen met deze kennis en ervaring.
  • Zit het probleem wat dieper en heb je er een beetje hulp bij nodig? Maak dan een afspraak voor een consult. Één consult is meestal genoeg. Tijdens een consult wordt je energieveld 'schoongemaakt', oude emoties worden opgeruimd en trauma’s worden opgelost.

 

Hoe kan ik je helpen met een tweelingzielen-relatie?

  • Wil je weten of hij echt je tweelingziel is? Daar kan ik wel naar kijken (tijdens een consult-niet gaan bellen met alleen deze vraag).
  • Staat je wereld op zijn kop omdat je je tweelingziel hebt ontmoet? Ik help je weer orde in de chaos te krijgen. In je hoofd, in je emoties, in je lijf.
  • Ik kan je helpen contact te maken met je gids.

Wil je leren hoe je zélf je klachten aanpakt met visualisatie?

 

Ik ben Jackelien Cerrone.

Energetisch therapeut en paranormaal therapeut.

Ik communiceer niet met je ratio maar met je onderbewuste.
Via het energieveld en het onderbewuste zoeken we de oorzaak van je klachten. Met helder waarnemen zie ik wat er gebeurd is.
Met energetische therapie brengen we je energieveld in balans.
En met visualisatie lossen we problemen op in het onderbewuste.
Ik ben gespecialiseerd in traumaverwerking en hooggevoeligheid.

Meer over mij lees je hier.

 

Inspiratie en Tips: Spiritualiteit & de Spirituele Wereld

Inspiratie en Tips: Spiritualiteit & de Spirituele Wereld

 

 

 

 

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven