praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Hoe gebruik je de kracht van gedachten om gezond en gelukkig te zijn?

Gratis minicursus "werken met de kracht van gedachten".

Het is ongelooflijk wat je met gedachtenkracht kunt doen. Ik ben paranormaal therapeut. Ik help mensen, door klachten weg te denken. Dat werkt heel goed. Soms dacht ik zelf: “Maar dat kan helemaal niet!” En dat is leuk. Want als je dat van tevóren denkt, dan kan het inderdaad niet. Maar als je het gewoon probeert, dan kunnen er wondertjes gebeuren. Als ik dat kan, dan kun jij het ook. Hier een gratis minicursus "werken met de kracht van gedachten".

 

Eerst even in het kort de theorie: Wat je denkt wordt werkelijkheid.

Gedachten zijn klodders energie, met informatie. Wat je denkt, straal je uit. Wat je uitstraalt, trek je aan. Alles is mogelijk. De enige beperking is je eigen denken. Elke sporter weet het: Wil je topprestaties, dan moet je eerst overtuigd zijn dat je het kunt. Alle twijfel uit je hoofd zetten. Als je denkt: “Dat lukt nooit!”, dan hoef je het helemaal niet te proberen.

Beginners:

Voor beginners is het al leuk, om te zien dat je je eigen voeten warm kunt denken. Dat je spanning kunt wegdenken. Dat je je pijn kunt verplaatsen met je gedachten. En wegdenken. (Hoe je dat doet staat hieronder bij de Tips.) Denk je nu al: “Dat kán helemaal niet!”? Dan zal het ook niet lukken.
Je kunt ook de spanning bij je kind wegstrijken voor hij gaat slapen. Je kunt verdriet, angst of pijn bij je kind wegdenken. Ik doe dat dagelijks in mijn praktijk, en jij kunt het ook!

Gevorderden:

Wil je een nieuw huis? Nieuwe baan? Nieuwe liefde? Dat kan. Maar wat denk je van gezondheid? Meer energie, meer vrienden, meer lol in je leven? Meer vrede in huis, meer zelfvertrouwen, rust in je zelf, stoppen met roken, afvallen? Deze dingen kun je aantrekken, door ze te ‘bestellen’. Bedenk precies wat je wilt. Tot in de details. Zie het voor je. Voel het. Vergeet niet erbij te bedenken wannéér je het wilt. (Nú mag ook) Doe dit gefocust. Zet alle andere gedachten uit je hoofd. Maak er een ‘bestelling’ van. Stuur de bestelling omhoog, laat het los, en ga er vanuit dat je zult krijgen wat je besteld hebt. Op het moment dat je wenst. Dat dit echt werkt kunnen verschillende mensen beamen. Werkt het bij jou niet? De enige beperking is je eigen denken. Veel gevorderden in deze cursus weten, wat je met gedachtenkracht kunt doen. Maar ze geloven dat er grenzen zijn. Een nieuwe baan visualiseren? Oké. Maar de pijn die je hebt, kun je niet wegdenken. Want daar geloof je niet in. Jammer. Welke gedachte zit er in jouw onderbewuste, die het tegenhoudt? (Klik hier voor 326 mogelijke saboterende gedachten.) Zet dan eerst die gedachte uit je onderbewuste.

Experts:

Als je al jaaaaaaaaaren zo met gedachtenkracht werkt, dan merk je dat er steeds meer kan. Omdat je steeds minder gelooft, dat iets NIET kan. Dan mag je jezelf misschien wel expert noemen. Een expert op dit gebied heeft al heel wat 'kan-niet’s overwonnen. En dus is er nog veel meer mogelijk. Als je je bijvoorbeeld niet laat afleiden door medische of wetenschappelijke ‘bewijzen’ zoals stofjes die missen in de hersenen, dan kun je ook klachten wegdenken. Sterker nog. Als je weet dat er een stofje mist, dan kun je dat stofje erbij denken.

Is het werkelijk zo simpel? Ja! Ik maak dagelijks dit soort wondertjes mee!

 

9 Tips om gedachtenkracht in te zetten

Wat kun je zelf doen met gedachtenkracht?

 • Heb je een pijnlijke knie? Denk dan de pijn eens iets opzij... Waarschijnlijk lukt dat. Speel daar wat mee. Denk de pijn groter, kleiner, naar de andere knie... En denk dan de pijn uit je lichaam, de grond in.
 • Denk je hoofdpijn weg. Denk je spanning weg. Denk je hoofd leeg en helder. Denk je relatie liefdevoller. Denk je kind gelukkig. Denk je huis vredig. Stel het je voor. Zie het voor je. Voel dat het gebeurt, dat het is zoals je wenst...
 • Wat je uitstraalt trek je aan. Dus straal gezelligheid uit, tevredenheid, vriendschap, liefde, vertrouwen.
 • Heb je geleerd niet alles te geloven, omdat dat naïef of dom zou zijn? Jammer. Want wat je niet gelooft kan ook niet gebeuren.
 • Denk je dat je wel hoofdpijn kunt wegdenken, maar niet die andere pijn, omdat daar een ontsteking zit? Denk dan de ontsteking weg. Of denk je dat dat niet kan?...
 • Een ruimte die niet lekker voelt kun je zuiveren. Visualiseer dat alles wat niet lekker voelt, wegstroomt in de aarde.
 • Laat je spanning wegstromen. Laat je pijn wegstromen. Visualiseer je lichaam ruimer. Voel dan ook dat dat gebeurt. Stuur licht door je lichaam. Stuur licht naar je pijnlijke, zieke of zwakke plek.
 • Houd er wel even rekening mee dat jouw wens niet ten koste van iemand anders gaat.
 • Lukt het niet alleen? Maak dan een afspraak voor een consult. Dan doen we het samen.

 

Hoe kan ik je hier bij helpen?

 • Bovenstaande visualisaties kunnen we samen doen waardoor ze intenser werken.
 • Heb jij zo'n saboterende gedachte? Samen vinden we de onderliggende oorzaak. En dat lossen we op.
 • Ik geef je de juiste visualisaties, speciaal voor jouw situatie.
 • Ik haal stress en spanning uit je lijf.

Wil je leren hoe je zélf je klachten aanpakt met visualisatie?

 

Ik ben Jackelien Cerrone.

Energetisch therapeut en paranormaal therapeut.

Ik communiceer niet met je ratio maar met je onderbewuste.
Via het energieveld en het onderbewuste zoeken we de oorzaak van je klachten. Met helder waarnemen zie ik wat er gebeurd is.
Met energetische therapie brengen we je energieveld in balans.
En met visualisatie lossen we problemen op in het onderbewuste.
Ik ben gespecialiseerd in traumaverwerking en hooggevoeligheid.

Meer over mij lees je hier.

 

Test: Ben je hooggevoelig, of hoogsensitief, of allebei?

Inspiratie en Tips: Bewustzijn & Zelfbewustzijn

Jackelien, ik heb hier weer zo’n ontzettend mooie ervaring mee gehad, dat ik deze héél graag met je wil delen, omdat jij mensen er telkens weer van probeert te overtuigen dat het werkt; nou ik heb het opnieuw aan den lijve ondervonden!

Ik heb vroeger 11 jr. met veel liefde en plezier als filiaalmanager gewerkt bij een modezaak.Totdat ik allerlei gewrichtsklachten kreeg. Ik kwam in de medische molen terecht, durfde daarover niks op het werk te vertellen, maar het werk werd alsmaar moeilijker vol te houden. Uiteindelijk heb ik met bloedend hart afscheid genomen van mijn Oh zo leuke baan. Ik ging dus wegens mijn lichamelijke klachten op kantoor zitten. (bah, niks an!) In de tussentijd werd ontdekt dat het reuma bleek te zijn, en na even zoeken kreeg ik uiteindelijk het juiste medicijn, waardoor ik me weer hartstikke goed voelde. Ik had niet meer zoveel pijn, en begon mijn oh zo leuke baan in de winkel enorm te missen. Maar ja, fulltime in de winkel was geen optie meer…..en, zo werd mij gezegd, als ik van plan was om als parttime verkoopster terug te komen, dan begonnen ze er niet aan, want dan kozen ze wel voor een meisje van een jaar of 17.

Maar, gedachtenkracht werkt gelukkig écht: Ik wandelde in de polder met onze hond, en dacht de héle tijd: wat zou het toch mooi zijn, als ik dat werk in de winkel wél gewoon parttime zou mogen doen. Dan maar niet meer als filiaalmanager, maar gewoon als parttime verkoopster. Dát werk past gewoon bij me!  ………..  Op het moment dat ik de polder uitliep, bliepte mijn mobiel in mijn zak. Ik keek, en zag dat ik een berichtje had van een ex-collega uit de winkel:  ‘Hoi Anne, hoe zou jij het vinden om parttime bij mij in het team te komen werken, in een nieuw te openen filiaal van ons?
Jackelien, ik viel bijna flauw van verbazing! Ik heb haar direct gebeld, zij benadrukte dat het écht voor maar ‘slechts’ 15 uur per week zou zijn, of ik dat niet erg vond dan? Nee! Natúúrlijk vond ik dat geen probleem! Het was juist fantastisch voor mij! Het was precies wat ik graag wilde! Het was precies, wat ik in gedachten constant heb gehoopt! Zij heeft voor mij een goed woordje gedaan bij haar rayonmanager, dat zij in haar nieuwe team van jonge, onervaren meiden óók graag iemand met ervaring erbij wilde hebben, en ik ben opnieuw aangenomen! Gewoon, als parttime verkoopster voor 15 uur p.wk., wat voor mijn lichaam prima te doen is. 
IK BEN EEN GELUKKIG MENS!

Daarom wilde ik dit graag even met je delen. Dankjewel, dat je mij hebt weten te overtuigen dat gedachtenkracht werkt. Ik heb het nu alwéér zelf ervaren, dat het daadwerkelijk zo is! Verwonderlijk!

 

Groetjes Anne

 

 

 

 

 

 

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven