praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Brief van een moeder van een kind met autisme

Hallo Jackelien

Mijn zoontje (9 jaar) had thuis last van ernstige driftbuien en was onhandelbaar thuis. Hij had een heftige tijd achter de rug op school. Hij heeft een vorm van autisme en werd op zijn oude basisschool niet begrepen door de leerkrachten. Ze konden hem de zorg niet geven, die hij op dat moment nodig had. In plaats van hem extra hulp aan te bieden werd hij steeds vaker in het strafhoekje gezet. Ze straften hem vaak voor dingen waar hij zichzelf totaal niet van bewust was. Hij had geen idee wat hij fout had gedaan.  Thuis was hij hierdoor erg boos en onhandelbaar. Als ouders raakten we de grip op hem kwijt. Hij is zelfs een periode uit huis geplaatst omdat het thuis niet meer leefbaar was. Op dat moment kwam ik met jou in contact. Ik heb veel gehad aan jouw behandelingen en de tips/adviezen die ik van je gekregen heb. Ook onze zoon heeft veel profijt gehad van jouw behandelingen. Hij is een stuk rustiger geworden waardoor de rust thuis weer terug kwam. De sfeer verbeterde omdat hij minder snel boos was. Jij nam bepaalde spanningen bij hem weg waardoor hij beter in zijn vel kwam te zitten. Hij ervaarde dat hij niet altijd boos hoefde te worden wanneer de spanningen te hoog opliepen. Je hebt veel voor ons gedaan Jackelien en we zijn je er tot op de dag van vandaag nog steeds erg dankbaar voor. Ons leven is zo verandert met een jaar geleden. We kunnen nu weer van elkaar genieten en samen leuke dingen ondernemen zonder dat er vervelende driftbuien bij komen. Ook onze zoon ziet het leven weer veel positiever tegemoet. Hij heeft inmiddels geleerd om meer over zijn emoties te praten en zijn boosheid op andere manieren te verwerken. Zijn boze buien zijn er bijna niet meer. Inmiddels zit hij op een andere school en na een moeizame start gaat hij nu weer met plezier naar school.

Onze zoon is behandeld d.m.v. een intake gesprek met foto bij jou in de praktijk en daarna heb je hem nog vier keer behandeld. Wanneer de spanningen te hoog opliepen belden we je op en behandelde je hem nog eens extra. Je hebt hem zelfs enkele keren meerdere dagen achter elkaar behandeld om de spanningen weg te nemen waardoor hij een redelijk goede start kon maken op zijn nieuwe school. Een telefoontje en jij zorgde er direct voor dat het beter ging met onze zoon. We konden direct aan hem merken wanneer hij door jou behandeld was. Hij straalde meer rust uit en gaf dat zelf soms ook aan

Wij zijn super tevreden over het resultaat over jouw behandelingen en zullen wanneer het nodig mocht zijn zeker bij je terug komen. We hebben ook vaak bij andere mensen jouw naam genoemd en onze positieve bevindingen met hen gedeeld.

Ik heb de behandelingen als zeer prettig ervaren omdat we direct een beroep op jou konden doen als het niet goed ging met onze zoon waardoor het ook direct effect had en de rust bij ons thuis snel terug kwam.

Jackelien, ik voelde me direct op mijn gemak bij jou en voelde de steun, die ik op dat moment zo hard nodig had. Ik was zo vaak tegen onbegrip van mijn omgeving, maar ook van medisch specialisten aan gelopen, over het gedrag van mijn zoon. Niemand leek ons te kunnen helpen en de situatie leek echt uitzichtloos. Maar jij hebt ervoor gezorgd dat het uiteindelijk toch weer goed gekomen is met onze zoon. Hij staat veel positiever in het leven en ook veel mensen in onze omgeving zien dat hij veel meer rust uitstraalt. Ik heb me nooit bezwaard gevoeld om een beroep op je te doen. Je stond altijd voor ons klaar en dat waardeer ik enorm.

De behandeling riep wel veel vragen bij mij op omdat ik het soms zo onverklaarbaar vind waarom deze behandelingen wel werken en er geen enkele arts een oplossing voor het probleem had.

Bij deze wil ik je nogmaals bedanken voor alles wat je voor ons gedaan hebt. Het gaat nu zo goed met mijn zoon. Hij is zo’n blij jongentje en kan weer genieten van het leven! Hoe fijn is dat!!!!!!!

Nieuwste artikelen:

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven