praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Inspiratie komt pas als je stopt met denken.

Hoe hoger je je afstemt, hoe beter het stroomt.

Inspiratie is als licht, dat in je denken binnenkomt. Het laat daar iets nieuws ontstaan. Nieuwe ideeën, nieuwe inzichten, nieuwe mogelijkheden. Alles kan jou inspireren, als je er voor openstaat. Een liedje. Een geur. Een kleur. Een woord. Als je er voor openstaat, roept het je creativiteit wakker. Inspiratie is dus iets heel anders dan intuïtie. Want intuïtie is aanvoelen, weten. Inspiratie is als een rivier die door je heen stroomt. Je kunt je erop afstemmen. Hoe hoger je je afstemt, hoe beter de inspiratie stroomt.

 

Inspiratie is als een rivier die door je heen stroomt.

Je kunt je erop afstemmen. Dan merk je, dat je normale manier van denken stopt. Dan komen er hogere, zuiverdere gedachten. Alsof je met je denken in een hogere werkelijkheid zit.

Inspiratie brengt je bij je eigen wijsheid en creativiteit.

Het denken kan dat niet. Het denken kan alleen bekende gedachten herhalen, koppelen aan andere oude gedachten, en daar conclusies uit trekken. Als je een uitspraak hoort die voor jou nieuw is, dan vergelijkt je denken het, met de gedachten die jij al had. Dan kun je die uitspraak verwerpen, of als waarheid aannemen. Meestal vind je alleen dat wáár, wat bij je oudere overtuigingen past. Het denken is meestal niet creatief. Heb je een probleem hebt? Moet je een beslissing nemen? Je kunt er lang over nadenken, maar meestal komen steeds dezelfde gedachten voorbij.

Stop met denken. Dan kan er iets heel nieuws ontstaan.

Ga iets heel anders doen. Of slaap er een nachtje over. Juist als je de hele dag maar blijft piekeren, is het een goed idee om je af te stemmen op inspiratie. Ga lezen. Kijk of luister eens naar iets ánders. Want álles kan inspiratie geven. Zie het maar zo: Sacherijnige gedachten zijn zwaar. Vrolijke gedachten zijn lichter. Inspiratie geeft je nóg lichtere gedachten en ideeën.

Hoe hoger je je afstemt, hoe beter het stroomt.

Elke gedachte die je door inspiratie binnenkrijgt, kan je weer inspireren naar de volgende gedachte.

 

6 Tips om de inspiratie te laten stromen

Hoe kun je weer meer inspiratie krijgen?

 • Laat eerst alle gedachten uit je hoofd wegstromen, stel je maar voor dat het vlinders zijn, zet je schedeldak open en zie ze wegfladderen, steeds hoger, helemaal naar de zon.
 • Stel je dan voor dat de zon een gouden straal Inspiratie naar beneden stuurt, en laat die bij je binnenkomen. In je hoofd of in je hart.
 • Stel je voor dat Inspiratie van een stralende ster komt, nodig die ster uit in je hoofd te komen en laat hem daar stralen.
 • Maak een collage van mooie inspirerende foto's.
 • Schrijf mooie inspirerende woorden op een blad. Hang dat aan de muur in je werkkamer, je keuken, het toilet. Kijk er regelmatig naar, en láát ze je inspireren. Voorbeelden van inspirerende woorden: sereniteit, liefde, zachtheid, vrijheid, kracht, onbegrensdheid, enz.
 • Ga mediteren met zo'n inspirerend woord. Kies één woord dat voor jou inspirerend is. Herhaal dat woord rustig in gedachten, steeds weer. Als je merkt dat je aandacht afdwaalt breng je die gewoon weer terug bij jouw inspirerende woord.
 • Heb je er een beetje hulp bij nodig? Maak dan een afspraak voor een consult. Één consult is meestal genoeg. Tijdens een consult wordt je energieveld 'schoongemaakt', oude emoties worden opgeruimd en trauma’s worden opgelost.

 

Hoe kan ik je helpen je inspiratie terug te vinden?

 • Door zorgen of trauma's kan je inspiratie blokkeren. Dat kunnen we oplossen.
 • Inspiratie komt binnen via het kroonchakra, boven op je hoofd. Als dat geblokkeerd is kunnen we dat oplossen.
 • Ik geef je de juiste visualisaties, speciaal voor jouw situatie.
 • Ik haal stress en spanning uit je lijf.

Wil je leren hoe je zélf je klachten aanpakt met visualisatie?

 

Ik ben Jackelien Cerrone.

Energetisch therapeut en paranormaal therapeut.

Ik communiceer niet met je ratio maar met je onderbewuste.
Via het energieveld en het onderbewuste zoeken we de oorzaak van je klachten. Met helder waarnemen zie ik wat er gebeurd is.
Met energetische therapie brengen we je energieveld in balans.
En met visualisatie lossen we problemen op in het onderbewuste.
Ik ben gespecialiseerd in traumaverwerking en hooggevoeligheid.

Meer over mij lees je hier.

 

Inspiratie en Tips: Bewustzijn & Zelfbewustzijn

Inspiratie en Tips: Bewustzijn & Zelfbewustzijn

 

 

 

 

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven