praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Voorbeeld van een HSP-consult

"Je schrijft dat hooggevoeligheid veroorzaakt wordt door onveiligheid in de jeugd. Nou, dat heb ik".

Er was altijd een hele nare sfeer in huis. De details daarover meld ik hier niet. "Ik ben atijd op mijn hoede. Altijd aanpassen". Ze was hooggevoelig. En ze had gevoelige darmen. Een speciaal dieet hielp. Maar ze kon zich moeilijk ontspannen. Bij teveel prikkels sliep ze de hele nacht niet.

Ik legde mijn handen op haar schouders. Er zat heel veel spanning.

Dat hebben we eerst opgeruimd. Vooral haar hersenen voelden overaktief aan. Daar hebben we een paar visualisaties voor uitgeprobeerd. Thuis kan ze daarmee afwisselen.

Voor haar hooggevoeligheid heb ik haar geleerd, hoe je je kunt beschermen tegen teveel prikkels.

De aura klein houden, dus. Maar bij mij in de praktijk gaat dat iets verder dan wat ik hier heb geschreven. We hebben dit getest door een situatie te visualiseren, die voor haar lastig is. Maar nu met de nieuw geleerde truckjes. Ze voelde duidelijk dat ze zich met een kleine aura veel beter voelt, in die situatie. Rustiger, veiliger, minder geraakt.

Omdat we nog tijd over hadden hebben we ook gekeken naar de oorzaak van haar hooggevoeligheid. De thuissituatie uit haar jeugd. Met een visualisaties hebben we dat ontstoord. Op 3 manieren: Door het in een ander licht te zien, door het te veranderen, en door zich voor te stellen, dat ze tóén al haar aura klein kon houden.

Haar hele jeugd voelde anders aan. De spanning en angst vielen er af. Ze voelde zich veilig en krachtig.

Sommige mensen pikken de visualisaties heel snel op, en voelen direct hoe goed het werkt. Dan hebben we tijd over. Zij ook. Ik kon haar ook nog een visualisatie geven waarmee ze heel makkelijk in slaap valt. Die staat op haar opname. Dus die kan ze thuis afspelen als ze in bed ligt.

Jackelien, ontzettend fijn dat ik een opname heb kunnen maken. Zó waardevol. Bedankt voor de fijne sessie van vanmiddag, erg verhelderend. Dat je mijn 'probleem' in twee delen opsplitste (hooggevoeligheid en trauma) maakt het ook erg duidelijk. Ik voel me nu heel kalm en krachtig en voel dat ik weer verder kan. Dank je wel.

We hebben dus niets gedaan voor de gevoelige darmen. Maar als ze zich veiliger en rustiger voelt in haar lijf, dan ontspannen de darmen ook wel. Die reageren dan niet meer zo overgevoelig. Want het was een intolerantie (gevoeligheid) en geen allergie.

 

Ook een beetje hulp nodig?

Maak dan een afspraak voor een consult. Tijdens een consult wordt je energieveld 'schoongemaakt', oude emoties worden opgeruimd en onderliggende problemen worden opgelost. Eén consult is meestal genoeg.

 

 

Nieuwste artikelen:

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven