praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Is je kind hooggevoelig?

Hooggevoelige kinderen veranderen de wereld.

Wij kunnen veel van onze kinderen leren. Omdat ze op bepaalde gebieden verder zijn dan wij. Eerlijker, duidelijker, bewuster, intenser. Ze voelen feilloos aan, of je wel eerlijk bent. Zij houden hun ouders en leraren een spiegel voor. Ze maken je bewust van je eigen gedrag. Voor ouders kan dat heel confronterend zijn. Soms is het al helemaal mis gegaan, tussen ouder en kind. Door onbegrip en machteloosheid kunnen beiden in niet-werkend gedrag vervallen. Ouders kunnen proberen met alle macht het kind onder controle te houden...  wat niet lukt. En kinderen kunnen onhandelbaar gedrag gaan vertonen. Dit gedrag weerspiegelt absoluut niet hun ware zelf. Het is alleen een poging hun kwetsbare innerlijk te beschermen.

Veel kinderen zijn hooggevoelig of hoogsensitief.

Ze voelen emoties en stemmingen aan van anderen. Ze kunnen verward raken van volwassenen, die niet eerlijk zijn over hun emoties. Ze kunnen ook last hebben van de emoties van anderen. Doordat ze deze emoties overnemen, en dan niet los kunnen laten. Jij bent 5 minuten boos, en je kind is de hele dag van slag.

Hallo Jackelien, ik wilde je even met vreugde vertellen dat mijn zoon vandaag voor het eerst op school zijn aura heeft verkleind, hij was trots dat het gelukt was, dank je voor de goede uitleg afgelopen donderdag, de autorit naar den Helder terug was gevuld met goede energie!!! Dank je wel!

Door (te)veel prikkels raken ze van slag.

Vaak zijn ze overgevoelig voor bepaalde voedingsmiddelen. Of voor additieven. Dat kan allerlei verschijnselen oproepen. Van eczeem tot razernij. Ook kunnen ze gevoelig zijn voor lawaai en drukte. Voor elektrische straling, computerstraling of aardstraling. Ze zijn snel overprikkeld. En omdat ze zo gevoelig zijn, krijgen ze veel meer prikkels binnen dan wij. 'Drukke' kinderen spiegelen de drukte die ze om zich heen ervaren. En dat kan dus ook de 'drukke' energie van aardstraling zijn.

De kinderen van nu tasten hun omgeving af met hun energieveld.

Ze hebben een gevoelig energieveld. Maar niemand ze heeft uitgelegd, wat een energieveld is. Of wat je ermee kúnt. Dus ze kunnen niet goed omgaan, met wat ze daarin voelen. De één wordt 'druk'. De ander onzeker. Een derde spiegelt gedrag en emoties, van degene waarmee ze spelen. Vaak stroomt de energie in hun aura de verkeerde kant op. Omhoog, in plaats van omlaag. Daardoor voelen ze zich niet lekker in hun lijf. Ze kunnen de onrust niet laten wegstromen. Alles blijft in hun aura rondtollen.

Sommige Nieuwetijdskinderen zijn allerlei artsen langs geweest. En hebben allerlei etiketten opgeplakt gekregen.

Met medicijnen wordt geprobeerd, gewenst gedrag tevoorschijn te toveren. Dat dit voorbijgaat aan de behoeften van het kind is duidelijk.

Ik zie wie je kind is, diep van binnen. En ik zie wat hij nodig heeft, om weer goed in zijn vel te zitten.

Ik kan helpen de aura tot rust te brengen, en af te schermen. Ik kan je kind gronden. Of ik kan hem leren het zelf te doen. Ik voel welke invloeden je kind storen. Zodat je maatregelen kunt nemen. Ik kan je helpen het gedrag van je kind in een ander licht te zien. Daardoor komt er meer begrip, tussen jou en je kind. Dan is dat gedrag niet meer nodig. Maar wat ik nog belangrijker vind: Ik kan je kind helpen, een beter zelfbeeld te krijgen. Meer zelfvertrouwen, meer lef, meer rust en vrede in zichzelf. Zodat hij zich goed voelt over zichzelf. Weer in zijn eigen kracht komt. In balans en in vrede. Zoals het hoort bij een nieuwetijdskind!

Wil je weten, wat er met jouw kind aan de hand is? Via een foto kan ik je dat precies vertellen.

Daar hoeft je kind niet zelf bij te zijn. Wil je weten wat ik voor je kind kan doen?
Zie consult voor kinderen
en resultaten met kinderen in praktijk Leven in Licht
 

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven