praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Inspiratiemails: Energie en het energieveld

Je energieveld is een stress-magneet

Zit je vol met stress en kun je je niet meer ontspannen?

Je aura bestaat uit verschillende lagen. Één van die lagen is het elektro-magnetische veld. Dat veld werkt als een magneet. Alles wat je onderbewuste bezighoudt blijft hier plakken. Dat zijn vaak de dingen die je zelf juist wilt loslaten. Je trekt als een magneet situaties en energieën aan. Welke dat zijn hangt van je eigen ‘programmering’ af.

 

Heb je rust nodig, dan trek je onrust aan.

Wil je rust, dan programmeer je jezelf om onrust te vermijden. En dus gaat alle aandacht naar onrust. Je ziet meer onrust. Je voelt meer onrust. Ook je eigen gedachten en emoties kunnen onrust geven. Die blijven ook plakken aan je magneet. Die kun je niet loslaten. Als je magneet vol begint te zitten, dan geeft dat heel veel stress.

Je kunt ook een magneet zijn voor kritiek.

Alles wat voelt als kritiek kun je niet vergeten. Alle opmerkingen. Alle blikken. Ook alle zelfkritiek. Blijkbaar heb je jezelf geprogrammeerd om alle kritiek goed te onthouden. Waarom weet je niet. Dat ben je allang vergeten. Je hebt alleen onthouden: “Zorg dat je geen fouten maakt, dan krijg je geen kritiek”. Maar altijd als iemand op een bepaalde manier naar je kijkt trekt dat je aandacht, het raakt je, je voelt je gekwetst of misschien wel aangevallen…. En ál die situaties zitten nu nog in je elektro-magnetische veld opgeslagen. Met de programmering: “Zorg dat je geen fouten maakt”. En het voelt als een grote zak vol stress op je rug.

Je kunt een magneet zijn voor de emoties van anderen.

Je kunt een magneet zijn voor alles waar je moeite mee hebt. Alles waar je niet mee om kunt gaan. Alles wat je lastig vindt. Heb je moeite met boze mensen? Dan voel je die boosheid in je eigen lijf. Soms als boosheid, soms als onrust. Misschien blijf jij er langer mee zitten dan die ander.

In feite ben je informatie aan het verzamelen.

Juist omdat je wilt begrijpen hoe het werkt. Zodat je het ooit zult kunnen oplossen. Maar het voelt als steeds meer ballast. Na verloop van tijd zit je energieveld propvol. Met allerlei vervelende herinneringen, gedachten en emoties. Klodders stress. En dat voelt niet lekker. 

Hoe laat je het los? Door jezelf anders te 'programmeren'.

Energie moet stromen. Net als water. Al die klodders in je magnetische veld verstoren de energie-voorziening van je lichaam. Dat kan lichamelijke klachten geven. Meestal een stijve nek. Of een rug die vastzit. Of benauwdheid. Omdat de borstkas vast gaat zitten. Het is dus belangrijk om je elektro-magnetische veld anders te programmeren. Zodat je niet alles vasthoudt. Heb je daar een beetje hulp bij nodig? Maak dan een afspraak.

 

8 Tips voor het omgaan met stress

Wat kun je er zelf aan doen?

 • Meestal gaat de aandacht naar alles wat je stoort. Probeer dat om te draaien: Ga met je aandacht naar wat je wél wilt. Erger je niet aan de 8 uur die je werkt, maar doe gewoon je werk en houd je aandacht bij wat je in je vrije tijd gaat doen. Dat voelt al veel beter.
 • Op dezelfde manier: Richt je aandacht op complimenten, en negeer alles wat voelt als kritiek. (Deze tip is ALLEEN voor mensen die veel te onzeker zijn!)
 • Ben je een magneet die alles aantrekt? Een magneet heeft polen. Draai de polen om en word een magneet die onrust afstoot. Gewoon door dat te visualiseren. Nu je dit leest zie je het al voor je, toch?
 • Je kunt ook een klusjes-magneetzijn; alles wat je nog moet doen stapelt zich op en je ziet de stapel alleen maar groter worden... Maak dan een lijst, op papier. Wat op papier staat hoeft niet meer in je hoofd en in je aura te blijven. (Lees ook: Fut/energie verspillen)
 • Je kunt je ontladen in de natuur. Ga met je rug tegen een dikke eik staan. De eik zal alles van je elektro-magnetische veld overnemen. De boom heeft ook een energieveld, en dat is veel krachtiger dan dat van jou. Voel maar hoe jouw stress door de boom naar beneden wordt getrokken, de grond in.  Het enige wat jij hoeft te doen is het op dat moment willen loslaten. Of ga in het gras liggen, of op zacht mos. Wel uitkijken voor teken natuurlijk.
 • Geen bos of boom in de buurt of bang voor teken? Je kunt ook visualiseren dat er in de grond onder je voeten een magneet is die zo sterk is dat hij alle stress van je af trekt.
 • Heb je er een beetje hulp bij nodig? Maak dan een afspraak voor een consult. Één consult is meestal genoeg.

 

 

 Wat kan ik voor je doen?

 • Ik kan je helpen te ontladen als je al teveel stress vasthoudt.
 • Ik kan je helpen je programmering te veranderen, omdat ik zie wanneer en waarom je jezelf zo geprogrammeerd hebt.
 • En ik kan je helpen een goede visualisatie of affirmatie te vinden om jezelf anders te programmeren.
 • Ik kan je helpen anders om te gaan met stress, kritiek, lastige situaties.
 • Ik geef je de juiste visualisaties, speciaal voor jouw situatie.
 • Ik haal stress en spanning uit je lijf.
 • Slecht zelfbeeld? Ik help je je zelfbeeld te verbeteren en meer zelfvertrouwen te krijgen. Ik help je sterk en zelfbewust te zijn.
 • Ik kan je helpen oude boosheid en verdriet los te laten. Ik help je vrede te krijgen met jezelf, je opvoeding, je ziekte, je toekomst, je ex. Ik help je gevoelens van spijt, schuld en oneerlijkheid op te lossen.
 • Ik help je snel en eenvoudig trauma's op te lossen. Niet verwerken maar echt oplossen.
 • Trauma's verwerken we op drie niveaus. Daarom werkt het zo goed.
 • Hooggevoelig? Hooggevoeligheid heeft een oorzaak. En hooggevoeligheid kun je afleren. En ik leer je gronden en afsluiten op een manier die voor jou goed werkt.
 • Ik geef je praktische tips en oefeningen waarmee je de lastige situaties makkelijker aankunt.
 • Je krijgt 'huiswerk' mee in de vorm van visualisaties. Daarmee kun je zelf verder.
 • Lees hier de reacties van klanten.

  

Meer lezen?

Inspiratiemails: Energie & je Energieveld


 

 

 1. Zeer verhelderend, jouw inspiratiemail en altijd fijn om te krijgen!
  Knap dat je op een verfrissende, no-nonsense manier de informatie voor iedereen toegankelijk weet te maken.

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven