praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Oude boosheid loslaten kan heel simpel met visualisatie

"Ik loop hier al bijna 60 jaar mee rond, en nou is het zomaar weg"

“Is het nou werkelijk zo simpel? Ik loop hier al bijna 60 jaar mee rond, en nou is het zomaar weg". Ze kwam voor een heel andere klacht. Die klacht leidde mij, via het energieveld, direct naar boosheid over iets in het verleden. Na een uur was de boosheid weg, en de klacht ook. Met een goede, gerichte visualisatie bereik je meer dan met 10 gesprekken.

 

 

Ik krijg vaak mensen in mijn praktijk, bij wie oude boosheid de oorzaak is van hun klachten.

Als je in je jeugd gepest bent, als je ouders je niet genoeg liefde konden geven, als je je niet gewaardeerd voelde, en natuurlijk als er sprake was van mishandeling of misbruik, dan kan de boosheid van toen nu nog zoveel invloed op je hebben, dat je er last van hebt. Sommigen weten niet eens dat ze diep van binnen boos zijn.

Oude boosheid omdat je gepest bent

Ben je gepest? Dan heb je waarschijnlijk geleerd dat het geen zin heeft om boos te zijn. Omdat je er niets mee bereikt. Of het wordt er alleen maar erger door. “Niets van aantrekken” zeggen de volwassenen. Dus je mag niet boos zijn. Van buiten word je een zelfstandige, gezellige volwassene. Van binnen voel je je nog steeds zo gekwetst. Boosheid en verdriet zitten diep in je onderbewuste. Ze mogen vooral niet naar buiten komen…

Oude boosheid omdat je ouders je niet genoeg liefde of waardering gaven

Een kind begrijpt: Als je boos doet, krijg je nog minder liefde en waardering. Dus slik je de boosheid in. Je bent een lief kind, je wordt niet boos. Sommige kinderen worden verward door hun eigen boosheid. Hoe kan ik nou boos zijn op mamma? Ik hou toch zoveel van haar? De boosheid mag er niet zijn. Die zakt naar het onderbewuste. Het blijft daar broeien en je leven beïnvloeden.

Je kunt ook boos zijn op jezelf. Of op het leven. Op God of op je ziekte. Maar wat moet je met die boosheid?

Je kunt het nergens kwijt. Boosheid is energie. In het onderbewuste heeft het een verstorende invloed op je. Zowel lichamelijk als emotioneel. Je kunt klachten krijgen. Zoals benauwdheid, depressie, burnout, perfectionisme, controle-issues, werkverslaving of relatieproblemen. Ook als je het al mentaal en emotioneel verwerkt hebt.

Je leerde het verleden te accepteren. Maar daarmee is de innerlijke boosheid nog niet opgelost

Tijd heelt alle wonden, en anders kun je nog therapie krijgen. Dan geef je het een plekje. De scherpe kantjes zijn van de oude boosheid af. Je hebt het dan mentaal verwerkt, en emotioneel. Maar niet in het onderbewuste. Zodra er weer sprake is van een vergelijkbare situatie (onrecht, genegeerd worden, dominantie, egoïsme, alcoholisme) vlamt die oude boosheid weer op. Blijkbaar was het alleen dieper weggezakt.

Boosheid is energie. Die boosheid heeft een doel en een bestemming.

Die oude boosheid was bestemd voor je ouders, of voor je klasgenootjes, voor je ex, je baas of voor jezelf. Je kunt die boosheid-energie pas loslaten als het zijn doel heeft bereikt. Met een goede visualisatie los je de boosheid op, daar waar het vandaan komt. In het onderbewuste. En in het verleden. Dan pas ben jij het kwijt. Je voelt het direct. Herhaal de visualisatie thuis nog een paar keer, en het probleem is opgelost.

Met een goede, gerichte visualisatie bereik je meer dan met 10 gesprekken.

Drie reacties:

 • “Na het consult was ik wat teleurgesteld, bleef een beetje hangen in het gevoel van: Is dit alles? Maar in de daarop volgende dagen besefte ik steeds meer dat er door de opheffing van de blokkade en de visualisaties juist veel veranderd is.”
 • "Ik heb nu regelmatig mijn visualisatie-oefeningen gedaan die je me hebt mee gegeven over de boosheid naar mijn vader toe. Er is veel naar boven gekomen en ik heb door te visualiseren al veel verwerkt. Ik merk dat de boosheid en het verdriet steeds minder wordt. Het kind in mij huilt niet meer zo hard. Wil nog even opmerken dat ik sinds ik bij jou ben geweest geen pijnklachten meer heb gehad! Nogmaals bedankt voor wat je tot nu voor me betekent hebt."
 • "Het heeft veel effect gehad en mij goed geholpen."

En dat allemaal na 1 consult. Is het werkelijk zo simpel? Ja zo simpel is het om oude boosheid los te laten.

 

Beste Jackelien, Ik wil je laten weten, dat ook ik, net als iemand anders schreef in je Inspiratiemail, met een beetje een vreemd gevoel bij je vandaan kwam, zo van: 'Tja,... moet dit mij nu gaan helpen?... Ik weet 't niet hoor...' Maar, ik heb keurig gedaan wat je me hebt uitgelegd te doen, dus de visualisaties nog dagelijks voor mezelf herhaald, en .. ik kan er met m'n hoofd niet bij, maar eh.. ik voel me prima! 't Is ongelooflijk, dat mij dit zo goed helpt! Ik wil je dan ook bedanken, en ik zal je zéker aanbevelen. Ik ben erg blij dat ik naar mijn intuïtie heb geluisterd, en de moeite heb genomen om anderhalf uur heen en anderhalf uur terug te reizen voor een consult bij jou. Dankjewel.

 

5 Tips en inzichten

Wat kun je doen bij boosheid?

 • Het oplossen van boosheid in de diepte kun je niet zelf, daar heb je professionele hulp bij nodig. Anders blijf je hangen in emoties en herinneringen.
 • Boosheid laat je zien waar je grenzen liggen. Door boos te zijn geef je je grenzen aan. Boosheid heeft dus een belangrijke functie!
 • Voor kleine boosheidjes die je uit balans halen: Zie de boosheid als een klodder energie. Voel zelf maar wáár het zit. Kleur de boosheid in gedachten rood, en laat die rode klodders naar beneden zakken.
 • Boos op je partner, en het gevoel dat hij/zij nooit luistert naar wat je zegt als je boos bent? Als je het gevoel hebt dat de ander je niet hoort dan blijf jij met je boosheid zitten. Misschien tijd voor een relatieconsult?
 • Zit het probleem wat dieper en heb je er een beetje hulp bij nodig? Maak dan een afspraak voor een consult.

 

Wat kan ik voor je doen om trauma's op te lossen?

 • Ik help je, de boosheid op te lossen.
 • Ik geef je de juiste visualisaties, speciaal voor jouw situatie.
 • En ik haal stress en spanning uit je lijf.

Wil je leren hoe je zélf je klachten aanpakt met visualisatie?

 

Ik ben Jackelien Cerrone.

Energetisch therapeut en paranormaal therapeut.

Ik communiceer niet met je ratio maar met je onderbewuste.
Via het energieveld en het onderbewuste zoeken we de oorzaak van je klachten. Met helder waarnemen zie ik wat er gebeurd is.
Met energetische therapie brengen we je energieveld in balans.
En met visualisatie lossen we problemen op in het onderbewuste.
Ik ben gespecialiseerd in traumaverwerking en hooggevoeligheid.

Meer over mij lees je hier.

 

Inspiratie en Tips: Je verleden & je Onderbewuste

Inspiratie en Tips: Je verleden & je Onderbewuste

Nieuwste artikelen:

 

 

 

 

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven