praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Het lichaam geneest zichzelf. Als het de kans krijgt.

Hoe zet je het zelfherstellend vermogen van je lichaam aan het werk?

Het lijkt wel magie. Wonden genezen vanzelf. Hoef jij niets voor te doen. Splinters en virussen worden vanzelf het lichaam uit gewerkt. Botten groeien vanzelf weer aan elkaar. Het menselijk lichaam bezit zelfgeneeskracht. Het zal zichzelf in evenwicht en gezondheid brengen. Altijd. Als het de kans krijgt. Maar als het evenwicht is verstoord, raak je uit balans, en dan roept het lichaam klachten op. De echte oorzaak ligt meestal dieper dan je denkt. Weet je wat de oorzaak is, dan kun je het evenwicht herstellen.

 

 

Je bent gezond, als alles in balans is. In evenwicht.

Gelukkig zijn en gezondheid hebben dezelfde basis: Harmonie en evenwicht. Balans in jezelf, en in balans met je omgeving. Er moet een evenwicht zijn, tussen waken en slapen. Tussen werken en ontspannen. Tussen geven en ontvangen. Evenwicht tussen denken en voelen. Er moet evenwicht zijn, tussen het lichamelijke, het emotionele, het mentale en het spirituele. Evenwicht tussen je persoonlijkheid en je diepere Zelf. Dán zit je lekker in je vel. Dan voel je je goed. Dan ben je in vrede.

Als het evenwicht is verstoord, raak je uit balans. Dan roept het lichaam klachten op.

Die klachten zijn een signaal van je lichaam, aan jou, dat er iets moet veranderen. Als je niet in de gaten hebt, wát er moet veranderen (of als je denkt dat je er niets aan kúnt veranderen), dan worden de klachten erger, fysieker, chronisch... Totdat de klachten er zélf voor zorgen, dat je stopt met dat wat je uit balans brengt. De plek wáár de klachten verschijnen, zegt iets over de oorzaak van de disbalans.

De echte oorzaak ligt meestal dieper dan je denkt.

Mogelijke oorzaken zijn: Negatief denken. Angsten. Stress. Onverwerkt verdriet. Eenzaamheid. Jeugdtrauma. Negatief zelfbeeld.
Maar al deze mogelijke oorzaken hebben ook weer een onderliggende oorzaak. Waardoor komt het, dat je negatief denkt? Waarom heb je een slecht zelfbeeld? Die allereerste oorzaak, daar gaat het om.

Weet je wat de oorzaak is, dan kun je ermee aan het werk. Het evenwicht herstellen.

Ik kan niet jouw probleem oplossen, dat moet je zelf doen. Maar ik kan je wel helpen ontdekken, wat het probleem precies is. En hóé je het kunt oplossen. Er zijn eenvoudige technieken die je helpen je (denk) gewoonten te veranderen. Meditatie bijvoorbeeld. Blokkades kun je oplossen. Trauma's kun je oplossen. Hoe ernstiger de klachten, hoe langer de weg terug is. Maar als je ermee aan het werk gaat zul je zeker verbetering zien.

 

 

 

11 Tips: Hoe help je je lichaam te genezen?

Wat kun je zelf doen om het lichaam te helpen genezen?

 • Volg de adviezen van je artsen! Visualisatie kan helpen, maar het kan nooit de medische hulp vervangen!
 • Je weet het wel: Voldoende rust nemen, gezond eten, stress vermijden. Luister naar je lichaam. Dat weet wel wat je nodig hebt.
 • Zit je veel? Ga sporten. Sport je veel? Ga zitten. Zoek de balans. Doe je veel denkwerk? Ga mediteren.
 • Zorg je veel voor anderen? Ouders? Kinderen? Huisdieren? Werk je ook nog in de zorg? Zorg dan ook goed voor jezelf. Of regel het zo dat iemand voor jou zorgt.
 • Visualiseer hoe je lichaam gezond en sterk wordt. Alle cellen vernieuwen zich. Voel de energie stromen!
 • Drink een glas water en visualiseer dat dat water alle zieke cellen uit je lijf spoelt.
 • Eet een appel en visualiseer dat de geneeskracht van de appel alle organen sterk en gezond maakt. En zie dat ook gebeuren in je lichaam. Voel je sterk en gezond!
 • Tip van Joyce: groentesappen geven vitaliteit.
 • Moet je een operatie ondergaan? Visualiseer dat de operatie helemaal goed gaat. Zo laat je je lichaam al zien wat er gaat gebeuren en wat de bedoeling is.
 • Visualiseer dat je je goed voelt. Dat je gezond bent. Dat je blij bent. Dat je makkelijk in slaap valt. Omdat je het visualiseert, dus zíét, werkt het. Want wat je ziet is waar, denkt je onderbewuste.
 • Heb je er een beetje hulp bij nodig? Maak dan een afspraak voor een consult. Één consult is meestal genoeg. Tijdens een consult wordt je energieveld 'schoongemaakt', oude emoties worden opgeruimd en trauma’s worden opgelost.

 

Wat kan ik voor je doen?

 • Ik zie waar de balans verstoord is. En wat je kunt doen om meer in balans te komen.
 • Ik hoor wat jouw lichaam jou wil vertellen.
 • Er stoort iets vanuit je onderbewuste. Ik zie wat dat is en ik help je het op te lossen.
 • Ik geef je de juiste visualisaties, speciaal voor jouw situatie.
 • Ik haal stress en spanning uit je lijf.

Wil je leren hoe je zélf je klachten aanpakt met visualisatie?

 

Ik ben Jackelien Cerrone.

Energetisch therapeut en paranormaal therapeut.

Ik communiceer niet met je ratio maar met je onderbewuste.
Via het energieveld en het onderbewuste zoeken we de oorzaak van je klachten. Met helder waarnemen zie ik wat er gebeurd is.
Met energetische therapie brengen we je energieveld in balans.
En met visualisatie lossen we problemen op in het onderbewuste.
Ik ben gespecialiseerd in traumaverwerking en hooggevoeligheid.

Meer over mij lees je hier.

 

Inspiratie en Tips: Je Lijf & je Gezondheid

Inspiratie en Tips: Je Lijf & je Gezondheid

 

 

 

 

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven