praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Examenvrees, sollicitatie-angst of podiumvrees? Goed gronden!

Hulp op afstand bij examenangst. Ik help je gronden. Omdat je het op dat moment niet zelf kunt.

Je kunt het wel. Je weet dat je het kunt. Het lukt alleen niet, door de stress. Angst blokkeert je. Als dat een keer gebeurd is, dan ben je bang dat het weer gebeurt. De angst voor examenvrees maakt het alleen maar erger. Hetzelfde geldt voor sollicitatievrees, podiumangst of moeilijke gesprekken. Zie je er erg tegenop dan gaat het mis, door de zenuwen. Want bij angst blokkeert het denken. Wat kun je daar aan doen?

Zenuwachtigheid is een zachte vorm van angst. En bij angst blokkeert alles.

Stel je valt uit een vliegtuig. Tijdens het vallen kun je niet meer rekenen. Je weet dan ook niet meer wanneer Napoleon geboren was. Angst vernauwt het bewustzijn. Je bent helemaal in het hier-en-nu. Je kunt alleen maar denken aan gillen en vluchten. En je verstijft.

Bij angst stroomt alle energie naar het hoofd. Dus ook bij zenuwen.

Je zit niet meer goed in je lijf. Je bent niet meer gegrond. Je kunt daardoor geen contact meer maken met diepere lagen. Kennis, wijsheid en intuïtie zijn nu onbereikbaar. Een goed gesprek voeren lukt ook niet meer.

Maar stel dat je de moed totaal opgeeft. Je hebt niet geleerd. "Het zal wel een onvoldoende worden" denk je. Dan is de druk er af. Je zakt weer relaxt in je lijf. Dan blijk je opeens veel meer te weten dan je dacht. Een zee van informatie ligt voor je open.

Gronden is dus heel erg belangrijk bij examens. En sollicitaties. En podiumvrees. En moeilijke gesprekken.

Ik kan je leren hoe je echt goed kunt gronden. Ik kan je nog extra truckjes leren. Om je makkelijker te kunnen concentreren. Om makkelijker te praten tijdens een lezing. Om je dagelijkse gedachten even uit je hoofd te zetten. Om tijdens een moeilijk gesprek stevig in je schoenen te blijven staan. Om niet uit balans te raken door de emoties van de ander… En nog veel meer. Dat zijn methoden waar je de rest van je leven baat bij hebt. Maar laten we eerlijk zijn, tijdens het examen heb je daar geen tijd voor.

Ik kan je helpen gegrond te blijven. Op afstand. Via een foto. Werkt prima.

Mensen die bij mij in de praktijk geweest zijn weten wat er allemaal mogelijk is. Ik word dan ook regelmatig gevraagd iemand te helpen tijdens een (rij)examen of sollicitatie. Om kalm te blijven. Maar ook bij moeilijke gesprekken met instanties, familie of partner. Zodat je je op dat moment rustiger voelt zonder druk te zijn met grondingsoefeningen.

Na heel lang bezig te zijn geweest met het halen van mijn rijbewijs... Heb een afspraak gemaakt met Jackelien, omdat ik tijdens het examen mijn zenuwen niet in controle kon houden en elke x mijn emoties de overmacht namen... Vandaag heb ik examen gedaan en ik merkte echt verschil... Ik heb heel relaxt gereden had de controle over mezelf en de zenuwen... En ben dan ook eindelijk GESLAAGD!! dankjewel Jackelien!!!

Dus. Hulp nodig om examenvrees de baas te blijven? Mail maar.

Of lees hier meer.
Heb je rijangst? Lees dan dit.


Hulp nodig voor je kind tijdens de examens?

Ik kan je kind via een foto op afstand behandelen zodat hij/zij veel rustiger is tijdens het examen. Meerdere examens kan ook natuurlijk. de kosten zijn €25,- voor de hele examenperiode, met extra aandacht voor 2 specifieke examens.

5 Tips voor het omgaan met angst.

Wat kun je zelf doen bij angst?

 • Angst verlamt. Dat los je niet even op met een paar leuke visualisaties. Het is lastig even een paar tips te geven omdat ik weet dat de meeste niet zullen werken op het moment dat je angst voelt.
 • De meeste grondingsoefeningen van internet werken niet goed. Omdat er iets mist: Als je niet goed in je lijf zit, dan werkt het niet om wortels aan je voeten te visualiseren.
 • Je kunt gronden op 5 niveaus. Goed gronden doe je door zowel je lichaam als je energieveld te gronden, bovendien moet het eerste chakra gegrond zijn en je moet op aarde aanwezig willen zijn. Lees er hier meer over.
 • Een goede grondingsoefening is de tomatensoep-visualisatie
 • Je kunt je kind helpen gronden met de yoghurtmassage.
 • Heb je er een beetje hulp bij nodig? Maak dan een afspraak voor een consult. Één consult is meestal genoeg.

 

 

Examen:

Mijn dochter heeft gistermiddag economie-examen gehad. Het was erg lastig en moeilijk, maar ze was een heel stuk rustiger. Veel minder zenuwachtig en meer geconcentreerd. Superfijn. Alvast bedankt hiervoor. Zo mooi dat dit kan en werkt.

Hij gaf zelf aan dat hij bij het examen erg rustig werd en alleen met het examen bezig was. Dank je wel voor je hulp! Geweldig dat je dat wilde doen.

Het is goed gegaan qua werkhouding. Hij zegt dat hij alles in heeft kunnen vullen. Hopelijk komt er voor hem een beetje een redelijke uitslag uit. Bedankt voor je mail en je hulp!

Mijn zoon is geslaagd en nog wel met hele mooie cijfers ook, hij hoeft dus niet eens te herkansen. Hij had allemaal zevens en een 8 voor Wiskunde en een 9 voor Engels. Hij gaf na het examen Handel aan dat hij zich ineens heel rustig voelde en zijn lichaam koud aanvoelde. Hij kon daardoor beter zijn examen maken en daar wil ik jou ontzettend voor bedanken. Toch was hij bang dat hij op handel zou zakken maar gelukkig heeft hij daar nu een 7 voor op zijn diploma.

Ik wilde je even laten weten dat mijn dochter geslaagd is!!
Ze heeft er ontzettend hard voor gewerkt en ik denk toch ook dat mede dankzij jouw behandelingen ze weinig last van stress heeft gehad.....
Mijn dank is groot.....

Niet alleen wij maar ook in onze omgeving merkten ze dat hij veel relaxeter was. Bedankt!

Het lijkt wel alsof hij gemakkelijker leert en alsof hij meer gemotiveerd is om te leren.  Ik zal je laten weten hoe het gegaan is...
...Jackelien, bedankt! Hij is geslaagd!

Na heel lang bezig te zijn geweest met het halen van mijn rijbewijs... Heb een afspraak gemaakt met Jackelien, omdat ik tijdens het examen mijn zenuwen niet in controle kon houden en elke x mijn emoties de overmacht namen... Vandaag heb ik examen gedaan en ik merkte echt verschil... Ik heb heel relaxt gereden had de controle over mezelf en de zenuwen... En ben dan ook eindelijk GESLAAGD!! dankjewel Jackelien!!!

 

Rijexamen:

Mijn zoon heeft vandaag voor de 3e keer rijexamen gedaan. Hij heeft erg last van faalangst, zo erg had zelfs zijn rij instructeur nog niet eerder meegemaakt. Voor deze keer afrijden, Jackelien om hulp gevraagd. Hij was wel zenuwachtig maar het was te doen. En....geslaagd!!!

Hoi Jackelien,
Dank je wel. Het heeft volgens mij prima gewerkt. Ze was van te voren zenuwachtig en even overstuur, maar toen het examen begon, ging het prima en was ze heel rustig. Ze heeft heel goed gereden.
Nogmaals superbedankt en mss kan het op de site vermeld worden. We zijn zeer tevreden.

Sollicitatie:

Maar het gesprek ging erg goed en zal voor een tweede gesprek worden uitgenodigd!!
Bedankt voor je ... Eh ... geduim.

 

Moeilijke gesprekken:

Even een berichtje om je te laten weten dat het gesprek goed is verlopen! Ik weet zeker dat jij daar aan bijgedragen hebt. Ik was minder nerveus en voelde me niet geïntimideerd door de beide aanwezigen. Bedankt voor jouw steun; ik voelde deze al onderweg in de trein; dat heeft me echt gesterkt tijdens het gesprek!

Ik wil je nog even vertellen dat de oefeningen erg goed werkten, heel bijzonder. Ik voelde me gewoon sterk, tijdens het gesprek.
Ik kon ook bij mijn standpunt blijven, ben er blij mee. Ik hoop dit vaker toe te kunnen passen.

"Ik vind het onvoorstelbaar dat het kan, dat jij me van afstand rustig kunt maken. Ik heb gistermiddag gesproken vanuit mijn hart. En voelde me rustiger dan ooit"

Wat kan ik voor je doen bij examenangst?

 • Ik kan je kind via een foto op afstand behandelen zodat hij/zij veel rustiger is tijdens het examen. Meerdere examens kan ook natuurlijk. de kosten zijn €25,- voor de hele exameenperiode, met extra aandacht voor 2 specifieke examens.
 • Ik kan je helpen tijdens sollicitatiegesprekken kalm te blijven. Als je goed gegrond bent zal het gesprek beter gaan.
 • Ik kan jou of je kind helpen tijdens rijexamens, toelatingsexamens, moeilijke gesprekken, enz.
 • Wil je dat ik jou of je kind via een foto help gronden? Hier staat welke foto geschikt is. Mail me wel even van tevoren zodat het voor mij ook duidelijk is wat de bedoeling is.
 • Wil je het grondiger aanpakken? Maak dan een afspraak voor een consult hier in de praktijk. Ik leer je te gronden op alle 4 manieren, én we pakken de oorzaak van je angst aan.
 • Ik geef je de juiste visualisaties, speciaal voor jouw situatie.
 • Ik haal stress en spanning uit je lijf.

Wil je leren hoe je zélf je klachten aanpakt met visualisatie?

 

Ik ben Jackelien Cerrone.

Energetisch therapeut en paranormaal therapeut.

Ik communiceer niet met je ratio maar met je onderbewuste.
Via het energieveld en het onderbewuste zoeken we de oorzaak van je klachten. Met helder waarnemen zie ik wat er gebeurd is.
Met energetische therapie brengen we je energieveld in balans.
En met visualisatie lossen we problemen op in het onderbewuste.
Ik ben gespecialiseerd in traumaverwerking en hooggevoeligheid.

Meer over mij lees je hier.

 

Test: Ben je hooggevoelig, of hoogsensitief, of allebei?

Inspiratie en Tips: Energie & je Energieveld

Inspiratie en Tips: Energie & je Energieveld

Nieuwste artikelen:

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven