praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Als je hooggevoelig bent, dan ligt dat aan je energieveld. En daar kun je iets aan doen.

Je voelt je beter als je energieveld kleiner is, minder open en minder alert. Hoe doe je dat?

Je bent niet alleen je lichaam, je bent je bewustzijn. Dat bewustzijn is een vorm van energie. Je kunt je energieveld zien als een wolk van energie rond je lichaam. En die wolk zit vol voelsprieten. Sterke, zelfbewuste mensen hebben een klein, stevig energieveld. Als je hooggevoelig bent is het energieveld veel te groot. Met je ‘voelsprieten’ zit je een groter gebied in de gaten te houden.

 

Als je hooggevoelig bent is je energieveld groter. En dus dunner en vager.

Vergelijk het met een druppel verf. Als ik een druppel witte verf op de grond laat vallen, dan zie je duidelijk dat het witte verf is. Maar als ik probeer met die ene druppel de hele vloer wit te schilderen, dan wordt de verf zó verdund, dat je er niets meer van ziet. Zo is het ook met je energieveld. Hoe groter je hem maakt, hoe vager hij wordt. Dan gaan dingen door elkaar lopen.

Een te groot energieveld is net een spons. Je zuigt allerlei energieën uit je omgeving in je op.

 • Je voelt stress en emoties van anderen, alsof ze van jezelf zijn. Veel mensen die hooggevoelig zijn weten dat niet. Zij denken dat hun emoties alle kanten op schieten. Houd het eens in de gaten: Als je plotseling verdrietig bent, zonder reden, misschien dat je dan het verdriet van iemand anders voelt.
 • Als je iemand iets vervelends moet vertellen, voel je ook al wat de ander daarvan zal vinden. Daardoor wordt het nog moeilijker om het te vertellen.
 • Als de ander boos is, dan voel je zijn/haar heftige energie in je eigen gevoelige lijf. Dat voelt heftig en vreemd. Je raakt erdoor uit balans.

Jeetje! Ik voel het zó duidelijk als je in mijn aura komt. Gek, want dit gebeurt toch elke dag wel 100 keer! Nu ik er zo op let besef ik pas waarom ik altijd zo moe was na het werk.

Als je dit een paar keer hebt meegemaakt word je nóg alerter.

Je energieveld was al groot en open. Door angst, stress of onrust wordt je nóg alerter. Dan wordt je energieveld net een spinnenweb. De spin zit in het midden van zijn web te wachten. Als er iets in het spinnenweb valt, dan voelt de spin dat via de draden van het web. Als je hooggevoelig bent voel jij alles wat er om je heen gebeurt, via je energieveld. Alsof je energieveld een groot driedimensionaal web is. Alles wat er om je heen gebeurt laat alarmbelletjes rinkelen.

Ergens in je leven heb je de beslissing genomen, dat je alles in de gaten moet houden.

Dat was de allereerste oorzaak. Dáárom heb jij een groot, open en alert energieveld. Vanaf dat moment heb je jezelf getraind om hooggevoelig te zijn. Dat moment, die beslissing is waarschijnlijk heel diep weggezakt in je onderbewuste. Als je die beslissing weer boven tafel krijgt kun je hem ongedaan maken. Als dat nodig is kan ik je daar mee helpen.

Je kunt dan beginnen af te leren om hooggevoelig te zijn.

 

6 Tips om je energieveld te beschermen bij hooggevoeligheid.

Wat kun je er zelf aan doen?

 • Je voelt je beter als je energieveld kleiner is. Minder open en minder alert.
 • Je kunt hem kleiner maken door dat te visualiseren. Niet door een beschermende cirkel van licht om je heen te visualiseren! Daar wordt je energieveld niet kleiner van. Visualiseer hoe je je energie dichter bij je lichaam houdt. En voel dat ook gebeuren.
 • Je kunt je energieveld minder open maken door te beseffen dat je geen spons wilt zijn. Vul je energieveld met je eigen energie. Hoewel... je zult merken dat je energieveld al steviger wordt, als je hem alleen maar kleiner maakt.
 • Je kunt je energieveld minder alert maken door de aandacht bij jezelf te houden. Voel je veilig en rustig. Dan is de buitenwereld ook niet zo boeiend meer.
 • Je kunt de oorzaak van je hooggevoeligheid oplossen. In je onderbewuste. Daardoor verdwijnt de neiging om alle prikkels binnen te halen en vast te houden.
 • Heb je er een beetje hulp bij nodig? Maak dan een afspraak voor een consult. Eén consult is meestal genoeg.

 

Wat kan ik voor je doen?

 • Ik laat je voelen hoe groot je aura is, en ik leer je in 3 stappen je aura klein te houden.
 • De reden waarom je je aura te groot had gemaakt, is iets uit je verleden. Dat kunnen we oplossen. Op een heel diep niveau.

Wil je leren hoe je zélf je klachten aanpakt met visualisatie?

 

Ik ben Jackelien Cerrone.

Energetisch therapeut en paranormaal therapeut.

Ik communiceer niet met je ratio maar met je onderbewuste.
Via het energieveld en het onderbewuste zoeken we de oorzaak van je klachten. Met helder waarnemen zie ik wat er gebeurd is.
Met energetische therapie brengen we je energieveld in balans.
En met visualisatie lossen we problemen op in het onderbewuste.
Ik ben gespecialiseerd in traumaverwerking en hooggevoeligheid.

Meer over mij lees je hier.

 

Inspiratie en Tips: Hooggevoeligheid & Hoogsensitiviteit

Inspiratie en Tips: Hooggevoeligheid & Hoogsensitiviteit

Nieuwste artikelen:

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven