praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Wat gebeurt er tijdens een consult?

Eerst help ik je ontspannen. Dan zoeken we de kern van het trauma, en dan lossen we dat op met visualisaties.

Ik help je gronden. Alle spanning die weg kan, stroomt weg. Dan krijg ik een helderder beeld van de echte probleemplekken. Ik voel blokkades in het energieveld. Ik duik erin, en voel wat de oorzaak is. Dat kan een trauma zijn door een ongeluk, geweld, een beschadigende relatie, misdaad, verlies, pijn, angst. Het kan iets zijn van vorige week, of uit je kindertijd, of uit een vorig leven. Vaak is de manier waarop je gestorven bent traumatisch geweest. Soms heb je daar nog restverschijnselen van. Zo vinden we soms trauma's, waarvan je niet eens wist dat je ze had.

Dan zoeken we de kern van het trauma. De specifieke, persoonlijke, diepere oorzaak van het trauma.

Die ene gedachte, op dat ene moment, waardoor je deze ervaring niet kon verwerken.

We gaan het eerst mentaal helder krijgen. 

Een trauma is een foutje in het verwerkingsproces van de gebeurtenis. We gaan kijken waar dat foutje precies zit. En dan gaan we dat herstellen.
Toen het gebeurde was je zo emotioneel (of jong) dat je niet helder kon denken. Daardoor werd het een chaos in je hoofd. We gaan het nu helder zien.
Soms is er een storende gedachte te vinden, die de verwerking blokkeert. Die gaan we vervangen door een betere.

Dan gaan we het trauma oplossen. Dat kan met visualisatie.

Lichamelijke trauma's (ongelukken) kun je ontstoren door het opnieuw te ervaren, maar dan anders. Ik leid je daar doorheen.
Andere trauma's kun je ontstoren door de gebeurtenis te zien vanuit een ander perspectief. Daardoor gaat de lading er af.
Sommige trauma's kun je alleen ontstoren door de herinnering te veranderen.

Het trauma heeft gevolgen op verschillende gebieden. Gaan we allemaal oplossen als daar tijd voor is.

Door een trauma kun je angsten krijgen. Angst voor water, hoogtes, mannen, groepen, open ruimtes, kleine ruimtes. Die angsten gaan we ook oplossen natuurlijk.
Door een angstige jeugd krijg je vaak een slecht zelfbeeld. Ik help je je zelfbeeld te verbeteren en meer zelfvertrouwen te krijgen. Ik help je sterk en zelfbewust te zijn.
Ik help je gevoelens van spijt, schuld en oneerlijkheid op te lossen.
Ik help je je innerlijke kind te troosten, kalmeren, begeleiden.
Ik help je vrede te krijgen met je verleden, en dus met jezelf, je ouders, je ex. Misschien wordt de relatie niet hersteld. Maar je voelt je er wel beter over.

Ik leer je hoe je je weer rustig en veilig kunt voelen.

Door een trauma kun je hooggevoelig worden. Door een traumatische ervaring wordt je alert. Je zet al je zintuigen op scherp. Dus ook je gevoel. Je houdt alles in de gaten. Je laat alles binnenkomen. Je aura wordt te gevoelig. Ik leer je hoe je je weer rustig en veilig kunt voelen. Heel simpel.

 

 

 

 

Ook een beetje hulp nodig?

Maak dan een afspraak voor een consult. Tijdens een consult wordt je energieveld 'schoongemaakt', oude emoties worden opgeruimd en onderliggende problemen worden opgelost. Eén consult is meestal genoeg.

Nieuwste artikelen:

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven