praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Trauma's uit vorige levens veroorzaken vaak vage klachten.

Trauma's uit vorige levens kun je gewoon oplossen

Heb je een rotgevoel in de buik? Somberheid die net geen echte depressie is? Een vreemde spanning die er altijd is? Onverklaarbare pijn?  Vage angst? Donker gevoel? Geremdheid? Het zijn klachten waar geen verklaring voor is. Tenminste, geen verklaring in je huidige leven. Want dat, wat in een eerdere incarnatie gebeurd is, is vaak wel een hele duidelijke en logische verklaring. Gelukkig kun je trauma's uit vorige levens oplossen, als je weet wat er gebeurd is.

 

In eerdere levens heb je van alles meegemaakt. En verwerkt. Tenzij je er aan gestorven bent.

Tijd heelt alle wonden. Maar als je sterft heb je die tijd niet meer. Je stapt uit je lichaam, vol emotie. Angst, pijn, teleurstelling, schuldgevoel, spijt, woede. En die kun je meenemen naar een volgende incarnatie. Vaak voel je die emoties dan niet zo duidelijk. Je voelt je niet schuldig, maar zwaar. Je voelt geen boosheid, maar je nek zit vast. Je voelt je niet verdrietig, maar somber. Je voelt geen liefdesverdriet, maar een steek in de borstkas. Vage klachten dus. En omdat je je niets bewust herinnert, heb je geen idee waarom je je zo voelt.

Als ik mijn handen op je schouders leg, zie ik wat er gebeurd is.

En als het goed is, is dat een logische verklaring van je huidige klachten. En als het goed is, dan voel je herkenning. Je voelt je betrokken bij het verhaal. Of je word emotioneel. Of je klachten worden even erger. Of direct minder. Vaak zeggen klanten: "Oh nou snap ik ook waarom ik altijd moeite had met... " Of "Ik reageer nog steeds zo, in dat soort situaties". Herkenning dus.

En dan gaan we het oplossen. Met visualisatie.

Wat er toen gebeurd is, kun je natuurlijk niet meer veranderen. Maar het probleem ligt ook niet in het verleden, maar in jouw onderbewustzijn. En daar kunnen we het wél oplossen. Je kunt je voorstellen dat je weer in die zelfde situatie zit. Maar nu reageer je anders. Je ziet dan, dat het verhaal heel anders afloopt. En omdat je dat ZIET, voelt het voor je onderbewuste alsof het echt zo gebeurd is. En dan valt alle spanning van je af.

 

Wat eenbijzondere ervaring vandaag met Jackelien. Ik had een afspraak omdat ik zo'n arelaxt shit gevoel in mijn buik had. Je zei dat t niet van mij was. Maar dat ik het gevoel uit een vorig leven mee had genomen. Dit gevoel bleek een cocktail van verdriet, eenzaamheid en machteloosheid te zijn. 

Dus in deze sessie met jou gingen we terug naar een vorig leven. Prachtig hoe dit werkt! Een lieve oude man die zo intens verdrietig was, om het verlies van zijn vrouw en dochtertje. Ik mocht aan het eind van zijn leven bij zijn sterf bed gaan zitten, en hem steunen en liefde geven. Jeetje wat was deze man eenzaam, machteloos en verdrietig. Ik werd er zelf erg verdrietig van. "Ho stop" zei Jackelien. "Jij bent nu niet die man. Jij troost hem. Dan is t niet handig als je ook huilt." Oké even terug. En door de liefde, steun die ik hem gaf en vooral doordat ik hem op zijn sterfbed vertelde dat hij straks zijn vrouw en kind weer zou zien werd hij zo blij joh. Jackelien zei: "Jammer dat hij dat nu pas voelt, aan het eind van zijn leven"

Oké. We gingen verder terug in de tijd; terug naar de begrafenis van zijn vrouw en dochtertje. De man was verscheurd door verdriet. Ik kwam naast hem staan. En troostte hem en vertelde hem dat ze nog bij hem zijn, ook al ziet hij ze niet. Dit was een prachtig moment. Ik zag hem veranderen. Zo opgelucht zeg maar.

Na de weken van rouw heb ik hem weer opgezocht. En zijn vrouw en kind had ik mee genomen. In zijn huis heb ik hem geleerd hoe hij hen kon zien. En hij was zoooo blij en opgelucht. Ze konden nu met elkaar praten. Ze vertelden dat ze van elkaar hielden.
Ik zelf voelde een last van mijn schouder vallen. En ruimte bij mijn hart ontstaan.

En ik zag in een vogelvlucht zijn hele leven veranderen. Hij werd weer vrolijk en gelukkig. Hij kreeg een nieuwe lieve vrouw en kinderen. En nog steeds in contact met zijn eerste vrouw en kind. Zij vonden het super voor hem. Iedereen was zo blij en gelukkig. Hij kwam in contact met prachtige vaardigheden. Hij ontwikkelde zich steeds meer. Hij genoot van de natuur. Van alles. Deze veranderingen waren ook meteen in mijn eigen lichaam te voelen!!!!! En nog steeds.

Jackelien heeft me in dit proces dus helemaal begeleid van stap tot stap.
Als ik nu aan hem denk voel ik me uit elkaar knallen van vreugde. Dit is toch bizar??!! En t werkt echt. Dit was zo bijzonder. Dank je wel Jackelien. Wat bijzonder wat jij kan!!! Ik ben je echt intens dankbaar. Ik ben al 14 jaar de oplossingen aan t zoeken voor verschillende issues in mijn leven. Al zo ontiegelijk veel geprobeerd. Van regulier tot alternatief. Maar bij jou Jackelien voel ik voor t eerst dat de oorzaak wordt aangepakt. Dit is geen symptoom bestrijding. Dit is een oorzaak bestrijding en de gevolgen veranderen dus meteen!!
Ik voel me zo anders nu. Lichter vrolijker en blijer. 

 

 

Ook een beetje hulp nodig?

Maak dan een afspraak voor een consult. Tijdens een consult wordt je energieveld 'schoongemaakt', oude emoties worden opgeruimd en onderliggende problemen worden opgelost. Eén consult is meestal genoeg.

Nieuwste artikelen:

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven