praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Tekening van je energieveld

Benieuwd hoe jóúw energieveld er uitziet? Ik kan er een tekening van maken.

Via een foto 'scan' ik je aura.

Ik zie hoe de chakra's werken. Staan ze goed open, of juist te ver? Zijn alle auralagen goed gevormd, en goed gegrond? Dat zegt iets over je karakter, je talenten en je mogelijkheden. Over de manier waarop je in het leven staat. Waar je goed in bent, en wat je lastig vindt. Als je alleen een auratekening wilt, kijk ik niet naar blokkades. Je wilt geen tekening aan je muur die je herinnert aan ellende. We houden het positief.

In de tekening zie je 7 chakra's en 4 aura-lagen. Hiernaast staat een 'perfecte' aura (de bovenste). De meeste aura's zien er een beetje anders uit. Sommige chakra's staan niet goed open, andere staan juist heel uitbundig te stralen. Sommige auralagen zijn bijna diffuus, andere dik en stevig. De grootte zegt ook iets. En de vorm. De lagen van de aura zitten soms niet helemaal om het lichaam heen. Vooral de mentale laag gaat soms helemaal zijn eigen weg... (Zie de onderste aura-tekening.) Dat alles zegt iets over jou. Over wie jij bent.

Hieronder de betekenis, in het kort, van wat er op jouw auratekening te zien is:

 • Het rode chakra laat zien of je goed gegrond bent. Het zegt iets over 'thuisvoelen', veiligheid en hechting.
 • Het oranje chakra laat zien in hoeverre je aanvoelt en aftast. Het zegt iets over 'erbij horen' en jezelf durven zijn.
 • Bij het gele chakra komt de wereld binnen, met al zijn drukte. Hier zie je hoe jij je plek vindt ten opzichte van de ander, of jij jezelf laat zien.
 • Het groene chakra is je hartchakra. Wijd open of potdicht? Vaak zit hier oud verdriet vast.
 • Het blauwe chakra laat zien of je je emoties gemakkelijk uit, of je voor jezelf opkomt.
 • Het paarse of donkerblauwe chakra laat zien of je helder 'ziet'. Inzicht, visie, inspiratie, concentratie.
 • Bij het witte (hier geel gekleurd want wit zie je niet op een witte achtergrond) chakra boven op het hoofd komt de fijnstoffelijke energie binnen. Het is ook je verbinding met 'het hogere'.
 • De eerste, dunne blauwe auralaag laat de lichaamsenergie zien. Vitaal of afgemat? Overal even veel?
 • De oranje laag laat je gevoelsleven zien.
 • De gele laag is je mentale wereld. Bij sommigen komt die los van de rest van de aura. Je denken staat dan los van je gevoel.
 • De blauwe buitenste laag is de grens van jouw persoonlijke aura, jouw ruimte. Bij hooggevoeligen is die erg groot. Daardoor gaan anderen in je aura staan. Bij erg verlegen mensen is die laag soms erg klein, zij trekken zich helemaal terug.

Wil je ook een tekening van jouw aura? Maak dan een afspraak. Het kan zelfs op afstand als ik een pasfoto van je heb.

Heb je ooit een foto van je aura laten maken? Daarop staat alleen het emotionele veld rond je hoofd. Op mijn tekeningen is dat veld helemaal oranje gekleurd maar op een aurafoto zie je andere kleuren. De informatie hierboven geldt dus niet voor aurafoto's, alleen voor mijn tekeningen.


Wil je ook een auratekening?

Dat kan telefonisch. Ik stem mij af op je energieveld, en ik vertel je wat ik daarin tegenkom, en wat dat voor jou betekent. Van dit gesprek krijg je een opname.

Het maken van een auratekening kost ongeveer 25 minuten. Een auratekening maken kost €65,-. Ik stuur de auratekening per post naar je toe, in een stevige enveloppe. De opname van het gesprek krijg je via WeTransfer.

Voor een auratekening heb ik een goede foto van je nodig:

-afgedrukt op normaal (dik) fotopapier, dus geen dun fotopapier of gewoon printpapier, dat werkt gewoon niet zo goed.
-een foto waarop je ALLEEN staat (ook niet oma eraf knippen omdat ik dan ook indrukken van oma krijg)
-liefst een foto van je gezicht, je hoeft er niet helemaal op te staan.
-Een foto waarop je naar de camera kijkt.
-Géén zonnebril, muts en dergelijke want dan zie ik niet genoeg.
-Een pasfoto is prima (als het gezicht minstens 3 cm is van kin tot kruin).
-Maak je een foto met je telefoon, dan graag bij goed licht (liefst buiten)
-Schrijf svp je naam er achterop, en "auratekening".
Natuurlijk moet de foto hier aanwezig zijn vóór het consult.
-evt kun je een digitale foto laten afdrukken en versturen.
 

Alleen een tekening met uitleg, of ook oplossingen?

De meeste mensen willen na een auratekening ook graag, dat ik help op te lossen wat er verbeterd kan worden. In dat geval kun je beter direct een uur plannen, dus een consult inclusief tekening. Dat is 60 minuten en kost €122,- ( €112,- voor het consult en €10,- voor het versturen van de tekening en opname.)

 

Ik heb de opname nog eens afgeluisterd na een aantal maanden. Echt heel treffend. En dat het ook zo kan doorwerken. Nu, na een half jaar, vallen er nog regelmatig kwartjes naar aanleiding van dat gesprek. Ik vind het echt heel knap hoe je dat doet. Als ik ooit ergens hulp bij nodig heb dan ga ik naar jou, niet naar iemand anders.

Het is zo raak wat je zegt, dat bén ik!

Ik vind dat je een heel goed beeld van mij schetst, ik heb het nog niet eerder zo scherp gehoord. Heel bijzonder!

Mijn moeder heeft de auratekening als heel bijzonder ervaren. Met jouw uitleg erbij zal ze het nog beter voor haarzelf kunnen uitleggen. Nogmaals dank voor deze ervaring voor haar. Een mooi cadeau, vond ze. Daar ben ik natuurlijk weer blij om.

Jouw auratekening heeft mij diep geraakt en bevestigd wat ik eigenlijk al wist.

Wij zijn geinteresseerd in een auratekening met uitleg. Een vriendin van ons heeft op een beurs met U kennis gemaakt en was hiervan erg onder de indruk. Zij was vooral onder de indruk van de feiten en karakterbeschrijving die jij benoemde en waarin zij zich volledig herkende.

Meestal hebben ze het over angsten, woede, verdriet, en waar je nog mee aan het werk moet. En dan ga je je daarop focussen. Maar jij draait het om, jij hebt het over wat wél goed gaat. Het doet mij goed dit zo te horen!

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven