praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Wat kun je zien in een energieveld?

De tekeningen hieronder zijn een schematische weergave. Je ziet 4 aura lagen en 7 chakra's. De blauwe laag dicht bij het lichaam is het etherische veld. Die zegt iets over je lichamelijke energie. De oranje laag is het emotionele veld. Op aurafoto's zie je daarin allerlei kleuren. Die zeggen iets over hoe je je voelt. In deze tekeningen laat ik alleen zien hoe groot die laag is. Daarom kleur ik hem standaard oranje. De gele laag is het mentale veld. En de buitenste blauwe laag is de grens van je persoonlijke energieveld.
Verder heb je 7 chakra's. Meer info hier.

Een gezond energieveld

Zo ziet een 'perfecte' aura er uit. Zo ziet het er uit als je gezond en gelukkig bent.

Een hooggevoelig energieveld

Zo ziet een energieveld er uit bij hooggevoeligheid. De buitenste auralaag is veel te groot. Daardoor wordt hij zwak. Je bent te open en je krijgt te veel prikkels binnen. Je bent je grens kwijt.

Als de buitenste auralaag te groot is wordt het emotionele veld dat vaak ook. Dat wordt je nieuwe grens. Maar je bent sneller emotioneel geraakt. En je hebt heftigere emoties.

Hooggevoelige kinderen hebben vaak het maagchakra (geel) ook wijd open staan. Daardoor wordt het kind onrustig, angstig, druk. Nóg meer prikkels. Volwassenen kunnen dat chakra meestal beter in de hand houden.

Energieveld met blokkades

In dit energieveld zitten een paar blokkades. Het oranje chakra is behoorlijk uit balans. Het chakra stroomt niet goed. Alle energie van dit niveau blijft hangen. Zowel voor als achter. Zo te zien heeft deze persoon rugpijn en menstruatieklachten. In het gele maag-chakra zit een flinke blokkade. dat zal voelen als een steen in de maag. Waarschijnlijk zijn dat oude emoties die zijn vastgekoekt.

En in de nek zit een blokkade. Misschien heeft deze persoon nekpijn. Misschien alleen een stijve nek.

Door zo'n nekblokkade kun je ook hoofdpijn krijgen. In het hoofd zelf is niets aan de hand. Maar door de blokkade kan de energie niet goed doorstromen van hoofd naar beneden. Dan wordt het te vol in het hoofd. Dat kan druk of pijn geven.

Depressie

Zo ziet een energieveld er uit als je een depressie hebt. Meestal zijn alle kleuren flets. Het hartchakra en het maagchakra zijn meestal onderactief of geblokkeerd. Er zit donkere energie in het hartgebied, óf in het hoofdgebied, óf allebei. Vaak ook een donkere blokkade op de rug, achter het hart. Veroorzaakt door het geblokkeerde hartchakra, of door het gevoel een te zware last te moeten dragen. Als het emotionele veld donker is voel je de depressie vooral in de emoties. Als het mentale veld donker is zit de depressie vooral in het denken. Vaak zijn beide donker.Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven