praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Tekening van de aura

Tijdens consulten en op beurzen kun je door mij een tekening laten maken van je aura.

In de tekening zie je 7 chakra's en 4 aura-lagen. Hiernaast staat een 'perfecte' aura (de bovenste). De meeste aura's zien er heel anders uit. Chakra's die niet goed open staan, of juist te ver open, of je ziet donkere, vaste plekken in de aura. De donkere plekken zijn blokkades. Hier stroomt de energie niet meer goed door de aura. De lagen van de aura zitten soms niet helemaal om het lichaam heen, vooral de mentale laag gaat soms helemaal zijn eigen weg... (Zie de onderste aura-tekening.)

Hieronder de betekenis, in het kort, van wat er op jouw auratekening te zien is:

 • Het rode chakra laat zien of je goed gegrond bent. Het zegt iets over 'thuisvoelen', veiligheid en hechting.
 • Het oranje chakra laat zien in hoeverre je aanvoelt en aftast. Het zegt iets over 'erbij horen' en jezelf durven zijn.
 • Bij het gele chakra komt de wereld binnen, met al zijn drukte. Hier zie je hoe jij je plek vindt ten opzichte van de ander, of jij jezelf laat zien.
 • Het groene chakra is je hartchakra. Wijd open of potdicht? Vaak zit hier oud verdriet vast.
 • Het blauwe chakra laat zien of je je emoties gemakkelijk uit, of je voor jezelf opkomt.
 • Het paarse of donkerblauwe chakra laat zien of je helder 'ziet'. Inzicht, visie, inspiratie, concentratie.
 • Bij het witte (hier geel gekleurd want wit zie je niet op een witte achtergrond) chakra boven op het hoofd komt de fijnstoffelijke energie binnen. Het is ook je verbinding met 'het hogere'.
 • De eerste, dunne blauwe auralaag laat de lichaamsenergie zien. Vitaal of afgemat? Overal even veel?
 • De oranje laag laat je gevoelsleven zien.
 • De gele laag is je mentale wereld. Bij sommigen komt die los van de rest van de aura, je denken staat dan los van je gevoel en je zijn.
 • De blauwe buitenste laag is de grens van jouw persoonlijke aura, jouw ruimte. Bij hooggevoeligen is die erg groot, dan staan anderen in jouw aura. Bij erg verlegen mensen is die laag juist erg klein, zij trekken zich helemaal terug.

Wil je ook een tekening van jouw aura? Maak dan een afspraak. Het kan zelfs op afstand als ik een pasfoto van je heb.

Heb je ooit een foto van je aura laten maken? Daarop staat alleen het emotionele veld rond je hoofd. Op mijn tekeningen is dat veld helemaal oranje gekleurd maar op een aurafoto zie je andere kleuren. De informatie hierboven geldt dus niet voor aurafoto's, alleen voor mijn tekeningen.

 

Ik kan voorlopig geen afspraken maken, voor alléén een auratekening.

Mijn agenda zit te vol. Mensen die hulp nodig hebben gaan voor.

Bovendien: De meeste mensen willen na een auratekening ook weten, hoe ze het kunnen oplossen. Dus dan volgt er toch een heel consult. Of het nu gaat om blokkades, gronden, goed in je lijf zitten, afsluiten tegen overprikkeling, omgaan met hooggevoeligheid, trauma's oplossen of lastige dingetjes in de persoonlijkheid door te open chakra's: Je wilt ook weten wat je eraan kan doen.

 

Wil je een afspraak maken voor een consult, dan kunnen we er wel een auratekening bij doen. Geef het duidelijk aan, als je dat wilt.

 

 1. Ik heb de opname nog eens afgeluisterd na een aantal maanden. Echt heel treffend. En dat het ook zo kan doorwerken. Nu, na een half jaar, vallen er nog regelmatig kwartjes naar aanleiding van dat gesprek. Ik vind het echt heel knap hoe je dat doet. Als ik ooit ergens hulp bij nodig heb dan ga ik naar jou, niet naar iemand anders.
 1. Het is zo raak wat je zegt, dat bén ik!
 1. Ik vind dat je een heel goed beeld van mij schetst, ik heb het nog niet eerder zo scherp gehoord. Heel bijzonder!
 1. Mijn moeder heeft de auratekening als heel bijzonder ervaren. Met jouw uitleg erbij zal ze het nog beter voor haarzelf kunnen uitleggen. Nogmaals dank voor deze ervaring voor haar. Een mooi cadeau, vond ze. Daar ben ik natuurlijk weer blij om.

 1. Jouw auratekening heeft mij diep geraakt en bevestigd wat ik eigenlijk al wist.
 1. Wij zijn geinteresseerd in een auratekening met uitleg. Een vriendin van ons heeft op een beurs met U kennis gemaakt en was hiervan erg onder de indruk. Zij was vooral onder de indruk van de feiten en karakterbeschrijving die jij benoemde en waarin zij zich volledig herkende.
 1. Meestal hebben ze het over angsten, woede, verdriet, en waar je nog mee aan het werk moet. En dan ga je je daarop focussen. Maar jij draait het om, jij hebt het over wat wél goed gaat. Het doet mij goed dit zo te horen!

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven