praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Het energieveld, de aura

Alles heeft energie nodig om te kunnen functioneren.

Dus ook je lichaam, je organen, je weefsels en cellen. Maar je hebt ook energie nodig, om te kunnen denken en voelen. Om wonden te laten helen. Om emoties te kunnen verwerken. Om te herinneren, om blij te zijn, om je voeding te verteren. Álles kost energie. Door allerlei oorzaken kunnen er tekorten ontstaan. Dan krijg je klachten. Hoewel er lichamelijk niets mis is.

Je hebt niet alleen een lichaam, maar ook een energieveld.

Je energieveld bestaat uit 4 auralagen, 7 chakra's, meridianen en acupunten.

  • De aura is een energieveld met verschillende lagen.
  • De chakra's zijn grote energie-centra die het lichaam met alle lagen van de aura verbinden.
  • Meridianen zijn energie-riviertjes die in vaste banen door de eerste auralaag, vlak over het lichaam lopen.
  • Acupunten zijn kleine energie-centra op die meridianen.

Met energetische therapie kun je je energieveld behandelen.

Energie toevoegen, beter laten doorstromen of laten afvloeien. Het meeste doe ik met geestkracht. Soms gebruik ik kleurentherapie.

Tijdens consulten 'scan' ik je aura.

Ik zie hoe de chakra's werken. Staan ze goed open, of juist te ver? Zijn er blokkades? Stroomt de energie goed door, in de aura? Zin alle auralagen goed gevormd, en goed gegrond? Een voorbeeld: Bij depressie is meestal het hartchakra vrijwel gesloten. Vaak zit er dan ook een blokkade in. Oud verdriet, dat je niet meer wil voelen. Maar het blijft altijd op de achtergrond aanwezig. Tot we het oplossen natuurlijk.

  1. Ik heb je nog wat bijzonders te melden. Wij hebben hier een poes in huis die erg angstig is. Mijn vriend kan nog redelijk met haar, en kan haar aanhalen. Mij is het in de drie jaar dat ik nu samenwoon met poes en vriend nog niet gelukt. Ik ben toen ik na de behandeling thuis kwam even lekker warm gaan douchen. Toen ik de cabine uitkwam zat de poes in de badkamer op me te wachten, ik mocht haar aanhalen en zelfs even optillen. Ik werd hier emotioneel van, de poes likte de tranen van mijn wangen.
    We hebben vanmiddag duidelijk iets veranderd in mijn uitstraling en aura!

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven