praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Spiritueel Genezen

Spiritueel Genezen is genezen door Geestkracht.

Het wordt ook wel paranormaal genezen genoemd, of healen. Iedereen kent wel de verhalen van mensen die zijn genezen van ernstige ziekten alleen maar door wilskracht. Wilskracht is geestkracht. Als ik mij focus, als ik bewust mijn gedachten richt, dan gebruik ik de kracht van de geest. Niet geloof, maar overtuiging verzet bergen. Gedachten hebben een uitwerking in de materiële werkelijkheid. Bewust gerichte gedachten kunnen de werkelijkheid veranderen. Je kunt jezelf ziek denken, dus je kunt jezelf ook beter denken.

Spiritueel Genezen werkt op alle niveaus.

Tijdens de behandeling gaat er liefdevolle, vredige, helende energie door jou en mij heen. Dat werkt door op alle niveaus.

  • Het werkt op het spirituele niveau omdat die liefdevolle energie jouw spirituele Ik aanspreekt en je thuis brengt bij jezelf. Ik weet/zie/hoor/voel wat ik tegen je moet zeggen om je met een paar woorden duidelijk te maken waar je staat in het leven, en waar je naartoe kunt.
  • Het werkt op het mentale niveau omdat de energie daar zuivert en heelt, en ik krijg door welke negatieve gedachten of overtuigingen jou ervan weerhouden om helemaal te zijn wie je kunt zijn.
  • Het werkt op het emotionele niveau omdat de energie ook daar zuivert en heelt. Ik voel je emotionele blokkades en de energie lost ze op. Als jij ze ook wílt loslaten.
  • Het werkt op het energetische niveau omdat deze zuivere energie het hele energiesysteem (de aura en de chakra's) zuivert en oplaadt. Alsof je onder de douche staat en alle rommel en negatieve gedachten uit je aura wegspoelen. Ook wordt je daarbij goed geaard, gegrond, zodat je de komende tijd alle 'rommel' zelf kunt laten afvloeien.
  • En het werkt lichamelijk maar daar moet je nou niet direct wonderen van verwachten. Vaak merk je na enkele behandelingen wel verbetering. Als de aura, de emoties en het denken gezond zijn, volgt het lichaam vanzelf. Het lichamelijke is nu eenmaal de traagste energie. 'Pijn' is meestal energetisch, en kan tijdens de behandeling wegtrekken. Een gebroken bot is lichamelijk en zal niet na een half uur weer vastgegroeid zijn. Het kán wel maar komt niet vaak voor.

 

In mijn praktijk help ik jou de weg terug te vinden.

Toen je op aarde kwam was het de bedoeling dat je je eigen leven zou leiden. Het was niet de bedoeling dat iemand anders voor jou zou bepalen hoe je je leven moet inrichten. Niet je ouders, niet 'men' en niet je man, je vrouw of je kinderen. Jouw eigen leven leiden wil zeggen dat je leeft zoals jij dat zou willen, zoals dat jou voldoening geeft. Je volgt je impulsen, je creativiteit, je verlangen, je enthousiasme. Als je díé weg in slaat kom je dichter bij jezelf. Dichter bij wie je werkelijk bent, diep van binnen. Dichter bij je ziel. Dan vind je de weg terug. Terug naar heelheid, naar positiviteit, naar vertrouwen, blijheid en gezondheid.

Als we dat samen doen werkt het het beste.

Als je auto stuk is, breng je hem naar de garage. Maar als je lichaam niet goed werkt, ben je vooral zélf verantwoordelijk. Omdat de manier waarop jij denkt, voelt en leeft invloed heeft op je lichaam. Ik kan jou niet beter maken, als je daar zelf niet aan meewerkt. Een diëtist kan jou ook niet dunner maken. Wat ik van je vraag is open te staan voor verandering. Luisteren naar je eigen wensen, jezelf geven wat je nodig hebt. Dat kan bv. rust zijn, of positiever denken over jezelf, of een oefening doen om los te komen van je boosheid over een bepaalde situatie...

Maak direct een afspraak.

 

 

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven