praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Relatieconsult

Stel, je relatie loopt niet zo lekker (en dat kan ook de relatie zijn met je collega, kind, vriendin, moeder, baas, zus, kruidenier of buurman).

Als de relatie eenmaal wat stroef loopt vat je alles wat er door de ander gezegd en gedaan wordt al gauw negatief op. Alsof die ander het allemaal alleen maar doet en zegt om jou dwars te zitten. Jouw houding wordt wat argwanend en de ander interpreteert dat ook als negatief gedoe. Dan heb je een vicieuze cirkel. Als je elkaar al erg lang kent dan zitten er gewoonte-patronen in de relatie. En dat is heel lastig te doorbreken. Hij doet altijd en jij doet nooit… Vervelende trekjes zijn moeilijk te veranderen. Vooral vervelende trekjes van de ander. En erover praten heeft geen zin want dat wordt altijd ruzie...

Als je ziet wat er tussen jou en de ander gebeurt via de chakra’s, dan is dat heel verhelderend.

De chakra’s laten zien wat je doet op een bepaald bewustzijnsniveau. Of je open bent of niet. Of je contact maakt of niet. Of je de ander wilt overheersen op dat bewustzijnsgebied. Omdat je kijkt naar het stromen van energie op verschillende bewustzijnsniveaus wordt de relatie en je houding daarin direct duidelijk. En je kunt er heel objectief naar kijken omdat er geen voorbeelden, geen herinneringen en geen emoties bij komen. In 10 minuten ligt alles op tafel. Vaak komt het erop neer dat jij sterker bent op het ene niveau, en de ander op een ander niveau. Jullie blokkeren elkaar dan en krijgen beide niet wat je graag zou willen: goed contact.

Via de chakra’s is het ook heel gemakkelijk op te lossen.

Is het eenmaal duidelijk hoe de energie-verbindingen (niet) gemaakt worden dan is dat heel gemakkelijk bij te sturen.

In één consult brengen we de relatie in kaart, dan kijken we wat er verbeterd kan worden, daar gaan we mee aan de slag, en je voelt direct dat het werkt.

Je staat direct anders tegenover de ander en de relatie. En de ander voelt de verandering ook en reageert daar op. De ander hoeft niet mee en hoeft ook niet te weten dat jij hier komt. Vanaf het moment dat jij in je eentje een uurtje deze chakra-relatietherapie hebt gedaan is de relatie beter. Dat zeggen althans mijn cliënten. Je krijgt als huiswerk mee om het thuis nog een paar keer te herhalen, en dat is alles. En ik moet eerlijk zeggen dat ik zelf steeds weer verbaasd ben over hoe snel en hoe goed het werkt.

Natuurlijk is niet elke relatie te redden.

Je partner heeft een eigen wil en maakt zijn/haar eigen beslissingen. Deze chakra therapie geeft dus geen garantie.

Heel verhelderend!

 1. Hallo Jackelien,
  Het is nu 2 weken na mijn sessie met jou.
  Het werkt. Ik ben verandert w.b.t. mijn relatie tot mijn partner.
  De aanbevolen visualisatie met de chakra's is zeer effectief.
  Nogmaals heel hartelijk bedankt.
 1. In één woord: Verhelderend!
  Je hebt dingen gezegd die wel kloppen, maar die ik me nooit zo realiseerde. En ja ik voel me er nu al anders in staan.

Voor een relatieconsult hoeft je partner niet mee te komen.

Het gaat erom wat JIJ kunt doen, wat JIJ anders kunt zien en wat JIJ kunt veranderen. 

 

 

Maak direct een afspraak.

 

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven