praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Het is ook mogelijk eenmalig langs te komen voor een consult.

Als je een algeheel onderzoek wilt, energetisch, emotioneel en mentaal.

Bijvoorbeeld bij 'vage klachten' kan een eenmalig consult veel duidelijkheid scheppen. Let op: Dit is geen diagnose! Daarvoor moet je bij een arts zijn.

Als je een vraag hebt.

Als je eens wilt weten hoe je met een probleem kunt omgaan, als je wilt loskomen van iets of iemand, als je het gevoel hebt dat je steeds weer in het zelfde kringetje rondloopt, enz.

Als je wilt weten of je op de Goede Weg bent.

Doe je wel dat waarvoor jij hier op aarde kwam? Wat zijn jouw talenten, wat is je Kracht, wat is je Levensopdracht? Waarom zit je op dit moment in deze situatie? Welke stap moet je zetten om verder te kunnen?

  1. Ik vond het erg indrukwekkend bij jou gisteren!

Als je een tekening wilt laten maken van je aura.

Ik scan je aura, je chakra's en de electromagnetische, de emotionele en de mentale laag van de aura. Daarvan maak ik met kleurpotlood en stift een mooie tekening in kleur. Daar krijg je dan ook tips bij voor het verbeteren van de doorstroming of de gronding, of het openen van chakra's en het oplossen van blokkades. Kijk ook hier even.

Als je gewoon nieuwsgierig bent.

Misschien heb je geen klachten maar ben je toch wel benieuwd wat ik bij jou ervaar? Wat ik voel in je lichaam, in je aura, wat ik kan zeggen over jouw leven en streven? Welke tips ik je kan meegeven?

 

Maak direct een afspraak.

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven