praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Praktijk Leven in Licht.

Een mens bestaat op verschillende niveaus.

Een lichamelijk niveau, een energetisch niveau, een emotioneel niveau, een mentaal niveau en een spiritueel niveau.

Deze niveaus zijn met elkaar verbonden.

Een probleem op één niveau heeft gevolgen op de andere niveaus. Een bekend voorbeeld: hoofdpijn door stress, of buikpijn door spanning. Dit zijn voorbeelden van de verbondenheid tussen het emotionele en het lichamelijke niveau, maar voor de andere niveaus geldt hetzelfde.

Klachten op het éne niveau kunnen dus veroorzaakt worden op een heel ander niveau.

En dan kun je wel tabletten nemen tegen hoofdpijn, maar de stress moet opgelost worden voordat er van echte genezing gesproken kan worden.

Door het waarnemen in het energieveld weet ik wáár de klachten hun oorzaak hebben, en hoe ze doorwerken op andere niveaus.

En met een energetische behandeling kunnen we de aura weer in orde maken en met een gerichte visualisatie kunnen we de oorzaak verhelpen. Dan kunnen de klachten verbeteren op alle betrokken niveaus. Ik zeg 'we' omdat jij als cliënt ook een steentje zult moeten bijdragen. Als je auto stuk is breng je hem naar de garage, maar als je lichaam niet goed werkt blijf je wel zelf verantwoordelijk, omdat de manier waarop jij denkt, voelt en leeft invloed heeft op hoe het lichaam reageert. Misschien moet je leren positiever te denken, misschien moet je leren meer rust te nemen of te vergeven... doe je dat niet dan zullen de klachten niet echt verdwijnen.

In mijn praktijk help ik mensen de weg naar genezing te vinden.

Dat kan met verschillende technieken en therapiën. Deze vullen elkaar aan. Die technieken en therapieën staan hiernaast vermeld.

Maak direct een afspraak.

 

 

 

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven