praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Natuurlijk genezen.

Natuurlijk genezen: Het lichaam geneest zichzelf, als het de kans krijgt.

Wonden genezen vanzelf, splinters en virussen worden vanzelf het lichaam uit gewerkt, botten groeien vanzelf weer aan elkaar. Het menselijk lichaam bezit zelfgeneeskracht, en zal zichzelf in evenwicht en gezondheid brengen.

Gezondheid en gelukkig zijn hebben dezelfde basis: Harmonie en evenwicht, in jezelf en met je omgeving.

Gezondheid wil zeggen dat alles in balans is. In evenwicht. Er moet een evenwicht zijn tussen waken en slapen, tussen werken en ontspannen, tussen geven en ontvangen. Evenwicht tussen denken en voelen. Er moet een evenwicht zijn tussen het lichamelijke, het emotionele, het mentale en het spirituele. Evenwicht tussen je persoonlijkheid en je diepere Zelf. Dan zit je lekker in je vel, dan voel je je goed, dan ben je in vrede.

Als het evenwicht wordt verstoord raak je uit balans.

Dan roept het lichaam klachten op. Die klachten zijn een signaal van je lichaam aan jou, dat er iets moet veranderen. Als je niet in de gaten hebt wat er moet veranderen, of als je denkt dat je er niets aan kúnt veranderen, worden de klachten fysieker, erger, chronisch... totdat de klachten er zélf voor zorgen dat je stopt met datgene dat je uit balans brengt. De plek wáár de klachten verschijnen zegt iets over de oorzaak van de disbalans. Is de oorzaak achterhaald, dan kun je ermee aan het werk. Het evenwicht herstellen.

Ik kan niet jouw probleem oplossen, dat moet je zelf doen.

Maar ik kan je wel helpen ontdekken wat het probleem precies is, en hóé je het kunt oplossen. Er zijn eenvoudige technieken die je helpen je (denk) gewoonten te veranderen, of blokkades op te lossen. Hoe ernstiger de ziekte of hoe chronischer de klachten, hoe langer de weg terug is. Maar als je ermee aan het werk gaat zul je zeker verbetering zien.

Maak direct een afspraak.

Joyce:

  1. Vroeger dacht ik dat mijn man mij gelukkig zou maken, en dat het krijgen van kinderen mij nog meer gelukkigheid zou brengen. En ga zo maar door. Toen ik drie jaar geleden te horen kreeg dat het knobbeltje in mijn borst kwaadaardig was en er uitzaaiingen waren naar de botten toe, stortte mijn wereld in. Ik heb mij een paar weken erg depressief gevoeld, en vooral ongelukkig! Toen heb ik de draad opgepakt en besloten wat van mijn leven te maken, want ik leef nog. Ik ben naar de bieb gegaan en heb stapels boeken gelezen, over positief denken, over mensen die mij voor zijn gegaan in het zelfhelingsproces, en toen werd het mij echt duidelijk, jij zelf bent de baas over jouw gedachten! Wat een heerlijkheid je kunt zelf bepalen dus hoe je je voelt! Ik ben hier veel en hard mee aan het werk gegaan en heb ook mijn dieet veranderd, ik geloof dat je beter positief kunt denken en zeker genezen van wat dan ook als je vers en gezond eet!
    Ik had ondertussen een uitzaaiing in mijn lever gekregen, en na 6 maanden was mijn tumor van over 5 cm verdwenen! Een ware beloning voor mijn harde werk, ik blijf rustig mijn verse sappen drinken, en mediteren elke dag, mijn ademhalings oefeningen doen, maar vooral positief denken! Er zijn zoveel dingen die we niet kunnen veranderen, maar ook een hoop wel, lach eens naar een vreemde, houd een deur open voor een dame, wees dankbaar voor alle moois om je heen, wat je uitgeeft, zal zeker terugkomen, dus laat het positief zijn! Dat is een kracht die wij allen bezitten!

 

 

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven