praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Nabehandeling kinderen

Eenmalige nabehandeling

Na een behandeling van 4 weken kan het soms nodig zijn om nog eens een behandeling te geven. Soms komen de klachten in lichte mate terug na een poosje. Meestal is een eenmalige behandeling dan voldoende om weer maanden verder te kunnen. Wacht dan niet te lang met een na-behandeling, anders kunnen de blokkades terugkomen en dan is het aanzienlijk méér werk om het weer in orde te krijgen.

  1. Het gaat de laatste tijd weer supergoed met onze zoon. Wat een enorm verschil weer na jouw behandeling! Nogmaals bedankt . Wat een heerlijk ventje is het toch! Zou je soms bijna vergeten.
  1. We merkten inderdaad (gelukkig) weer verbetering, wat is dat toch fijn!!! Wat brengt hem dat rust (zo te zien) en onszelf ook, heerlijk!

Maandelijkse nabehandeling

Sommige kinderen hebben het nodig om elke maand even geholpen te worden. In dat geval zal ik je kind elke eerste vrijdag van de maand nog eens een korte behandeling geven, 3 maanden lang. En dat kan als dat nodig is steeds weer worden aangevuld met nog eens 3 maanden. Deze mogelijkheid is er alleen voor kinderen die al een volledige behandeling hebben gehad.

  1. "Ik zie een enorm verschil! Bij mijn zoon is het verschil altijd verbazingwekkend :-). Echt een totaal ander kind. Daarom zit ik er toch over te denken om hem standaard om de drie weken even door jou te laten "checken". Zodat hij op een bepaalde basis blijft hangen. Hoe sta jij daar tegenover. Zou je hem de komende paar maanden om de drie weken willen inroosteren? Lijkt mij erg fijn"

Om praktische redenen is dat dus 1x per maand.

Maandelijks gronden

Dit is geen hele behandeling, maar alleen goed gronden. Vaak aan de orde bij adhd, stress, onrust. Mocht ik blokkades tegenkomen dan wordt het toch een hele behandeling.

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven