praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Klachten bij senioren

Senioren kunnen behandeld worden op afstand. Waarom senioren wel en volwassenen niet?

 

 • Senioren kunnen allerlei klachten krijgen die met ouderdom te maken hebben. We hoeven ons dan niet af te vragen of er een diepere oorzaak is. De klachten kunnen dus direct behandeld worden, en dat kan op afstand als reizen een probleem is.
 • Van senioren kun je soms niet meer verwachten dat ze diepere trauma's gaan aanpakken. De klachten zitten er al zó lang, en de oorzaken daarvan zijn al zó lang geleden... Verlichting is dan genoeg.
 • Senioren kunnen te maken krijgen met ernstige acute situaties waarvoor direct hulp nodig is. Als senioren in het ziekenhuis belanden kan ik extra energie sturen om het herstel te bespoedigen. Als dat aan de orde is kan ik ook helpen angst te verminderen in de laatste fase.

 

Hoe gaat dat?

Via een foto kan ik klachten helpen verminderen. Ik behandel chakra's, geef energie, zorg dat de energie goed door het hele lichaam stroomt. Meestal worden dan de klachten minder. Helaas heeft het niet altijd effect.

Jij kunt het regelen. Maar je vader of moeder moet het wel zelf willen.

Ik kan niet iemand behandelen zonder zijn of haar toestemming. Jij kunt voor je vader of moeder de administratieve kant met mij afhandelen. We maken een (telefonische) afspraak. Je laat me weten wat de klachten zijn. Je mailt me de gegevens die ik nodig heb voor het dossier en de facturen. En je regelt een handtekening van je vader of moeder onder de akkoordverklaring.Als dat allemaal geregeld is kan ik gaan behandelen. Ik behandel dan 4 weken achter elkaar. En jij laat me elke week weten of er verandering of verbetering is. Er wordt dus wel wat van jou verwacht!

Verwacht geen wonderen! Ik kan geen ziektes weghalen.

Ik kan wel (meestal) pijn en stress verminderen.

 

Speciale aandacht: Parkinson

Ik heb een senior met Parkinson behandeld via zijn foto. Dat gaf zulke goede resultaten dat ik graag zou weten of alle senioren met Parkinson er baat bij zullen hebben. Heeft jouw vader of moeder Parkinson, en staat hij/zij open voor behandeling op afstand? Neem even contact op.

 

 

Laatste update

 1. Hallo Jackelien,
  Het is weer tijd voor een update. Ik vind dat er een duidelijke verbetering is wat betreft de informatie overdracht; mijn vader volgt gesprekken beter en lijkt ook sneller te kunnen reageren. Jouw behandeling heeft duidelijk geholpen!
  Leuk detail dit viel ook bezoek op eind december; zij zagen een grote verbetering ook wat betreft vermindering van trillen met ledematen en kwijlen. Fantastisch toch!
  Volgens mij is de pijn in zijn heup ook wat minder; al zal mijn vader dat, bij ernaar vragen ontkennen, maar hij heeft zelf vaak niet eens door dat hij beter loopt, meestal wijzen anderen hem hierop. Kortom jouw behandelingen werken, en daar zijn wij heel blij mee en heel erg dankbaar voor!
  Bedankt voor al jouw inzet, lieve Jackelien!

 

Vierde update

 1. Hallo Jackelien,
  Even een korte update wat betreft mijn vader. De pijn in zijn schouders  is veel minder geworden, pijn in rechterheup is draaglijker geworden. Eten en slikken enorm verbeterd! Bijna tot geen ongecontroleerde trillingen van handen en benen meer!
  Aansturingproblemen met lopen verbeterd; lopen over het algemeen verbeterd! Een geweldig resultaat! Fantastisch dat jij dit kunt bereiken met behandelingen!
  Waar mijn vader nu het meest last van blijft houden is pijn in zijn rechterheup (artrose) en het verwerken van informatie (begrijpen wat er gezegd wordt in een gesprek; gaat vaak te snel). Maar het gehele beeld vind ik enorm verbeterd en ik ben er zeker van dat wanneer mijn vader niet door jou behandeld zou worden, hij er veel slechter aan toe zou zijn!
  Bedankt voor alles namens ons allemaal.

 

Derde update

 1. Hallo  Jackelien,
  Even een update betreffende mijn vader.
  Hij is deze week veel actiever en lijkt fitter; hij valt minder in slaap overdag! Hij heeft deze week zelfs weer op een trap gestaan! Het lopen lijkt soepeler te gaan; wat het magneet effect betreft zie ik nog geen specifieke verbetering. Maar mijn vader is veel vrolijker gestemd en dat tezamen met de andere verbeteringen is een hele grote winst!

 

Tweede update

 1. Hallo jackelien,
  Even een update betreffende mijn vader. De pijn aan zijn ledematen lijkt te zijn  gestabiliseerd, net als het trillen met handen en benen. Er is echter sinds deze week wel een toename van problemen bij het aansturen van de benen met lopen. Het zogenaamde magneeteffect (het gevoel van met je voeten aan de grond geplakt te zitten) neemt toe. Ook lijkt mijn vader strammer; dat kan natuurlijk door het weer komen (veel regen hier), maar misschien is er toch nog ruimte voor wat verbetering op dit gebied.
  Het algehele ziektebeeld van mijn vader vind ik verbeterd en daar zijn wij heel blij mee; zoals mijn oom vorige week opmerkte: ”Hij lijkt nu toch niet meer zo hard achteruit te gaan, Heeft hij soms andere medicijnen gekregen? ‘’
  Ik hoop dat je iets aan deze informatie hebt. Bedankt dat je mijn vader nog steeds wilt behandelen, dit geeft ons allemaal meer ademruimte.

 

Eerste update

 1. Hallo Jackelien,
  Alvast bedankt voor het reageren en de gegeven behandeling. Het effect van de behandeling is vandaag al direct zichtbaar; mijn vader komt makkelijker uit bed, staat makkelijker op uit een stoel en lijkt makkelijker te lopen. Supersnel resultaat dus!  Geweldig dat dit zo goed bij hem werkt! Nogmaals heel erg bedankt ook namens mijn vader.

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven