praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Directe hulp in acute situaties

Soms is het even nodig om direct hulp te krijgen.

Stress bij kinderen met ASS (autisme-spectrum stoornissen).

Bijvoorbeeld als je kind met ASS naar een nieuwe school gaat, een feestje heeft, gaat verhuizen, overstuur is omdat de hond ziek is. Een kind met ASS kan dan zo overstuur raken dat het hele gezin er onder lijdt. Op afstand kan ik je kind kalmeren en de rust terug brengen in het gezin. Lees deze brief van een moeder, over de directe hulp voor haar kind met autisme.

  1. Ik heb de behandelingen als zeer prettig ervaren omdat we direct een beroep op jou konden doen als het niet goed ging met onze zoon waardoor het ook direct effect had en de rust bij ons thuis snel terug kwam...
    ...De behandeling riep wel veel vragen bij mij op omdat ik het soms zo onverklaarbaar vind waarom deze behandelingen wel werken en er geen enkele arts een oplossing voor het probleem had.

Kinderen die zo gevoelig zijn dat ze bij stress lichamelijke klachten krijgen.

Sommige kinderen krijgen direct eczeem, benauwdheid of andere klachten als ze stress ervaren. Op afstand kan ik de stress verminderen en de klachten verlichten. Dit kun je zien als tijdelijke oplossing omdat de volgende keer dat er stress ervaren wordt de klachten zullen terugkomen. Om dat echt goed aan te pakken is een goede intake en 4 weken behandeling nodig. Dat kan ook op afstand.

Volwassenen in acute situaties.

In noodgevallen kan ik op afstand (bij volwassenen per telefoon) de ergste pijn verlichten, spanning losmaken, depressie verlichten, of angst verminderen. Ook dit is een tijdelijke oplossing. Om het probleem echt aan te pakken is een grondigere behandeling nodig. Deze telefonische hulp op afstand kan ook als nabehandeling worden ingezet. Als je na een consult in de praktijk oefeningen hebt meegekregen om de klachten aan te pakken, en het lukt niet zo goed alleen, dan kan ik je er nog een keer telefonisch mee helpen.

  1. Hallo Jackelien, dankzij  jouw fotobehandelingen functioneer ik weer. Na de eerste behandeling voelde ik mij direct rustiger en minder somber, en na 5 dagen ging het licht weer aan en was ik weer mijn gewone zelf! Dankjewel voor alles! Het lukt je toch telkens weer om mij uit een diep dal te trekken ook al geloof ik er zelf niet meer in. Zelfs nu ik ziek ben voel ik me niet meer zo somber!
    1000x dank!
  2. Jouw behandeling heeft super gewerkt! Op een gegeven moment leek zelfs de verdikking minder! De pijn is zo goed als weg en dat is geweldig!
    Ik had ook veel meer energie. Kortom, je hebt wederom een wonder verricht!

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven