praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Corona, wat doe ik daar mee?

Mensen met Corona die in het ziekenhuis liggen, behandel ik gratis. Via foto.

Corona is een virus. Ik kan dat virus niet wegtoveren. Maar ik kan wel de afweer versterken, en de ademhaling ondersteunen. De gratis behandeling bij Corona mag door een partner of kind worden aangevraagd. Alleen met toestemming van de zieke, natuurlijk. Stuur mij een foto, waar de Corona-patiënt alléén op staat. Ook niet iemand er af knippen. Als je de foto zelf uitprint, dan wel op fotopapier. Schrijf de naam achterop, en "Corona". Stuur deze foto per POST (dus niet digitaal) Naar mij, Jackelien Cerrone, Kneppelhoutpad 11,  7552JM Hengelo. En doe er een geadresseerde en gefrankeerde retourenveloppe bij, zodat ik de foto na afloop kan terugsturen. MAIL mij dan ook even. Vertel me om wie het gaat, en hoe het met hem/haar gaat. Houd me op de hoogte van het verloop. info@leveninlicht.nl.

ALLE CONSULTEN KUNNEN OOK TELEFONISCH.

Precies dezelfde behandeling als in de praktijk, maar dan via de telefoon. Ik behandel al jaren ook telefonisch. Omdat mijn klanten over de hele wereld verspreid wonen. Of in een rolstoel zitten. Of omdat ze zo angstig of gevoelig zijn, dat ze niet kunnen reizen. Via de telefoon stem ik mij op je af. Ik voel dan hoe jij in je vel zit, ik help je gronden, kijk wat de oorzaak is van blokkades, en dan gaan we die samen oplossen met visualisaties.
Om mij op je af te stemmen leg ik mijn handen op je schouders, of ik heb je aan de telefoon. Voor mij maakt dat niets uit.

Behandeling voor kinderen gaat eigenlijk zoals altijd: telefonische intake en behandeling via foto.

 

 

Visualisatie om de afweer sterker te maken

 

Als je je slecht voelt, is je afweer ook zwakker. Dus zorg dat je je goed voelt.
Ga iets leuks doen. Eet gezond, ga op tijd naar bed. Maak het gezellig. Geniet van de zon.

 

 

 

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven