praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Tarieven en vergoedingen

Mijn consulten worden door de meeste verzekeringen vergoed.

Omdat ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging FAGT, de RBCZ en de TCZ worden de kosten voor een consult door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed, afhankelijk van het pakket. Wil je het precies weten vraag het dan zelf even na bij je verzekeraar. Vraag ook zelf even na welke voorwaarden er zijn. Telefonische consulten worden niet altijd vergoed!

Ook kun je voor de meest recente gegevens over vergoedingen kijken op de website van de beroepsvereniging FAGT. Klik op de link onderaan deze pagina: Overzicht vergoedende verzekeraars.

Ik geef "Energetische therapie", dat valt onder "natuurgeneeskundige behandelingen". Ik ben erkend door de RBCZ en sta in de zorggidsen (de Zorgzoeker & Vergelijk en Kies).
Let op: De CZ-groep (CZ, OHRA, Just en Nationale Nederlanden) vergoeden geen energetische therapie meer.

  

Tarieven

Kinderen      
Intake kinderen 30 minuten met foto €75,- (1 keer)
Consult kinderen 45 minuten   €75,- (1 of 2 keer)
Wekelijkse behandelingen 30 minuten   €50,- (4 keer)
       
       

 

De factuur kan niet na afloop worden aangepast!

Dit zijn vaste tarieven. Wil je korting, in termijnen betalen, of andere speciale prijsafspraken dan kun je ALLEEN TELEFONISCH overleggen VOOR je een afspraak maakt.
Je krijgt na het consult een factuur mee die binnen 14 dagen voldaan moet worden. Die factuur kan niet na afloop worden aangepast!

Gemiddeld aantal consulten:

Hoeveel behandelingen er voor je kind nodig zijn, kan ik pas zeggen na de intake. De intake doen we altijd zonder het kind. dan kunnen we rustig praten zonder dat je kind het gevoel krijgt dat er van alles mis is met hem/haar.

Soms is voor je kind één behandeling genoeg. Als ik je kind kan leren hoe hij beter kan slapen, minder bang kan zijn, beter kan concentreren, minder last heeft van drukte van anderen, dan is 1 behandeling genoeg.

Als er blokkades in het energieveld zitten dan zijn er twee behandelingen nodig.

Zijn de blokkades ernstig dan behandel ik het liefst 4 weken achter elkaar. Ik begrijp dat dat niet altijd mogelijk is dus we overleggen even wat er wel mogelijk is. Ik zal er alles aan doen om je kind zo goed mogelijk te helpen.

 

 

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven