praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Kinderen tussen 4 en 9 jaar.

Kinderen tussen 4 en 9 kunnen heel goed zelf hun problemen oplossen.

Op deze leeftijd kunnen de meeste kinderen heel goed visualiseren. Tussen 4 en 9 jaar hebben kinderen veel fantasie en ze denken magisch. Dat geeft soms moeilijkheden op school, maar het kan juist ook helpen bij het oplossen van problemen. Vaak bedenken ze zelf heel originele oplossingen.

Wat je voelt kun je ook ´zien´ en dan kun je het wegsturen.

Alles wat ik deze kinderen vertel over aura's en energie vinden ze direct normaal. Dat is bij oudere kinderen wel eens anders. En omdat ze het normaal vinden kunnen ze ermee aan het werk. Angst kun je voelen als een bal in je buik, je ´ziet´ dan een bal angst in je buik... dan kun je de bal wegschoppen! En met een beetje fantasie wordt het nog een doelpunt ook! Op deze manier kun je de angst uit je lijf krijgen. Omdat het uiteindelijk allemaal energie is werkt het ook echt!

Angsten, weinig zelfvertrouwen, boosheid, onrust, driftigheid, buikpijn, concentratieproblemen, moeilijk slapen, eetproblemen,

al deze klachten kunnen door visualisaties worden opgelost. Met praten krijg je angst niet weg. Ook niet met heel véél praten. Maar je kunt angst wel oplossen door kracht en zelfvertrouwen te visualiseren. Wat je visualiseert ís er ook, dat voel je! Zo visualiseren we een goede oplossing waar je kind zelf mee aan de slag kan.

  1. Onze dochter is al een stuk minder angstig als ze gaat slapen. Het ging al een stuk beter met de tips die je me gaf tijdens de intake aan de telefoon, maar we zijn blij dat we toch gekomen zijn. Twee keer twee uur rijden voor een consult van een half uur, maar we hebben er een erg goed gevoel bij.

Een paar weken later: 

  1. Mijn dochter kwam zelf naar mij toe om te zeggen:"Mama je moet Jackelien nog laten weten dat het goed gaat met slapen." Wij zijn erg dankbaar voor jouw hulp. Ik weet ook nu hoe ik met haar moet omgaan. Mijn dochter zelf ook. Dat geeft heel veel rust aan ons allen.

Met een mooie tekening van de gevisualiseerde oplossing vergeten ze het niet!

Op elk moment kunnen ze er even weer aan denken, het weer voelen. Dan voelen ze zich sterk, veilig, rustig, beschermd. Dan kunnen ze het zelf!

Hoe vaak moet je kind komen?

Eerst doen we een intake. Dat doen we zonder je kind. Jij vertelt wat het probleem is (en dat hoeft je kind niet te horen, we houden het positief), en ik kijk via een foto wat er speelt in het energieveld. Het tweede consult bedenk ik samen met het kind een oplossing voor zijn klachten. We proberen het uit en je kind voelt dat het werkt. Dan maakt je kind een tekening van deze oplossing. Hij/zij kan het nu zelf en gaat ermee oefenen. Na enkele weken komt je kind nog eens terug. We kijken wat er goed ging en wat moeilijk was, sommige dingen worden herhaald en andere dingen doen we nu een beetje anders. Er wordt een nieuwe magische tekening gemaakt die dus nóg beter werkt. In principe is het hiermee afgerond. Mocht je kind daarna nog eens willen komen dan kan dat natuurlijk altijd!

Terwijl we kletsen, en als je kind aan het tekenen is, behandel ik zijn/haar energieveld.

Blokkades worden opgeruimd en de energie kan weer beter stromen. Dit is een belangrijk onderdeel van de behandeling. Op deze manier kunnen trauma's, groot verdriet, vastzittende spanning en andere problemen worden weggewerkt. Je kind hoeft daar niet mee geconfronteerd te worden. Tijdens zijn bezoek in de praktijk gaat het dan makkelijker en houden we het luchtig. Maar je kind leert wel zélf nieuwe angst/spanning/woede op een goede manier weg te laten stromen.

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven