praktijk voor natuurlijk genezen

menu

Kinderen

Kinderen hebben een sterke verbeeldingskracht. Daarom werkt visualisatie zo goed bij kinderen!

Kinderen zijn over het algemeen minder rationeel dan volwassenen. Ze zijn vaak beelddenkers. Ze reageren vaker vanuit hun gevoel. Kinderen houden van fantaseren. Daardoor kunnen zij erg goed visualiseren.  Of het nu gaat om slaapproblemen, drukte, zelfvertrouwen, angsten, hooggevoeligheid, concentratieproblemen, benauwdheid, gepest worden of iets anders: Door een oplossing te visualiseren, voelt je kind zich al beter!

Je kind kan zijn eigen kracht en mogelijkheden gaan ontdekken!

Het kan zichzelf en de wereld veranderen, door visualisatie. Ik vind het geweldig om met kinderen te werken. Ieder kind is bijzonder. Ieder kind is uniek!

De intake voor kinderen doen we zonder het kind zelf.

Je komt met een foto van je kind naar de praktijk (Dit kan ook per telefoon, als je me een foto stuurt). Via de foto krijg ik een beeld van het energieveld van je kind, van de gezondheid, het karakter en de moeilijkheden. Ik vertel jou wat je kind denkt. Hoe het zich voelt, en waar het last van heeft. Ik zie of er trauma's of blokkades zijn. Dan bekijken we wat het beste is voor je kind. Soms is dat één behandeling in de praktijk, soms is dat een traject van 4 weken op afstand. Meestal kan ik dat wel van tevoren inschatten.

  1. "Super bedankt voor je hulp, ongelooflijk wat jij kan (van op afstand), ik heb er alle vertrouwen in dat het goed komt en als er nog eens iets mocht zijn, trek ik aan de bel."

Bij kinderen is het meestal voldoende om alleen de aura gezond te maken.

Er zijn ontzettend veel hooggevoelige kinderen. Zij voelen niet alleen lichamelijk en emotioneel, maar ook via het energieveld. Voor deze kinderen is het energieveld iets heel normaals. Iets dat ze elke dag ervaren. Alleen niet bewust. Omdat het ze nooit is uitgelegd. Ze hebben nooit geleerd hoe je kunt omgaan met drukte. Of met emoties die je oppikt van anderen. Of de overprikkeling op school, of van de tv. Daardoor kunnen ze klachten krijgen. Woedeuitbarstingen, angsten, hyperventilatie, benauwdheid, zenuwachtigheid, onzekerheid, teruggetrokkenheid of juist enorme uitbundigheid. Ik maak de kinderen bewust, van wat er gebeurt in hun energieveld. En hoe ze dat zelf kunnen veranderen. Zodat ze zelf hun klachten kunnen verhelpen.

Met een 'magische' tekening worden ze er elke dag aan herinnerd.

Zie auratekening.

 

 

Kinderen kan ik ook op afstand behandeldelen. Via een foto. Behalve:

  • Als je kind zelf moet leren zich af te sluiten voor overprikkeling. (Dat kan vanaf ongeveer 8 jaar.)
  • Als je kind angstig is. Bijvoorbeeld bij het naar bed gaan. Of op school. Ik leer je kind dan om zich niet angstig te voelen in die situatie. (Dat kan vanaf een jaar of 4)

Als ik je kind niets hoef te leren, dan hoef je dus ook niet met je kind naar me toe te komen. Eigenlijk kan de behandeling meestal op afstand. Lees hier meer over behandeling op afstand.

 

  1. Zo bijzonder hoe het kan dat we nu al een ander kind zien. En dat met een behandeling op afstand! Super.

Lees hier meer over de resultaten.

Deze website gebruikt cookies voor de registratie van statistieken: Verberg deze melding

naar boven